Uittips van de redactie gezin in Alkmaar

27 artikelen en reportages gezin in alkmaar

Paupers op de planken in Veenhuizen

archief veenhuizen, Drenthe  -  Het Pauperparadijs van Suzanna Jansen vertelt over een sombere geschiedenis, nu te zien in een theatervoorstelling in Veenhuizen.

Dagje uit dit weekend

archief de rijp, Noord-Brabant  -  Omgeven door een waas van oranje en rood-wit-blauw vieren we het weekend! Wat is er allemaal te doen in Nederland?

Cultureel genieten onder de bomen

archief alkmaar, Noord-Holland  -  Podium onder de Boom is letterlijk wat de titel doet vermoeden. Een festival dat plaats vindt onder de oude eiken van Alkmaar.

Let op voor landlopers!

archief veenhuizen, Drenthe  -  Let op voor loslopende landlopers! Het is Landloperdag in het Gevangenismuseum in Veenhuizen en dan is er van alles te zien.

Zuurkool eten in Alkmaar

archief alkmaar, Noord-Holland  -  Kom vandaag naar Alkmaar en vier het Alkmaars Ontzet mee. Zuurkool, een grote vuurwerkshow en kaasdraagwedstrijden!

Online escaperoom

arrangement MARKENBINNEN, NOORD-HOLLAND - Wie gaat deze FORTtreffelijke online puzzeltocht / escape game tot een goed einde brengen? Een missie waarbij je hersens op volle toeren zullen draaien. Gezellig met zn tweetjes, met je gezin of lekker rustig in je eentje. LET OP: Je betaald per game, niet per persoon.