Uittips natuur Eindhoven

UITgelicht

Uittipsnatuur in Eindhoven (9)

Weekendje weg in Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant  -  Kies voor een weekendje weg eens voor een minder voor de hand liggende bestemming. Dit zijn onze tips voor het leuke Eindhoven!

GLOW 2020 verrast Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant  -  En opeens kleurde de Eindhovense hemel blauw met het het grootste lichtkunstwerk ter wereld.

Vier de Dag van de Aarde

eindhoven, Noord-Brabant  -  Vier vandaag de Dag van de Aarde en bezoek het Milieu Educatie Centrum in Genneper Parken.

Schrikkeldag: een extra dagje weg!

eindhoven, Limburg  -  Ga een extra dagje weg dit schrikkeljaar! Attractieparken en musea organiseren leuke activiteiten op schrikkeldag.

IJssculpturenfestival mag doorgaan

eindhoven, Noord-Brabant  -  Ondanks protesten van omwonenden gaat het IJssculpturenfestival in Eindhoven door. De rechtbank in Den Bosch heeft dat dinsdag bepaald.

Kano verhuur Eindhoven: peddel over de prachtige Dommel!

vast uitstapje eindhoven - Zwemvest aan, afduwen en daar ga je! Verken de Brabantse natuur met een kanotocht over de Dommel van Kano verhuur Eindhoven . In zo'n tweeënhalf uur peddel een prachtig rondje tussen bomen en weilanden. Op de achtergrond klinkt het geluid van de vrolijk tjilpende vogels. Maar dommel niet teveel weg van al die rust om je heen, want voor je het weet kom je in een stroomversnelling terecht!...

Win 4 tickets voor Land van Fluwel

prijsvraag Ga op avontuur in Land van Fluwel, een uitdagend speelparadijs voor kinderen van jong tot oud. Aan de Noord-Hollandse kust klimmen, rennen en vliegen de kleine springveertjes de hele dag heen en weer tussen attracties en speeltoestellen. Trotseer obstakels, scheur in een skelter over het...