1

Activiteiten vlakbij Droebelfietstocht Zieuwent

Lezing over Oude kunst in Siberië, E. Bronnikova

tijdelijke activiteit Kulturhus (10.05km)  -  Dr. Elena Bronnikova, lezing over oude kunst in Siberië. We ontdekken kunstschatten van Siberië. Daar ligt een schatkist aan kunstvoorwerpen te wachten. We gaan via een virtuele excursie door de zalen van de Hermitage in St-Petersburg.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 23 februari 2024, van 20:00 uur tot 22:00 uur 

-in the spotlights-

Logeerboerderij Erve Paske

lievelde, Gelderland (4.6km)  -  Kom met de hele familie overnachten op het platteland! Op logeerboerderij Erve Paske maak je het boerenleven van dichtbij mee en er is speciale aandacht voor de mindervalide mens.

Kaasboerderij Weenink

lievelde, Gelderland (5.14km)  -  Op kaasboerderij Weenink wordt rauwe melk verwerkt in overheerlijke boerenkaas. De kazen liggen te rijpen in de kaaskelder waar je onder begeleiding een kijkje mag nemen. Proeven kan natuurlijk ook. In de Landwinkel zijn diverse streekproducten te...

Escaperoom Groenlo

groenlo, Gelderland (7.89km)  -  Ga terug naar het jaar 1627 in Escaperoom Groenlo. Bij de troepen van Prins Frederik Hendrik komt het bericht binnen dat de Spanjaarden hem willen vermoorden. Ben jij op tijd om dit te voorkomen?

Stadsboerderij Grolle

groenlo, Gelderland (7.92km)  -  Neem een kijkje in het boerenleven anno 1650. De prachtige authentieke Stadsboerderij Grolle is in een vrijwel ongeschonden staat. Je vindt er een bedstee, weefgetouw, oude werktuigen en veel meer. Er zijn regelmatig exposities en rondleidingen.

Wijngoed De Hennepe

aalten, Gelderland (7.93km)  -  Proef heerlijke wijnen bij Wijngoed De Hennepe tijdens een rondleiding door de wijngaard. Smaakt dat naar meer? De Achterhoekse wijnen worden aan huis verkocht!

Nationaal Onderduikmuseum

aalten, Gelderland (9.5km)  -  Het Gelderse dorpje Aalten herbergde tijdens de Tweede Wereldoorlog de meeste onderduikers van Nederland. Nationaal Onderduikmuseum vertelt dit verhaal vanuit meerdere perspectieven.

Synagoge Aalten

aalten, Gelderland (9.67km)  -  Joods leven in Nederland. Bekijk exposities rondom Joodse kunst, cultuur of religie in de gerestaureerde Aaltense synagoge en maak kennis met het Jodendom.

Zwembad 't Walfort

aalten, Gelderland (9.67km)  -  Zwembad 't Walfort heeft een binnen- en buitenbad. In de winter geniet je binnen van het bubbelbad en het stoombad. In de zomer van het heerlijke, verkoelende water van het buitenbad!

Het Liefdespad

ruurlo, Gelderland (9.95km)  -  Een romantische wandelroute van vijf kilometer door de Achterhoek: het Liefdespad. Geniet samen van de natuur en de verrassende kunstwerken die je op de route tegenkomt.

Klimbos Achterhoek

ruurlo, Gelderland (10.13km)  -  Klimbos Achterhoek is voor de echte klauterklazen. Van boomtop naar boomtop klim je via de meest spannende parcoursen. Er zijn maar liefst zes verschillende moeilijkheidsgraden bij hoogtes van drie tot twaalf meter boven de grond.

Korenmolen De Lelie

aalten, Gelderland (10.6km)  -  Korenmolen De Lelie is een kleine korenmolen in Aalten. De molen staat in de achtertuin van molenmaker Henk Vaags en is alleen van buiten te bewonderen.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Droebelfietstocht Zieuwent


-advertentiepositie-