Uittips gezin Alkmaar

UITgelicht

Uittipsgezin in Alkmaar (27)

Koning heropent Hollands Kaasmuseum

alkmaar, Noord-Holland  -  Het Kaasmuseum in Alkmaar is weer open! Het vernieuwde museum werd geopend door niemand minder dan de koning.

Paupers op de planken in Veenhuizen

veenhuizen, Drenthe  -  Het Pauperparadijs van Suzanna Jansen vertelt over een sombere geschiedenis, nu te zien in een theatervoorstelling in Veenhuizen.

Dagje uit dit weekend

de rijp, Noord-Brabant  -  Omgeven door een waas van oranje en rood-wit-blauw vieren we het weekend! Wat is er allemaal te doen in Nederland?

Cultureel genieten onder de bomen

alkmaar, Noord-Holland  -  Podium onder de Boom is letterlijk wat de titel doet vermoeden. Een festival dat plaats vindt onder de oude eiken van Alkmaar.

Let op voor landlopers!

veenhuizen, Drenthe  -  Let op voor loslopende landlopers! Het is Landloperdag in het Gevangenismuseum in Veenhuizen en dan is er van alles te zien.

Zuurkool eten in Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland  -  Kom vandaag naar Alkmaar en vier het Alkmaars Ontzet mee. Zuurkool, een grote vuurwerkshow en kaasdraagwedstrijden!

Geniet van de goudgele kaasstad

alkmaar, Noord-Holland  -  Goudgele kazen liggen rij aan rij te wachten op de kaasmarkt in Alkmaar. Geniet van het schouwspel met kaasdragers en kaasmeisjes.

Win 4 tickets voor Land van Fluwel

prijsvraag Ga op avontuur in Land van Fluwel, een uitdagend speelparadijs voor kinderen van jong tot oud. Aan de Noord-Hollandse kust klimmen, rennen en vliegen de kleine springveertjes de hele dag heen en weer tussen attracties en speeltoestellen. Trotseer obstakels, scheur in een skelter over het...