Win 2 vrijkaartjes voor een vrolijk dagje uit in Museum Speelklok

Stap in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten en laat je verrassen door vrolijke muziek! Ga op ontdekking en leer meer over de uiteenlopende collectie: van het kleinste speeldoosje tot de grootste dans- en draaiorgels. Tijdens de gratis Muzikale Tour die ieder uur plaatsvindt hoor je de instrumenten live spelen! Voor kinderen is er van alles te doen. Zo neemt orgelaapje Toon ze mee op speurtocht door het museum en laat ze zelf muziek componeren, programmeren en spelen. Tijdens de schoolvakanties zijn er bovendien extra vrolijke en muzikale activiteiten voor kinderen.

Ook leuk: tot en met 9 januari 2022 kun je genieten van de tentoonstelling Straatbeeld. Paradeer met een bonte stoet orgelbeelden op de catwalk, dans met ze op de dansvloer en wandel samen, al muziek makend, door de straten van toen en nu. Doe mee met de winactie en beleef het zelf in Museum Speelklok: het vrolijkste museum van Nederland!

Muziek en plezier in Museum Speelklok!

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 28 juni 2021.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 28 juni 2021. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.