Uittips van de redactie speeltuinen in Noord-Holland

25 artikelen en reportages speeltuinen in noord-holland

Een dikke deken van betovering

enkhuizen, Noord-Holland  -  Wie herinnert zich de streken van Hans en Grietje niet? In Sprookjeswonderland in Enkhuizen kruipt u een sprookjesboek in.

Coronaproof dagje uit met kinderen in Speelpark Oud Valkeveen

archief naarden, Noord-Holland  -  Afstand houden, handen wassen, looproutes en gesloten attracties. Een dagje uit met coronamaatregelen is best anders dan we gewend zijn. En is het nog wel leuk als je aan zoveel dingen moet denken, helemaal met kinderen? DagjeWeg.NL nam de proef...

Te land, ter Zaan en in de lucht!

archief zaandam, Noord-Holland  -  Zaandam zet op 2 juli Het Vergeten Kind in het zonnetje met een gratis feest vol Nederlandse artiesten en een spannend spel.

Ogen tekort bij het Cinekid Festival

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Bijzondere films en nieuwe televisieprogramma's glijden hier aan je ogen voorbij. Of leer je liever acteren, zingen of dansen?

Linnaeushof: dat gaat nooit vervelen

archief bennebroek, Noord-Holland  -  Spelen in Linnaeushof gaat beslist niet vervelen. Ook voor deze zomervakantie een favoriete bestemming, wat de kinderen betreft!

Vijf nieuwe attracties in 2015

archief enkhuizen, Noord-Holland  -  De zomerzon maakt je vrolijk, maar deze parken doen er een schepje bovenop en geven het seizoen jeu met nieuwe attracties!

Overnachten op Fort Spion

arrangement LOOSDRECHT, NOORD-HOLLAND - Fort Spion is een klein fort in de Hollandse Waterlinie en is ingericht als kampeerfort met 10 kampeerplaatsen. Geen kantine, bingo, zwembad of speeltuinen maar een mooie kleine camping op een historische plek. Douches en toilet zijn in het fort aanwezig. Er is parkeerplek voor ca. 5 auto's maar...