UITagenda  gezin Groningen

UITagenda en activiteiten Groningen en omgeving

Baken Het Ziltepad: Peter Vink

tijdelijke activiteit usquert, Groningen, Petrus en Pauluskerk  -  Laat je verwonderen door een transformatie van licht. Door een steeds andere toepassing worden alle kerken van het Baken in een nieuw licht gezet. Druk zelf op de rode knop om het werk te starten en laat je verrassen.

geopend, vrijdag 12 juli 2024 t/m zondag 27 oktober 2024 

Wildlife Photographer of the Year

tijdelijke activiteit groningen, Groningen, Forum Groningen  -  De internationale foto-expositie met ‘s werelds beste natuurfoto’s, nu te zien in Forum Groningen. In de expositie zijn ruim 100 foto's te bewonderen die de rijke diversiteit van het leven op onze planeet laten zien. De foto's zijn geselecteerd...

geopend, zaterdag 29 juni 2024 t/m zondag 3 november 2024, 09:00 uur 

Kinderbiënnale - A Better Place

tijdelijke activiteit groningen, Groningen, Groninger Museum  -  De grote internationale Kinderbiënnale 2024, vol met kleurrijke kunstwerken van Nederland tot aan Singapore, begint weer op zaterdag 9 maart!

geopend, zaterdag 9 maart 2024 t/m zondag 3 november 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Cultureel erfgoed meert aan in Zoutkamp

tijdelijke activiteit zoutkamp, Groningen, In de haven  -  Oude historische schepen in Zoutkamp. Met o.a. markt, muziek, demonstratie, kinderplein en een oldtimer truck show

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 9 augustus 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Gropo Bouldergym

groningen, Groningen  -  Bij Gropo Bouldergym in Groningen kan je gewoon naar binnenlopen en klimmen. Zo makkelijk of moeilijk als je zelf wilt, maar altijd spectaculair! En na afloop even gezellig wat drinken.