natuur Veluwe

maandag 19 april 2021, natuur in veluwe (180)

Lentespeurtocht

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch  -  Fluit mee met de vogels, ontdek wat groeit en bloeit in de moestuin en het park en voel de eerste zonnestralen op je huid.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, dinsdag 20 april 2021 t/m zondag 20 juni 2021 

Wild spotten op de Veluwe - Hemellootjes

tijdelijke activiteit vierhouten, Gelderland, Hotel Restaurant De Vossenberg  -  Dé plek om wild te zien! Vanuit deze wildobservatiepost in de bossen van Vierhouten heb je tijdens zonsondergang goed zicht op dieren als edelherten en wilde zwijnen.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 23 april 2021, van 18:30 uur tot 21:30 uur 

Binnenstebuiten

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch  -  De hoogtepunten van kasteel en park tijdens een wandeling van 750 meter om de kasteelgracht.

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 23 april 2021 t/m vrijdag 29 oktober 2021 

Wild in de ochtend

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom, parkeerplaats Heuvenseweg  -  Ga mee op een heerlijke vroege ochtendwandeling door het ontwakende Veluwezoom!

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 24 april 2021, 06:00 uur 

OERRR waterdiertjes zoeken op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Kom waterbeestjes zoeken ontdek de onderwaterwereld op Veluwezoom

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 25 april 2021, 14:00 uur 

Vollemaanwandeling Hoog Buurlo

tijdelijke activiteit radio kootwijk, Gelderland, Schaapskooi Hoog Buurlo  -  Beleef de mystieke sfeer van de heide bij volle maan. Maak samen met de gids van Staatsbosbeheer deze deels stille wandeling door de bossen en heidevelden van de Veluwe bij Hoog Buurlo.

vandaag nog gesloten, geopend op dinsdag 27 april 2021, van 21:00 uur tot 23:00 uur 

Vogels van de Veluwe

tijdelijke activiteit radio kootwijk, Gelderland, Schaapskooi Hoog Buurlo  -  Sta vroeg op en ga mee met de boswachter ecologie om het vogelleven op de Veluwe te beleven op de Hoog Buurlose heide. Je leert verschillende vogelgeluiden onderscheiden en herkennen.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 30 april 2021, van 05:30 uur tot 08:30 uur 

Dageraad op Veluwezoom

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom, parkeerplaats Heuvenseweg  -  Ga de uitdaging aan! Om 6.00 in de ochtend! Op dit tijdstip is de energie in de natuur heel krachtig. De zon te zien opkomen in Nationaal Park Veluwezoom is fantastisch!

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 30 april 2021, 06:00 uur 

Zwerven over de Veluwezoom Beekhuizen en Herikhuizerveld

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Een hele dag zwerven over de heuvels en door de dalen van de Veluwe kan het best in Nationaal Park Veluwezoom. Oog in oog met wild als edelhert, zwijn of ree.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 1 mei 2021, 10:00 uur 

Met de gids op stap op Veluwezoom - LENTE

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Ga samen met de gids op pad en laat je verrassen door de lente sfeer van Nationaal Park Veluwezoom. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt van alles over bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen. Dit vind je allemaal op Veluwezoom!

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 2 mei 2021, 11:00 uur 

Proef en beleef de Veluwe!

arrangement BEEKBERGEN, GELDERLAND - Ga mee met de boswachter het bos in. Samen ontdekken we hoe en waar het WILD leeft. Na een mooie wildwandeling serveren wij u de lekkerste (wild)gerechten bij een heerlijke wildproeverij in het bos!