Activiteiten vlakbij Vollemaanwandeling...

Buitencentrum en Speelbos Drents-Friese Wold

appelscha, Friesland (2.66km)  -  Ontdek het natuurgebied Drents-Friese Wold in het buitencentrum. Leuke wandelmogelijkheden, speelmogelijkheden voor kinderen en nog veel meer!

elke dag geopend 

Kabouterpad Drents-Friese Wold

appelscha, Friesland (2.66km)  -  Er wonen kabouters in het Drents-Friese Wold! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

elke dag geopend 

Blotevoetenpad Drents-Friese Wold

appelscha, Friesland (2.66km)  -  Voel de natuur tot in je tenen op het Blotevoetenpad bij het Drents-Friese Wold. Wandel 2 kilometer over de bosgrond en waad door de blubber!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober 

RCN De Roggeberg

appelscha, Friesland (3.81km)  -  RCN de Roggeberg is een mooie vakantieplek op de grens van Friesland en Drenthe. Overnacht in een tent, een bungalow of in een boshut!

elke dag geopend 

Gotcha Outdoor Lasergames Appelscha

appelscha, Friesland (3.81km)  -  Ga de strijd aan met collega's, vrienden of familie tijdens een potje lasergamen bij Gotcha Outdoor Lasergames. Midden in de bossen van Appelscha!

geopend op afspraak of bel +31 (0)900 123 4682 

Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe

appelscha, Friesland (4.12km)  -  Duinen Zathe in Appelscha is een attractiepark voor een gezellig dagje uit. Er zijn vele attracties en er is een overdekt theater. Leuk: kinderen kunnen hier in een trapauto op het verkeerscircuit hun rijbewijs halen.

vandaag nog gesloten, geopend 2 april t/m 1 november, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Bosbergtoren

appelscha, Friesland (4.18km)  -  Op het hoogste punt van Friesland, een enorme stuifduin, staat de 33 meter hoge Bosbergtoren. Vanaf deze bijzondere uitkijktoren heb je een prachtig uitzicht over het Drents-Friese Wold.

elke dag geopend 

Klimbos Appelscha: klimmen, tokkelen en abseilen

appelscha, Friesland (4.27km)  -  Klimmen, tokkelen en abseilen. Voor iedereen wacht een uitdaging bij Klimbos Appelscha, van de De Jongens van Outdoor. Een klimpark voor mensen met lef!

elke dag geopend 

Touren door de bossen van Friesland en Drenthe

oosterwolde, Friesland (5.35km)  -  Maak een avontuurlijke rit door de omgeving van Oosterwolde op een quad of buggy. Met Quads for All is geen waterplas te groot en geen weg te modderig. Ga de uitdaging aan!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Sauna Het Friese Woud

boijl, Friesland (6.57km)  -  Even een momentje voor jezelf in Sauna Het Friese Woud. Geniet van diverse sauna's, verschillende zwembaden, een relaxtuin, een whirlpool en een heerlijke relaxruimte.

elke dag geopend 

Uitkijktoren De Zeven

ravenswoud, Friesland (6.58km)  -  Beklim uitkijktoren De Zeven en ontdek de mooiste vergezichten van het weidse hoogveengebied FochteloĆ«rveen in Ravenswoud. Achterhaal ook de bijzondere kraamkamer van kraamvogels.

elke dag geopend 

Aero-Balloons

oosterwolde, Friesland (6.86km)  -  Aero-Balloons organiseert ballonvaarten in het noorden van het land. Ontdek de schoonheid van het Nederlandse landschap van bovenaf!

elke dag geopend 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Vollemaanwandeling Drents-Friese Wold