Achterhoek

Nieuw in de Benelux! Indoor Skydive VR

Dagje of weekendje Achterhoek - wat te doen?

Uitstapjes Achterhoek (69)

Wijngoed De Hennepe

AALTEN, GELDERLAND - Proef heerlijke wijnen bij Wijngoed De Hennepe tijdens een rondleiding door de wijngaard. Smaakt dat naar meer? De Achterhoekse wijnen worden aan huis verkocht!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag

Unique Events

ZELHEM, GELDERLAND - Unique Events bedenkt en organiseert zakelijke evenementen in binnen- en buitenland. De wensen van een bedrijf kunnen worden verwerkt in één van de programma's.

doordeweeks geopend

Huifkarcentrum Bergh

LOERBEEK, GELDERLAND - Maak een tocht met een huifkar van Huifkarcentrum Bergh en ontdek het prachtige Montferland! Je kunt de rit combineren met een spel onderweg of met een heerlijke picknick. Laat je rijden of neem zelf de teugels in handen en men je eigen wagen!

's maandags gesloten

Paintballworld

ZUTPHEN, GELDERLAND - Niet schrikken, het zijn maar paintballs! In de levensechte locaties van Paintballworld waan je je even een echte crimineel. Ga paintballen, lasergamen of airsoft spelen in de voormalige gevangenis in Zutphen of op de nieuwe locatie in Arnhem.

elke dag geopend

Schouwburg Amphion

DOETINCHEM, GELDERLAND - Schouwburg Amphion in Doetinchem is 'het theater van Oost-Gelderland'. In het theatercafé kunnen bezoekers na afloop dineren.

's zondags gesloten

Thee of 't ander

LAAG-KEPPEL, GELDERLAND - In de theeschenkerij in Laag Keppel ontvangt Mirjam Toepoel gasten met zelfgebakken taart. Ook voor een lunch of high tea is Thee of 't ander een fijne plek.

elke dag geopend