1

Activiteiten Schaatsen-En-Skieen Uitagenda (2)

World Cup Kwalificatietoernooi

tijdelijke activiteit heerenveen, Friesland, Thialf  -  Op zoek naar een unieke manier om je herfstvakantie door te brengen? Het World Cup Kwalificatietoernooi biedt de perfecte mix van adrenaline, sport en gezinsplezier. De magie van Thialf zal zowel jong als oud betoveren.

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 27 oktober 2023 t/m zondag 29 oktober 2023 

Wintermarkt HG Waddinxveen

tijdelijke activiteit waddinxveen, Zuid-Holland, Bethelkerk  -  Gezellige overdekte wintermarkt. Kom snuffelen voor oa kerstdecoraties & curiosa of om de lekkere trek te stillen.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 9 december 2023, van 09:00 uur tot 14:00 uur 

De Wijde Wellen

harderwijk, Gelderland  -  Wandel of fiets langs het water van het Wolderwijd en geniet van de natuur en het mooie uitzicht in recreatiegebied De Wijde Wellen.

Schaatsbaan Triavium

nijmegen, Gelderland  -  Triavium in Nijmegen heeft maar liefst drie verschillende ijsbanen verdeeld over twee verdiepingen. De schaatsbaan is 333 meter lang. In het ijshockeystadion speelt ijshockeyclub Nijmegen haar thuiswedstrijden.

Zwembad Laco Geleen

geleen, Limburg  -  Kom baantjes trekken of recreatief zwemmen bij sportcentrum Laco Geleen in Limburg. In de zomer kan dit ook lekker buiten.

Schaatsbaan Laco Geleen

geleen, Limburg  -  Op de 400 meter lange ijsbaan in Geleen schaatst de ambitieuze prof met evenveel plezier als de recreatieve schaatser. Kom ook eens langs!

Thialf Heerenveen

heerenveen, Friesland  -  Wat is een winter zonder schaatsen? Gelukkig kan er ook zonder koude temperaturen geschaatst worden op de Heerenveense ijsbaan Thialf.

Museum Houtstad IJlst

ijlst, Friesland  -  In de oude schaatsfabriek van Jan Jarigs Nooitgedacht in het Friese IJlst bevindt zich nu Museum Houtstad IJlst. Leer alles over de houtindustrie en de scheepsbouw.

Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra Sportieve Arrangementen

Kanovaren met korting Peddel in een kano door het prachtige rivierlandschap van de Dommel, met uitzicht op fraaie bossen en uitgestrekte weilanden. Toch liever iets meer snelheid? Boek bij Rofra dan een solextour of huur een e-chopper!