Meer lezen over Foam Fotografiemuseum

Groene geheimen van Amsterdam

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Achter de statige gevels van de Amsterdamse grachtengordel wordt een geheim bewaard. Ontrafel het tijdens de Open Tuinen Dagen.

Word een echte fotograaf

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Met een camera schieten kinderen als echte fotografen de mooiste beelden. In Foam Amsterdam leert ieder kind fotograferen.

Kunst kun je kopen

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Mooie prints van topfotografen, die kan iedereen kopen in de winkel van Fotografiemuseum Foam in Amsterdam.

Feest mee op het station!

archief amersfoort, Utrecht  -  Ga je ook naar het gratis NS Try Out Festival? Neem alvast een kijkje hoe het eraan toegaat op station Amersfoort.

Beleef Facebook in Foam

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Facebook, Twitter, Hyves, het is bijna niet meer bij te houden. Ook Foam doet mee en wordt één groot sociaal netwerk.

Foam barst uit zijn voegen

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Het Fotografiemuseum Foam barts uit zijn voegen en krijgt er een tweede locatie bij aan het Museumplein.

Fotografie verandert de wereld

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Een klassieker in het Foam_Fotografiemuseum Amsterdam: W. Eugene Smith. Een bijzonder betrokken fotograaf.

Nieuw Dakota opent haar deuren

archief amsterdam-noord, Noord-Holland  -  Twee voormalige metaalwerkplaatsen in Amsterdam-Noord vormen nieuw centrum voor hedendaagse kunst: vandaag een voorproefje.

Icoon van Russische bodem

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Het Foam_Fotografiemuseum toont 200 vintage afdrukken van Alexander Rodchenko, een icoon op het gebied van fotografie.

Walking through the streets of...

archief amsterdam, Noord-Holland  -  De samenhang tussen Parijs, New York en Shanghai inspireerde fotograaf Hans Eijkelboom tot een project met deze drie wereldsteden in de hoofdrol. Het Foam_Fotografie Museum Amsterdam presenteert tot 21 oktober 2007 'Paris-New York-Shangai'....

Portretten die aan het denken zetten

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Fotograaf en straatkunstenaar JR heeft de grootste tentoonstellingsruimte van de wereld. De Fransman plakt zijn magnifieke foto's op muren in steden over heel de wereld. Het Foam Fotografiemuseum in Amsterdam toont met de tentoonstelling 'Face 2...