Wat te doen speeltuinen in Noord-Holland

23 artikelen en reportages speeltuinen in noord-holland

Een dikke deken van betovering

enkhuizen, Noord-Holland  -  Wie herinnert zich de streken van Hans en Grietje niet? In Sprookjeswonderland in Enkhuizen kruipt u een sprookjesboek in.

Te land, ter Zaan en in de lucht!

archief zaandam, Noord-Holland  -  Zaandam zet op 2 juli Het Vergeten Kind in het zonnetje met een gratis feest vol Nederlandse artiesten en een spannend spel.

Ogen tekort bij het Cinekid Festival

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Bijzondere films en nieuwe televisieprogramma's glijden hier aan je ogen voorbij. Of leer je liever acteren, zingen of dansen?

Linnaeushof: dat gaat nooit vervelen

archief bennebroek, Noord-Holland  -  Spelen in Linnaeushof gaat beslist niet vervelen. Ook voor deze zomervakantie een favoriete bestemming, wat de kinderen betreft!

Vijf nieuwe attracties in 2015

archief enkhuizen, Noord-Holland  -  De zomerzon maakt je vrolijk, maar deze parken doen er een schepje bovenop en geven het seizoen jeu met nieuwe attracties!

De natuur als speelgoed

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Kom eens klimmen, klauteren en ravotten in een natuurspeeltuin. De kids vermaken zich prima en het kost geen cent!

Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Enschede

prijsvraag Het nieuwste speelparadijs van Twente ligt op Go Planet Parc in Enschede! Bij elk bezoek is een gratis potje lasergame inbegrepen, kun je helemaal los gaan op de grote trampolines met schuine wanden en roetsjen echte durfals met een vaart van de meest spannende glijbanen. Voor peuters is er ook...