Dagje uit met DagjeWeg.NL

UITgelicht

Tips voor een gezellig dagje uit met pubers
LANDELIJK - Dagje uit met je puber
Dit zijn de leukste uitstapjes in Zuid-Limburg
LANDELIJK - Dit zijn de leukste uitstapjes in Zuid-Limburg
Rij mee met de stoomtreinen van Nederland
LANDELIJK - Boemel door Nederland in een stoomtrein

Populairste rubrieken

Actuele rubrieken

Dagje uit met...

Dagje uit naar...

Het weer

2 Augustus - Maandag begint, in een strook over Midden-Nederland, met zon. In het noorden en zuiden zijn wolken in de meerderheid en kan er nog een enkele bui vallen. Tijdens de middaguren laat ook in de bewolkte streken de zon zich wat vaker zien, maar een enkele bui blijft mogelijk. De maxima schommelen... Jan Vissers weer »

7.831 dagje uit ideeën

Reis door Zeeland per historische stoomtrein

goes, Zeeland  -  Reis met een historische stoomtrein door Zuid-Beveland en ontdek pittoreske dorpjes en mooie natuur in Midden-Zeeland. Ouderwets genieten van een prachtige treinreis, en dat in je eigen privécoupé!

geopend, open op zondag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Speel je favoriete tv-held bij Mattel Play! Sevenum

sevenum, Limburg  -  Branden blussen net als Brandweerman Sam™ of dansen in de studio van Angelina Ballerina™. Bij Mattel Play! Sevenum stappen kinderen de wereld van hun favoriete tv-held in, om te spelen, muziek te maken en te bouwen.

elke dag geopend 

Alles voor een adrenalinekick vind je bij The Maxx

veenendaal, Utrecht  -  The Maxx in Veenendaal is een multifunctioneel indoor recreatiecentrum. Hier zit je goed voor karten, jumpen, lasergamen, glowgolfen, poolen of ontsnappen uit een escaperoom. Verkozen tot Beste FEC (Family Entertainment Center) van Nederland 2017!

elke dag geopend 

Voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

tilburg, Noord-Brabant  -  Vind je weg door het enorme kunstdoolhof van Doloris. Hier waan je je in een hele andere, surrealistische wereld. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze gangetjes en wandel een schilderij binnen. Uniek in de wereld!

elke dag geopend