achterhoek

Achterhoek Bedrijfsuitje (69)

Schouwburg Amphion

DOETINCHEM, GELDERLAND - Schouwburg Amphion in Doetinchem is 'het theater van Oost-Gelderland'. In het theatercafé kunnen bezoekers na afloop dineren.

's zondags gesloten

volwassenen vanaf € 18,00

kinderen gratis

Unique Events

ZELHEM, GELDERLAND - Unique Events bedenkt en organiseert zakelijke evenementen in binnen- en buitenland. De wensen van een bedrijf kunnen worden verwerkt in één van de programma's.

doordeweeks geopend

entree vanaf € 32,50

Stadsmuseum Doetinchem

DOETINCHEM, GELDERLAND - Zie hoe de stad Doetinchem ontstond in Stadsmuseum Doetinchem en doorloop aan de hand van de uitgebreide collectie de geschiedenis.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 4,50

kinderen gratis

Wijngaard Schepershof

GROENLO, GELDERLAND - Wijngaard Schepershof biedt mooie rondleidingen door de wijngaard, waarbij de wijn kan worden geproefd. Ook is er een prachtige siertuin en rozenverkoop.

open op woensdag, vrijdag en zaterdag

entree onbekend

DRU Industriepark

ULFT, GELDERLAND - De oude ijzergieterij van Ulft heeft een compleet nieuwe bestemming! In de gerenoveerde fabriekspanden smelten evenementen en exposities, kunst en cultuur, historie en innovatie samen tot één nieuwe bedrijvigheid.

elke dag geopend

entree gratis

Wijngoed Montferland

GENDRINGEN, GELDERLAND - Geniet van de prachtige Achterhoekse omgeving bij Wijngoed Montferland. Ontdek hoe Achterhoekse wijn wordt gemaakt en proef hoe lekker het is!

soms geopend op vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 10,50

Haarbroekse Vijvertuin

HARFSEN, GELDERLAND - Wandel langs de idyllische vijvers van de Haarbroekse Vijvertuin en los de spreekwoorden en gezegden op die worden uitgebeeld met kunstvoorwerpen. Nuttig in de theeschenkerij een kopje koffie of thee met een krentenwegge.

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

entree vanaf € 47,00