1

Kerstvakantie België

 kerstvakantie België en omgeving

Museum De Reede (MDR)

antwerpen, Antwerpen  -  De collectie van Museum de Reede in Antwerpen is geweid aan grafiek: litho's, gravures, houtdrukken, etsen en tekeningen. De uitgebreide en unieke collectie van Museum De Reede omvat in het bijzonder werk van drie meesters in grafische kunst:...

-in the spotlights-

Sint-Gorikshallen

brussel, Brussel  -  Op twee minuten wandelafstand van de Beurs, valt dit uitzonderlijke gebouw op door zijn architectuur. Er worden regelmatig tentoonstellingen georganiseerd.

Segway Tours Brugge

brugge, West-Vlaanderen  -  Verken Brugge op een unieke manier met een Segway-tour door het historische centrum. De Segway is een bijzonder vervoermiddel dat je lichaam automatisch in balans houdt. Leuk om eens te proberen!

-in the spotlights-

Wellington Museum

waterloo, Waals-Brabant  -  Bij het horen van de plaats Waterloo denkt menigeen direct aan 'de slag'. In het Wellington Museum ontdekt de bezoeker wat daar precies gebeurde!

Stedentrip Leuven

leuven, Belgie  -  Wil je de geschiedenis van België voelen? Maak dan een stedentrip door Leuven! Het stadhuis, de Sint-Pieterskerk en het Museum Leuven maken het uitstapje compleet.

Kerststallenmuseum Ars Krippana

Luik  -  In België, op de grens van de Ardennen en zuidelijke Eiffel, vind je de grootste kerststallenverzameling van Europa. Verzameld en tentoongesteld op de meer dan 2500 m2 van Ars Krippana: een uniek museum waar alles draait om het kerstverhaal.


UITagenda Belgie kerstvakantie