Uitstapjes vlakbij Bewonder tinnen figuurtjes,...

Galerie ArtXpoze

zeewolde, Flevoland (3.77km)  -  Beginnende en bekende kunstenaars krijgen een podium in de galerie van ArtXpoze. Ook beschikt de galerie over een lijstenmakerij en kunstuitleen.

Zwembad Het Baken

zeewolde, Flevoland (4.4km)  -  Spetterend het weekend in? Bij zwembad Het Baken in Zeewolde is er elke vrijdagavond discozwemmen! Niet zo'n danser? De rest van de week kun je terecht voor baantjes trekken, recreatief zwemmen en aquasport.

Partycentrum De Meeuwenhoeve

lelystad, Flevoland (5.61km)  -  Naast leuke activiteiten als swinggolf, klootschieten en agrarische teambuilding kun je bij Partycentrum De Meeuwenhoeve een prima feest vieren in hun prachtige locatie aan de rand van het Knarbos.

Wandelroute Knarpad

lelystad, Flevoland (5.61km)  -  Geniet van wandelen en kunst in de prachtige natuur bij het Knarpad. Het Knarpad kenmerkt zich door de diverse natuur van weilanden, bossen, dijken en ruimte.

De Zeilschool

zeewolde, Flevoland (6.24km)  -  De Zeilschool leert waterliefhebbers op een leuke manier zeilen. Doe mee aan leuke cursussen die wordt gegeven door ervaren en gedreven instructeurs. Het is ook mogelijk om een boot te huren en zelf uren te genieten op het water.

RCN Zeewolde

zeewolde, Flevoland (6.24km)  -  Geniet van een heerlijke watersportvakantie bij RCN Zeewolde. Kom surfen, zeilen en vissen op het Veluwemeer, Of neem een duik in het verwarmde overdekte zwembad.

Strand Horst

ermelo, Gelderland (6.33km)  -  Bij strand Horst kunnen bezoekers heerlijk genieten van het strand en het water. Ook zijn er uitgebreide surfmogelijkheden, waaronder kitesurfen.

Blotevoetenpad Zeewolde

zeewolde, Flevoland (6.58km)  -  Ga op avontuur op blote voeten over het blotevoetenpad over het erf van de Sternhof. Huppelend door de bloementuin, voorzichtig over de wiebelbrug en dan even rusten op de bungelbanken.

Parasailing Nederland

harderwijk, Gelderland (7.05km)  -  Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid en ga parasailen. Parasailing is 'zeilen met een parachute': je hangt hierbij aan een parachute die verbonden is aan een boot.

StrandEiland

harderwijk, Gelderland (7.4km)  -  Dicht bij de oude binnenstad ligt het StrandEiland. Op dit Harderwijker stadsstrand is het op zonnige dagen genieten van het water en zand.

De Wijde Wellen

harderwijk, Gelderland (7.44km)  -  Wandel of fiets langs het water van het Wolderwijd en geniet van de natuur en het mooie uitzicht in recreatiegebied De Wijde Wellen.

Stedentrip Harderwijk

harderwijk, Gelderland (7.6km)  -  Harderwijk is één van de oude Hanzesteden in Nederland. Met de oude stadsmuren en herenhuizen is een bezoek aan Harderwijk een echte stap terug in de tijd. De prachtige binnenstad met veel terrasjes en de boulevard geven Harderwijk een bijzondere...

Smeepoort

harderwijk, Gelderland (7.69km)  -  Van de oorspronkelijke Smeepoort is nog maar een klein deel over. Loop door de voetgangerspoort en bewonder deze voormalige stadspoort van Harderwijk.

Vischpoort

harderwijk, Gelderland (7.74km)  -  Van de vijf stadspoorten heeft Harderwijk er nog eentje over: de Vischpoort. Bewonder dit mooie gerestaureerde monument en stap de oude Hanzestad binnen.

Horsterwold

zeewolde, Flevoland (7.78km)  -  Het Horsterwold in Flevoland mag dan een jong bos zijn, het is ook een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Struin door het gebied en ontmoet konikpaarden, ontdek moeras en stranden en kom helemaal tot rust.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bewonder tinnen figuurtjes, zo uit de oven!