maastricht kerstvakantie

Maastricht Kerstvakantie (15)

Pathé Maastricht

MAASTRICHT, LIMBURG - Of je met de kinderen een familiefilm wilt kijken of samen met vriendinnen een gezellige avond beleven, Pathé in Maastricht biedt voor elk wat wils.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,50

kinderen vanaf € 5,00

Bonnefantenmuseum

MAASTRICHT, LIMBURG - Bekijk de kunsthoogtepunten van Maastricht in het Bonnefantenmuseum. Geniet van werken van meesters in de schilderkunst als Rubens, Jordaens en Van Dijck, maar laat je ook verrassen door de diverse moderne kunstwerken.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen gratis

Natuurhistorisch Museum Maastricht

MAASTRICHT, LIMBURG - Het Natuurhistorisch Museum Maastricht laat zien hoe de Limburgse natuur er vroeger uitzag en hoe dat nu is. Ontdek het verhaal van de Mosasauriërs en wandelen door de museumtuin en de insectenkamer.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 6,40

kinderen vanaf € 4,30

peuters gratis

Centre Céramique

MAASTRICHT, LIMBURG - Centre Céramique is het centrum van cultuurhistorisch Maastricht. Je vindt er vondsten uit opgravingen, maar ook een verzameling muziekinstrumenten, oude schoolplaten en nog vele meer. De stadsbibliotheek zit ook in Centre Céramique.

's maandags gesloten

gratis toegang

Beklim de Sint Janskerk

MAASTRICHT, LIMBURG - Beklim de zeventig meter hoge toren van de Sint Janskerk aan het Vrijthof en geniet van een mooi uitzicht over Maastricht!

geopend, 's zondags gesloten

volwassenen vanaf € 2,50

kinderen vanaf € 1,50

Museum aan het Vrijthof

MAASTRICHT, LIMBURG - Museum aan het Vrijthof organiseert twee of drie keer per jaar wisseltentoonstellingen over fotografie, hedendaagse kunt, popcultuur, entertainment en meer.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 9,00

kinderen vanaf € 4,50

peuters gratis

Marres Huis voor Hedendaagse Cultuurkunstexpositie

MAASTRICHT, LIMBURG - Bezoek Marres Huis in hartje Maastricht en geniet van kunst en cultuur. De exposities van hedendaagse kunst en vormgeving wisselen regelmatig. Geniet van koffie, thee of een lekkere maaltijd in Marres Kitchen op het terras in de stadstuin of binnen.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen gratis

Basiliek Sint Servaas

MAASTRICHT, LIMBURG - De pelgrimskerk Sint Servaas staat in het hart van Maastricht en is in 1985 door Paus Johannes Paulus II verheven tot Basiliek.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,50

kinderen gratis

Museumkelder Derlon

MAASTRICHT, LIMBURG - Hotel Derlon lijkt een modern hotel, maar wat velen niet weten, is dat het gebouwd is op eeuwenoude Romeinse opgravingen. In de kelder is een klein museum te vinden.

open op zondag

entree gratis

Van de redactie