Uittips cultuur-historie Maastricht

Uittipscultuur-historie in Maastricht (12)

Verdwalen in de Kazematten

maastricht, Limburg  -  Ga ondergronds en ontdek Maastricht tijdens de belegering. Word net als de soldaten en hou de vijand op afstand!

Kunstige keramiek in CERAMIX

maastricht, Limburg  -  Stap binnen in een wereld van kunst tijdens de tentoonstelling CERAMIX! Een mix van keramische kunstwerken uit de 20e en 21e eeuw.

Rembrandt te koop

maastricht, Limburg  -  Een peperdure Rembrandt wordt te koop aangeboden tijdens Tefaf Maastricht.

Maastricht wil culturele hoofdstad worden

maastricht, Limburg  -  Maastricht wil in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa worden. Dat maakten de stad en de provincie Limburg maandag bekend. Tot eind volgend jaar neemt de Limburgse hoofdstad de tijd om te onderzoeken of dat plan haalbaar is.

Prestigieuze internationale kunstbeurs jubileert

maastricht, Limburg  -  Tefaf Maastricht 07 is één van meest prestigieuze kunst- en antiekbeurzen ter wereld. Dit jaar viert de beurs haar twintig-jarig jubileum. Shoppende rijken kopen er kunst. Van vrijdag 9 tot en met 18 maart 2007 kunnen bezoekers de internationale...

Kunstbeurs TEFAF Maastricht groter dan ooit

maastricht, Limburg  -  Van 10 tot en 19 maart 2006 nemen in totaal 215 galerieën, kunst- en antiekhandelaren deel aan de 19e editie van de internationale kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF). De beurs versterkt het aanbod in moderne en hedendaagse...