achterhoek

Achterhoek Speeltuin (22)

Speeltuin De Koppel

BORCULO, GELDERLAND - Speeltuin De Koppel in Borculo is een buitenspeeltuin met verschillende speeltoestellen. Ook worden er allerlei andere activiteiten georganiseerd.

's zondags gesloten

gratis toegang

Natuurbad Rekken

REKKEN, GELDERLAND - Het zwembadwater in Natuurbad Rekken wordt niet bewerkt met chemische middelen. Hier geniet je van een zwembad in zijn meest natuurlijke vorm. Het bad wordt gevuld met bronwater en gezuiverd door middel van een zandfilter op de bodem.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 3,50

kinderen vanaf € 2,50

Krijg de slappe lach in speelpark Het Land van Jan Klaassen

BRAAMT, GELDERLAND - In Het Land van Jan Klaassen kunnen kleine kinderen ouderwets gezellig spelen. Bezoek de lachspiegels, maak een treinritje of beleef een kindershow in het grootste poppentheater van Nederland.

geopend open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 11,50

peuters gratis

Speelparadijs Ballorig Zutphen

ZUTPHEN, GELDERLAND - Jump in de ballenbak, spring op de trampoline of kom lasergamen. Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,50

Recreatiepark Sevink Molen

WINTERSWIJK, GELDERLAND - Kom heerlijk een dagje of een weekend spelen en logeren bij Recreatiepark Sevink Molen. De kinderen spelen naar hartelust in de indoor speeltuin terwijl kampeerders genieten van het uitgestrekte natuurgebied.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 3,25

kinderen vanaf € 6,25

Restaurant De Bourgondiër

BEEK, GELDERLAND - Geniet als een Bourgondiër van het goede leven tijdens een avondje uit bij Restaurant De Bourgondiër!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 34,50

kinderen vanaf € 13,50

peuters gratis

Recreatiepark De Wrange

DOETINCHEM, GELDERLAND - Recreatiepark De Wrange bevindt zich aan de rand van natuurgebied Koekendaal. De bungalows liggen op beschutte grasweiden, omgeven door houtwallen. Er zijn verschillende activiteiten op korte afstand.

elke dag geopend

entree vanaf € 9,25

UITagenda