Uittips musea Almere

Uittipsmusea in Almere (14)

Vier de kerstvakantie in Almere

almere, Flevoland  -  Dagje uit deze kerstvakantie? Doe een dagje Almere! Gezellig shoppen, naar het museum en gratis de schaatsbaan op.

Vier de zomer in Veiligheidsmuseum PIT

almere, Flevoland  -  Doe deze zomer een retourtje Veiligheidsmuseum PIT! Leer alles over politie, brandweer en ambulance in een interactieve expo.

Wie komt de brand blussen?

almere, Flevoland  -  Help! De keuken staat in de hens, wat nu? Blus het brandje snel in de nieuwe experience in Almere. Bezoek PIT!

(Hart)verwarmend weekend!

almere, Overijssel  -  Het weekend staat weer voor de deur! En de deuren van allerhande musea gaan wijd open. Tips voor een gezellig dagje uit.

Kunst in de Flevose natuur

almere, Flevoland  -  Trek er op uit in Flevoland en geniet van alle mooie kunst. Museum De Paviljoens in Almere zorgt voor een prachtige reis.

Almere krijgt stedelijk museum

almere, Flevoland  -  Almere krijgt een eigen stedelijk museum. Casa Casla Rudi Fuchs ontwikkelde een visie voor het museum.

Kunst in verandering

almere, Flevoland  -  Constante beweging, ze is er niet en ze is er wel. Dat lijkt haar eigen website te zeggen en de titel van de publicatie 'Barbara Visser is er niet'. Ze is in ieder geval duidelijk aanwezig op de tentoonstelling Vertaalde Werken/ Translated Works:...