Kunstroute Culemborg

tijdelijke activiteit culemborg, Gelderland (5.75km)  -  De 8e editie van de Kunstroute Culemborg leidt je langs kunstwerken die te zien zijn in de veelal historische panden, winkels, restaurants en kantoren in de binnenstad van Culemborg. 
Maak kennis met kunst op een laagdrempelige manier.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 30 september 2023 t/m zondag 1 oktober 2023, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Folkconcert van Luuk Lenders

tijdelijke activiteit vianen, Utrecht, 't Pakhuis (8.25km)  -  Multi-instrumentalist Luuk Lenders speelt Ierse whistles, ocarina's, accordeon, tafelbellen en voetenpercussie. Laat je meenemen door een wervelwind van creativiteit, humor en prachtige muziek.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 2 november 2023, van 20:00 uur tot 22:00 uur 

Natuurcentrum De Schaapskooi

schoonrewoerd, Utrecht (3.65km)  -  Natuurcentrum De Schaapskooi herbergt de Natuur- en Vogelwacht De Vijfheerenlanden. Hier worden veel activiteiten georganiseerd met betrekking tot de natuur.

Uilen- en dierenpark De Paay

beesd, Gelderland (3.68km)  -  Uilen- en dierenpark De Paay is een kleinschalig dierenpark, waar bezoekers dichtbij de dieren kunnen komen. Favoriet zijn de uilen, die in het speciale Uilenbos zijn ondergebracht.

Werk aan het Spoel

culemborg, Gelderland (4.07km)  -  De cultuur spat er vanaf bij Werk aan de Spoel in Culemborg! Op deze plek ontmoeten mensen elkaar. Geniet van talloze toffe workshops en bewonder bijzonder kunstuitingen.

Pannenkoekenhuis De Stapelbakker

beesd, Gelderland (4.99km)  -  Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt in het Gelderse Beesd is het bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker genieten van de heerlijkste biologische pannenkoeken.

Aqua Zoo Leerdam

leerdam, Utrecht (5.34km)  -  Vissen, reptielen, planten en koralen leven in de biotopen van Aqua Zoo Leerdam. Een unieke dierentuin onder water!

Museum van het Kaartspel & Bridge Museum

leerdam, Utrecht (5.57km)  -  In het Museum van het Kaartspel ontdek je allemaal speciale, bijzondere, vreemde en onverwachte voorwerpen die te maken hebben met kaartspelen. Van het koelbloedige Poker tot het nobele Bridge. Zeep, koffie, servies, kleding, postzegels... Zelfs...

Elisabeth Weeshuis Museum

culemborg, Gelderland (5.69km)  -  Tot 1952 woonden er nog weeskinderen, nu wordt het gebuikt als museum: het Elisabeth Weeshuis. Ga terug in de Culemborgse historie en ontdek alles over de wezenzorg. De geschiedenis leeft hier nog steeds.

Theetuin de Wensput

beesd, Gelderland (5.74km)  -  In de mooie Betuwe, vlak aan het natuurgebied aan de Linge, vinden fietsers, wandelaars en andere gasten Theetuin de Wensput. Aan deze locatie wil je niet voorbij gaan en al helemaal niet aan de verse gebakjes, broodjes, potten thee en kopjes...

Grote Kerk Leerdam

leerdam, Utrecht (6.02km)  -  Fier staat hij in midden in het centrum van Leerdam: de imposante Grote Kerk van Leerdam. Soms geopend in de zomer, maar ook van buiten al de moeite waard.

Leerdam: Zuidwal met Muizentorentjes

leerdam, Utrecht (6.05km)  -  Misschien wel het mooiste plekje van vestingstad Leerdam: de Zuidwal met zijn karakteristieke vierkante Muizentorentjes. Dit zijn kleine woontorens waar nog steeds mensen in wonen.

Leerdam Tour app

leerdam, Utrecht (6.09km)  -  Leer de mooiste plekken in Leerdam kennen met de Leerdam Tour app. Ontdek de ''verborgen” geschiedenis van Leerdam via audio en Augmented Reality.

Het Hofje van Mevrouw van Aerden

leerdam, Utrecht (6.11km)  -  Geniet van schilderijen van Hollandse meesters uit de zeventiende eeuw, verzameld door Pieter van Aerden. De omgeving waarin de schilderijen hangen is minstens zo interessant: het achtiende eeuwse Hofje van Mevrouw van Aerden aan de Linge.

Fort Werk aan de Korte Uitweg

tull en 't waal, Utrecht (6.18km)  -  Bezoek Fort KWU en ontdek het gezellige theehuis en terras in het prachtige natuur van Tull en Het Waal. Laat je verrassen op deze unieke locatie in Houten.

Fort bij Asperen

acquoy, Gelderland (6.27km)  -  Natuur en cultuur gaan hand in hand bij Fort bij Asperen. Culturele manifestaties en de natuurlijke omgeving van de Linge vormen een mooie combinatie.

Reizend Scoutingmuseum

culemborg, Gelderland (6.32km)  -  Van padvinders tot scouts; het Reizend Scoutingmuseum biedt een uitgebreid overzicht van het verleden en heden van de Scouting.

Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt

beesd, Gelderland (6.36km)  -  Midden in het hart van de Betuwe ligt landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Een heerlijke plek om een wandeling of fietstocht te maken door natuur en historie.

De Glaswinkel Leerdam

leerdam, Utrecht (6.5km)  -  Bezoek de Glaswinkel in Leerdam en geniet van Libbey's prachtige glaswerk. Ontdek de perfecte glazen voor elke gelegenheid.

Fruitbedrijf de Hoenderik

tricht, Gelderland (7.73km)  -  Een bezoekje aan Fruitbedrijf de Hoenderik is een fijn uitstapje wanneer je de schitterende Betuwe bezoekt. Pluk je eigen fruit, pers je eigen appelsap en nog veel meer!

Stedelijk Museum Vianen

vianen, Utrecht (8.17km)  -  In het Stedelijk Museum Vianen is er werk van hedendaagse kunstenaars en historisch erfgoed van de stad te zien.

AR City Game

AR City Game

Boek met € 8,- korting Hul je in mysterie en ontrafel de geheimen van een Russische spion. Of laat je leiden door El Profesor en beroof de Koninklijke Munt, net als in de hitserie La Casa de Papel. De AR Citygames creëren in elke stad een intrigerende wereld.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Coronaproof autopuzzel kerstuitje