actieve-uitjes Utrecht

vrijdag 7 augustus 2020, actieve uitjes in utrecht (7)

All Inclusive Fietsweek Arrangement

tijdelijke activiteit renswoude, Utrecht, Recreatiepark de Lucht  -  In de omgeving van Recreatiepark de Lucht kunt u heerlijk fietsen. U kunt meedoen aan onze All Inclusive Fietskampeerweek. Dit is 7 nachten kamperen op ons mooie park, heerlijk dineren bij De Gasterij en 4 dagen prachtige routes fietsen.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, zaterdag 8 augustus 2020 t/m zaterdag 15 augustus 2020, van 9::30 uur tot 17::0 uur 

Zoek en vind Heidi & Peter

tijdelijke activiteit driebergen-rijsenburg, Utrecht, Klein Zwitserland Driebergen  -  Speciale speurtocht voor de kinderen. Ga aan de hand van aanwijzingen op zoek naar Heidi en Peter. Langs verschillende spannende paden kom je uit in de tuin van Klein Zwitserland waar je met Heidi en Peter op de foto kan.

geopend, maandag 27 juli 2020 t/m maandag 31 augustus 2020, 10:00 uur 

Brieven van Belle

tijdelijke activiteit oud-zuilen, Utrecht, Bistro Belle  -  Een heerlijke wandeling door Oud-Zuilen, een leuk dorpje aan de Vecht tussen Utrecht en Maarssen. Je sluit de heerlijke dag af met onbeperkt genieten van kleine gerechtjes bij Bistro Belle.

geopend, maandag 27 juli 2020 t/m maandag 31 augustus 2020, 15:30 uur 

DLC in the summer

tijdelijke activiteit amersfoort, Utrecht, DLC Restaurant  -  Relaxen op een rustig terras, lekker eten, goede muziek en leuke (kinder)activiteiten. Klinkt dat als een heerlijke zomermiddag? Kom genieten bij DLC in the summer op de Wagenwerkplaats! Een plek waar Amersfoorters elkaar weer kunnen ontmoeten.

geopend, maandag 1 juni 2020 t/m zondag 30 augustus 2020, van 15:00 uur tot 20:00 uur 

Single Valentijns Wandeling

tijdelijke activiteit doorn, Utrecht, TOP Huis Doorn  -  Tijdens de Valentijns Wandeling heb je de mogelijkheid om in een laagdrempelige setting in contact te komen met andere singles.

geopend, vrijdag 14 februari 2020 t/m zondag 14 februari 2021, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Kinderschrijfcafé

tijdelijke activiteit breukelen, Utrecht, Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen  -  Het RHCVV organiseert een Kinderschrijfcafé voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar. Tijdens deze workshop gaan kinderen, aan de hand van materiaal uit het archief verhalen schrijven. Meer informatie op onze website.

vandaag nog gesloten, geopend op maandag 17 augustus 2020, van 10:00 uur tot 11:30 uur 

Kookworkshop Ouderwets Conserveren

tijdelijke activiteit baarn, Utrecht, Hoeve Ravenstein  -  Leer inmaken, fermenteren en pekelen zoals je grootmoeder dat deed en ontdek welke bijzondere smaken je kunt creëeren met deze ouderwetse conserveer methoden. Zo heb je altijd lekkere hapjes in huis en een culinair cadeau voor een vriend(in)!

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 17 oktober 2020, van 12:30 uur tot 16:30 uur 

Win 2 vrijkaartjes voor een dag vol avontuur in Batavialand

prijsvraag Stap in Batavialand aan boord van het historische schip De Batavia en zeil mee naar de zeventiende eeuw! Op de scheepswerf zie je hoe een waterschip wordt gebouwd en kun je zelf een touw maken in de tuigerij. Ook in het museum is van alles te doen. Digitale spelletjes spelen op de unieke Active...