Activiteiten vlakbij Kabouterfeest in de Groote...

Kabouterpad De Pelen

ospel, Limburg (0.03km)  -  Er wonen kabouters in natuurgebied De Pelen! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

Speeltuin Prinses Irene

someren-eind, Noord-Brabant (6.06km)  -  Lekker spelen op maar liefst vijfduizend vierkante meter? Speeltuin Prinses Irene biedt naast uitdagende speeltoestellen ook een gezellige kinderboerderij!

IJsboerderij Gommers en maisdoolhof

nederweert-eind, Limburg (6.85km)  -  Wandel of fiets in de prachtige natuur bij Nederweert-Eind en plof daarna op het gezellige terras van IJsboerderij Gommers. Voor de kinderen is er een speeltuintje. In de zomer vind je hier het grootste maisdoolhof van Nederland.

Kasteelruïne Asten

heusden, Noord-Brabant (7.99km)  -  Herleef de geschiedenis tijdens een bezoek aan de ruïne van het meer dan 600 jaar oude kasteel van Asten! Het erfgoed is naast een bezoek waard ook een prachtige locatie voor fotoreportages.

Ballonvaren Limburg

beringe, Limburg (9.47km)  -  Ballonvaren Limburg brengt de passagiers naar hogere sferen! De vlucht duurt ongeveer anderhalf uur en is inclusief champagne met een certificaat na afloop.

Doe een dagje Asten

asten, Noord-Brabant (9.51km)  -  Maak een mooie fietstocht of wandeling door het prachtige Asten en geniet daarna van een goed gevulde koffietafel of een gezellig diner bij Eetcafé Jan van Hoek.

Intratuin Weert

weert, Limburg (9.52km)  -  Bij Intratuin in Weert zijn alle benodigdheden voor een mooie tuin te vinden! Tussendoor geniet je in het biologische Tuincafé van wat lekkers.

Jan Paagman Sterrenwacht

asten, Noord-Brabant (9.89km)  -  Bekijk de planeten, nevels en andere interessante objecten in het oneindige universum tijdens een bezoek aan de Jan Paagman Sterrenwacht. Bij ieder volgend bezoek zijn weer nieuwe dingen te zien!

Gotcha! Cinema

weert, Limburg (10.28km)  -  Ga voor de leukste en nieuwste films, ook in 3D, naar Gotcha! Cinema. Vul je avondje uit aan met een hapje in het restaurant en een borrel na de film in het café.

Museum W

weert, Limburg (10.43km)  -  Het gemeentemuseum van Weert vertelt niet alleen de plaatselijke historie, maar heeft ook een grote verzameling religieuze kunst.

Natuurtheater De Donck

someren, Noord-Brabant (10.46km)  -  Het openluchttheater De Donck bestaat al heel lang. Al tientallen jaren is het theater het thuis van theatergezelschap De Speledonckers. Zij verzorgen elk jaar twee voorstellingen.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Kabouterfeest in de Groote Peel