Meer lezen over Tentoonstelling Oude Kerk

Geheim van Amsterdams' oudste gebouw

amsterdam, Noord-Holland  -  Amsterdams' oudste gebouw heeft heel wat meegemaakt. Wat is hier beleefd, gevierd, betreurd? Volg de gratis luisterroute in de Oud

Dakterras rond de toren van de Oude Kerk

amsterdam, Noord-Holland  -  Boven op de torens van de Amsterdamse Oude Kerk rust een enorm wit terras. Dit kunstwerk biedt een ongekend uitzicht over de stad.

Nieuws in beeld

amsterdam, Noord-Holland  -  Treffend brachtten de persfotografen het nieuws in beeld. Bekijk de winnende foto's van World Press Photo 2013 in Amsterdam.

Nieuws in beeld

amsterdam, Noord-Holland  -  Treffend brachtten de persfotografen het nieuws in beeld. Bekijk de winnende foto's van World Press Photo 2012 in Amsterdam.

Onder water films kijken

amsterdam, Noord-Holland  -  Het Rocket Cinema Festival begint bijna. Bekijk bijzondere films in Artis of in de Oude Kerk in Amsterdam.

World Press Photo 2010

amsterdam, Noord-Holland  -  Een portret van een verminkte Afghaanse vrouw is de World Press Photo 2010.

Organist Willem Vogel (90) overleden

amsterdam, Noord-Holland  -  Oud organist en cantor Willem Vogel (90) is overleden. Vogel wordt wel de 'nestor van de Nederlandse kerkmuziek' genoemd.

Oude Kerk speelt tune Baantjer

amsterdam, Noord-Holland  -  Elk uur speelt het carillon van de Oude Kerk in Amsterdam de tune van de tv-serie Baantjer. Dit als eerbetoon aan de schrijver.

House of Bols Experience

House of Bols Experience

€ 6,- korting per ticket Maak een spectaculaire reis door de 'World of Cocktails’ bij House of Bols Cocktail & Genever Experience! Kom achter het geheim van de beste cocktail in de verschillende ruimten. Inclusief gratis audiotour én een gratis cocktail naar je eigen smaak!