1

Uittipsnatuur in Eindhoven en in de buurt van Eindhoven

Weekendje weg in Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant  -  Kies voor een weekendje weg eens voor een minder voor de hand liggende bestemming. Dit zijn onze tips voor het leuke Eindhoven!

Vier de Dag van de Aarde

archief oud artikel eindhoven, Noord-Brabant  -  Vier vandaag de Dag van de Aarde en bezoek het Milieu Educatie Centrum in Genneper Parken.

IJssculpturenfestival mag doorgaan

archief oud artikel eindhoven, Noord-Brabant  -  Ondanks protesten van omwonenden gaat het IJssculpturenfestival in Eindhoven door. De rechtbank in Den Bosch heeft dat dinsdag bepaald.

(On)gevaarlijke dino's

archief oud artikel eindhoven, Noord-Brabant  -  Jurassic Park in Eindhoven? Het lijkt er wel op, maar echt gevaarlijk zijn ze niet. De dinosauriërs die van 24 september tot 8 januari in het Milieu Educatie te zien zijn, zijn niet gekweekt maar uitgezaagd. Bijten of rennen voor je leven is er...

Dagje Genneper Parken

eindhoven, Noord-Brabant  -  In Genneper Parken is voor iedereen wel wat leuks te doen. Je vindt hier maar liefst elf activiteitencentra bij elkaar. Wordt het een subtropisch zwemparadijs, een indoor sportcentrum of een museum? Veel plezier!

City Tours Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant  -  City Tours Eindhoven organiseert leuke tours en uitjes in Eindhoven en omgeving. Beleef een leuke dagje uit inclusief hapjes, drankjes, route en een uitgebreide beschrijving van wat je onderweg kunt doen.

Philips Fruittuin

eindhoven, Noord-Brabant  -  De Philips Fruittuin is een groene plek dicht tussen de stad Eindhoven en natuurgebied Het Groene Woud. Doe een speurtocht door de tuin, eet een pannenkoek of bezoek de landwinkel met streekproducten.

Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra Sportieve Arrangementen

Kanovaren met korting Peddel in een kano door het prachtige rivierlandschap van de Dommel, met uitzicht op fraaie bossen en uitgestrekte weilanden. Toch liever iets meer snelheid? Boek bij Rofra dan een solextour of huur een e-chopper!