Herfstvakantie Drenthe

UITgelicht

herfstvakantie in Drenthe (103)

Attractiepark Drouwenerzand: voordelig plezier!

drouwen, Drenthe  -  Bij Attractiepark Drouwenerzand geniet je de hele dag onbeperkt van attracties, eten en drinken. Je betaalt namelijk voor een all-in-arrangement. Super handig! Aan één dag niet genoeg? Je kunt ook blijven slapen.

elke dag geopend 

Zoo Bizar: exotische mini-dierentuin in een boerderij

orvelte, Drenthe  -  Durf jij op de foto met een wurgslang om je nek? In de oude boerderij van Zoo Bizar ontmoet je meer dan dertig exotische dieren zoals vogelspinnen, baardagamen en stinkdieren.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

De Verhalenwerf Hoogeveen

hoogeveen, Drenthe  -  In Bibliotheek Hoogeveen bevindt zich de Verhalenwerf. Hier wordt het verleden en heden van Hoogeveen verteld aan de hand van de schatkamer van Hoogeveen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Drukkerijmuseum Meppel

meppel, Drenthe  -  In het centrum van Meppel staat een monumentaal gebouw dat in 1995 omgedoopt is tot het Drukkerijmuseum. Beleef de drukkunst vanaf de prehistorie.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Uitgaanscentrum Pand 17

assen, Drenthe  -  Bij Pand 17 vind je sportieve uitdagingen. Sla een balletje op de tennisbaan of kom gezellig bowlen. Nog op zoek naar een mooie trouwlocatie? Ook dat kan bij Pand 17!

elke dag geopend 

Stedelijk Museum Coevorden

coevorden, Drenthe  -  De Drentse vestingstad Coevorden staat nog overeind, maar dat had ook anders kunnen zijn. Bekijk de spannende geschiedenis in Stedelijk Museum Coevorden.

's maandags gesloten 

Pannenkoekenschip De Liberté

meppel, Drenthe  -  In het centrum van Meppel ligt een honderd jaar oude klipper afgemeerd: De Liberté. Ruige zeebonken zijn hier niet meer, maar wel heerlijke pannenkoeken.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij De Beekdalhoeve

assen, Drenthe  -  Kinderboerderij De Beekdalhoeve is een ware belevenis. Cavia's, geiten, eenden of poezen: ze zijn er allemaal! Voor scholen en groepen zijn er activiteiten zoals waterbeestjes kijken.

elke dag geopend 

C+B Museum Grolloo

grolloo, Drenthe  -  Het C+B Museum is een hommage aan de Drentse bluesband Cuby + Blizzards. In de oude boerderij van leadzanger Harry Muskee kunnen fans hun hart ophalen aan oude muziekfragmenten, foto's en muziekinstrumenten van de band.

open op zondag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij Arends-Hof

Drenthe  -  Beleef een heerlijk dagje weg op de Arends-Hof, vlak over de grens bij Coevorden. Met paarden, ezels, neusbeertjes, schapen en geiten.

geopend, open op zondag, maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, donderdag 

Racket & Bowlingcentrum Coevorden

coevorden, Drenthe  -  Bij Racket en Bowlingcentrum Coevorden kun je kiezen uit diverse balsporten. Vier indoor tennisbanen, twee squashbanen en zes professionele bowlingbanen; van rustige tot intensieve inspanning.

elke dag geopend 

UITagenda Drenthe herfstvakantie

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Herfstvakantie Drenthe UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

woensdag

27 oktober 2021Gezinswandeling met de NachtwachterOERRR dag, wandelstok makenOERRR dag, wandelstok makenOERRR dag, wandelstok makenPaddenstoelenwandeling DwingelderveldNacht van de Nacht Dwingelderveldwoensdag 27 oktober 2021

donderdag

28 oktober 2021OERRR dag, wandelstok makenOERRR dag, wandelstok makenOERRR dag, wandelstok makenPaddenstoelenwandeling DwingelderveldNacht van de Nacht DwingelderveldRoofvogels op het Smalspoordonderdag 28 oktober 2021

vrijdag

29 oktober 2021Paddenstoelenwandeling DwingelderveldNacht van de Nacht DwingelderveldRoofvogels op het SmalspoorRondleiding voor volwassenenSeizoenswandeling HondsrugDemonstratie etsen door Harm Echtenvrijdag 29 oktober 2021

zaterdag

30 oktober 2021Paddenstoelenwandeling DwingelderveldNacht van de Nacht DwingelderveldRoofvogels op het SmalspoorRondleiding voor volwassenenSeizoenswandeling HondsrugDemonstratie etsen door Harm Echtenzaterdag 30 oktober 2021

zondag

31 oktober 2021Roofvogels op het SmalspoorRondleiding voor volwassenenSeizoenswandeling HondsrugDemonstratie etsen door Harm EchtenWandeling met de boswachter DwingelderveldBoomophaaldag van OERRR op De Onlanderijzondag 31 oktober 2021

maandag

1 november 2021Boomophaaldag van OERRR op De OnlanderijBoomophaaldag van OERRR op De OnlanderijBoomophaaldag van OERRR DwingelderveldBoomophaaldag van OERRR op De OnlanderijBoomophaaldag van OERRR DwingelderveldBoomophaaldag van OERRR Dwingelderveldmaandag 1 november 2021