Beoordelingen Onbeperkt pannenkoeken eten en varen op de Waal

Super geslaagd
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 januari 2017

Datum beoordeling: 13 januari 2018

Reisgezelschap: met partner

Een hele leuke middag op de pannenkoekenboot in Nijmegen. Heerlijke pannenkoeken met uitgebreide toppings. Uitermate vriendelijk personeel. Alles keurig op tijd. Een absolute aanrader voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Prima als gezins- of familieuitje. En goed betaalbaar.

Beoordeling gegeven door Johan.

Met onze 8 kleinkinderen zeer genoten van de heerl
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2 december 2017

Datum beoordeling: 5 december 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gezellige inrichting en alles was mooi schoon en voldoende eten aanwezig.

Beoordeling gegeven door Hermsen..

Gezellig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25_7_2017

Datum beoordeling: 26 juli 2017

Reisgezelschap: met partner

Met de pannekoekboot naar Emmerich. Dan geven wij de pannekoekboot een 10.Super vriendelijk personeel.Goede verzorging.Redelijke prijzen.Niks op aan te merken.Super.Emmerich daarentegen is een spookstadje met veel leegstand.Niks gezellig aan.Maar de natuur onderweg maakte dat ook weer goed.

Beoordeling gegeven door Brouwers.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 08-08-2015

Datum beoordeling: 29 februari 2016

Reisgezelschap: gezin

Super lekkere pannenkoeken gegeten en ook nog wat van de omgeving gezien en nuttige informatie over de Nijmeegse bruggen gekregen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam

Beoordeling gegeven door Familie niessen.

zeer goed
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-11-2014

Datum beoordeling: 29 november 2014

Reisgezelschap: met partner

zeer mooie bruggentocht gehad met goede uitleg. mooi om in de winter te doen,mooi landschap achter het warme glas

Beoordeling gegeven door Felicia Bevers.

zeer goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-10-2014

Datum beoordeling: 11 oktober 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

zeer vriendelijk personeel.er wordt erg goed gespeecht door de dame die de leiding heeft en ook de kapitein verteld boeiend. ook goede organisatie. alles loopt volgens een bepaald ritme. pannenkoeken waren lekker en zoveel keus! de kinderen genoten van de ballenbak.wij vonden het mooi om te zien hoe het personeel hielp om de rolstoelen van en aan boord te krijgen. aanrader!

Beoordeling gegeven door saskia moren.

een aanrader!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 september 2010

Datum beoordeling: 20 september 2010

Wij hebben de lange tocht op zaterdagmiddag gedaan met als gezelschap pa en ma, 3 kinderen met aanhang en een kleinkind. Zeer vriendelijk personeel, mooie boot, overige gasten waren allemaal aardig en gezellig, heerlijke pannenkoeken met ruime keuze beleg, mooie route met uitleg, fantastische ballenbak, zeer geschikt uitje voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door fam. Bruil.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Zondag 4 juli

Datum beoordeling: 9 juli 2010

Zeer geschikt voor een dagje uit voor bv Opa en Opa met kleinkinderen. prima verzorgd

Beoordeling gegeven door Fam. H H Boland.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 19 februari 2010

Wij waren met een groep ouderen op deze boot en hebben genoten van het varen met leuke uitleg en de heerlijke pannekoeken. We mochten zelfs gebruik maken van het ballenbad wat een paar dames van genoten. Echt een gelaagd uitje.

Beoordeling gegeven door Femmy Meerveld.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: dik 3jaar geleden

Datum beoordeling: 10 januari 2010

het was lekker weer en lekker gegeten en nog varen erg leuk. en het lijkt me leuk om te winnen want ik ben nog nooit in nemo geweest.gr dylan

Beoordeling gegeven door dylan verweij.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11december

Datum beoordeling: 11 december 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door shanaya.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 02-09-2009

Datum beoordeling: 3 september 2009

Wij hebben met 10 bewoners uit een verpleeghuis het Zonnehuis in Doorn en 10 collega's met de pannnenkoekenboot 2,5 uur gevaren. Wij werden goed geholpen door de kapitein om alle rolstoelen op de boot te krijgen en er ook weer vanaf. Wij en de bewoners hebben een onvergetelijke middag gehad en hebben erg genoten. En de pannenkoeken waren heel erg lekker.

Beoordeling gegeven door Wilma van der Kloes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-12-2008

Datum beoordeling: 8 juli 2009

Super lekker en goed personeel. Was toen met me vriend en was super romantisch. De pannenkoek die ik dan het lekkerst vond was met ananas, gele room, ijs en ander fruit.

Beoordeling gegeven door Nadine.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Mooie omgeving natuurlijk de Waalkade; lekkere pannenkoeken, veel keuze. Wel een beetje lang wachten, maar het was druk

Beoordeling gegeven door Janet de Boer.