limburg

Limburg Kerstvakantie (91)

Kasteel Wijnandsrade

WIJNANDSRADE, LIMBURG - In het glooiende landschap van Limburg ligt midden tussen kabbelende beekjes een kasteel met een klein kerkje. Bezoek het betoverende Kasteel Wijnandsrade.

geopend op afspraak of bel voor meer informatie

entree onbekend

Volg de weg naar design in de Leoluxfabriek

VENLO, LIMBURG - De meubelen van Leolux zijn wereldwijd befaamd en vele mensen dromen ervan. Maar hoe belandt zo'n mooi staaltje design in de woonkamer? Je volgt het hele proces in de meubelfabriek van Leolux in Venlo.

doordeweeks geopend

entree vanaf € 10,00

Roermond

ROERMOND, LIMBURG - Winkelstad Roermond is een Mekka om te shoppen en te flaneren! Midden in het bourgondische Limburg geniet je van prachtige historie in monumenten en kerken.

geopend op afspraak of bel +31 (0)475 33 58 47 voor meer informatie

entree gratis

Eethuis De Diepen

MILSBEEK, LIMBURG - Sluit een fiets- of wandeltocht af met een overheerlijke pannenkoek bij eethuis De Diepen in het Limburgse Milsbeek en beleef het sentiment van vroeger met een oud-Hollands spel.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 8,95

Museum Vaals

VAALS, LIMBURG - Stap de kloosterkapel in Vaals binnen! Tussen ruim 200 beelden van heiligen hangen werken van hedendaagse kunstschilders. Een unieke combinatie!

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 2,50

Museum De Domijnen

SITTARD, LIMBURG - Museum De Domijnen is een modern museum in het historische stadshart van Sittard. Hier is alles te vinden over de hedendaagse kunst, stedelijke historie en archeologie.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen gratis

Van de redactie

UITagenda