Wat te doen natuur in Antwerpen

11 artikelen en reportages natuur in antwerpen

5 x exclusieve korting in Brabant

archief volkel, Noord-Brabant  -  Maak de zomer nog leuker met een gezellig uitstapje! DagjeWeg.NL Tickets heeft een groot aanbod met voordelige uitstapjes in Belgi

Vier de lente in Antwerpen Zoo

archief antwerpen, Antwerpen  -  De grootste dierentuin van België is nu op haar mooist. Leuk voor een bezoekje (met korting) tijdens de paasvakantie!

Zoek het pelikaantje

archief mechelen, Antwerpen  -  Stiekem steekt hij zijn kopje al onder de veren van zijn moeder vandaan. Zie jij het babypelikaantje in Planckendael?

Nieuwe gorilla in Antwerpse Zoo

archief antwerpen, Antwerpen  -  In de Antwerpse Zoo kun je vanaf vandaag de nieuwste aanwinst bekijken: de twaalfjarige gorilla Mambele.

Brand meester op Kalmthout

archief kalmthout, Antwerpen  -  De brand op de Kalmthoutse Heide is eindelijk onder controle. Er is al vijfhonderd hectare natuur verloren gegaan.

Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Sliedrecht

prijsvraag Vlak bij Rotterdam ligt Monkey Town Sliedrecht. Kinderen kunnen hier in een veilige omgeving heerlijk rennen, klimmen, klauteren, glijden en springen. Er is zelfs een douche van ballenbakballetjes! Peuters spelen veilig in hun eigen hoekje. Ondertussen genieten ouders van de uitstekende horeca....