Activiteiten vlakbij Stille Getuigen expositie...

Boekenmarkt Heemkunde Vereniging Roerstreek

tijdelijke activiteit posterholt, Limburg (9.43km)  -  Boekenmarkt met een grote keuze aan tweedehands-boeken. Behalve boeken zijn er o.a. ook CD’s, DVD’s, LP’s en spellen. Kom gezellig snuffelen en scoor dat ene exemplaar waar u al lang naar op zoek bent. Of gewoon een leuk boek voor de vakantie!

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 22 juni 2024 t/m zondag 23 juni 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Boekenmarkt Heemkunde Vereniging Roerstreek

tijdelijke activiteit posterholt, Limburg (9.43km)  -  Boekenmarkt met een grote keuze aan tweedehands-boeken. Behalve boeken zijn er o.a. ook CD’s, DVD’s, LP’s en spellen. Kom gezellig snuffelen en scoor dat ene exemplaar waar u al lang naar op zoek bent. Of gewoon een leuk boek voor de vakantie!

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 29 juni 2024 t/m zondag 30 juni 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Museum van de Vrouw

echt, Limburg  -  Er is maar één museum in Nederland waar de vrouw echt centraal staat: in het Museum van de Vrouw in Echt. Elk jaar is hier weer een andere tentoonstelling te zien.

OERRR Speelnatuur Hompesche Molen

stevensweert, Limburg (2.66km)  -  Lekker spelen met water, zand en modder en balanceren over boomstammen naast de hoogste windmolen van Limburg in OERRR Speelnatuur Hompesche Molen. Toegankelijk voor elk kind, ook in een rolstoel.

Stevensweert Beach

stevensweert, Limburg (3.35km)  -  Zie de boten voorbij varen, terwijl je zelf op het water dobbert of loom in het zand ligt. Zonaanbidders, waterliefhebbers en bouwers van zandkastelen genieten op het strand aan de uiterwaarden van de Maas: Stevensweert Beach.

Stevensweert Marina

stevensweert, Limburg (3.51km)  -  Stevensweert Marina ligt op loopafstand van het pittoreske plaatsje Stevensweert. Geniet van een dag zon, water en strand en ervaar het zomergevoel.

Merklappenmuseum

dieteren, Limburg (3.63km)  -  Het Merklappenmuseum heeft sinds 1987 wel vijfhonderd verschillende merklappen in de collectie. Ontdek in dit museum de meest unieke merklappen uit heel Europa.

Golfbaan Echt-Susteren

susteren, Limburg (4.26km)  -  Golfbaan Echt-Susteren heeft een van de langste banen van Nederland. De baan is gebouwd conform de United States Golf Associatons (USGA) specificaties en is daarom een ideale baan voor snelle spelers.

De Pannekoekenbakker Thorn

thorn, Limburg (6.35km)  -  In het sfeervolle eeuwenoude witte stadje aan de Maas is De Pannekoekenbakker Thorn gevestigd. Hier heb je keuze uit meer dan honderd verschillende soorten pannenkoeken.

Kasteel Wolfrath

holtum, Limburg (7.05km)  -  Het zeventiende-eeuwse Kasteel Wolfrath kent een rijke geschiedenis. Tegenwoordig is het complex te huur voor vergaderingen en evenementen.

Sportplaza Het Anker

buchten, Limburg (7.86km)  -  Bij het veelzijdige Sportplaza Het Anker kun je recreatief zwemmen en lekker van de glijbaan glijden. Maar ook is er de mogelijkheid om zwemlessen of aquasporten te volgen.

Fun Beach Event & Leisurepark

panheel, Limburg (7.87km)  -  Kom zwemmen en borrelen bij Fun Beach Event & Leisurepark. Fun Beach organiseert allerlei leuke groepsuitjes. Samen survivallen, leren schermen of cocktails shaken. Er is hier van alles te doen voor vrienden, families en collega's.

Kasteel Grasbroek

guttecoven, Limburg (9.89km)  -  Voor even een kasteelheer of jonkvrouw zijn? Kom logeren op Kasteel Grasbroek. Dit statige kasteel doorstond de eeuwen glansrijk en is klaar voor bezoek!

Roerstreekmuseum

sint odiliënberg, Limburg (10.33km)  -  Bezoek Roerstreekmuseum in Sint Odiliënberg en ontdek alles over mineralen, de prehistorie, oude beroepen en nog veel meer.

Rederij de Corporaal

herten, Limburg (10.84km)  -  Ga het water op met familie, vrienden of collega's en geniet van de omgeving op de Maas bij Rederij de Corporaal. Je vertrekt vanaf de Roerkade in Roermond. De vaartocht gaat over de Maasplassen.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Stille Getuigen expositie assemblages