Uittips van de redactie speeltuinen in Noord-Holland

25 artikelen en reportages speeltuinen in noord-holland

Een dikke deken van betovering

enkhuizen, Noord-Holland  -  Wie herinnert zich de streken van Hans en Grietje niet? In Sprookjeswonderland in Enkhuizen kruipt u een sprookjesboek in.

Te land, ter Zaan en in de lucht!

archief zaandam, Noord-Holland  -  Zaandam zet op 2 juli Het Vergeten Kind in het zonnetje met een gratis feest vol Nederlandse artiesten en een spannend spel.

Ogen tekort bij het Cinekid Festival

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Bijzondere films en nieuwe televisieprogramma's glijden hier aan je ogen voorbij. Of leer je liever acteren, zingen of dansen?

Linnaeushof: dat gaat nooit vervelen

archief bennebroek, Noord-Holland  -  Spelen in Linnaeushof gaat beslist niet vervelen. Ook voor deze zomervakantie een favoriete bestemming, wat de kinderen betreft!

Vijf nieuwe attracties in 2015

archief enkhuizen, Noord-Holland  -  De zomerzon maakt je vrolijk, maar deze parken doen er een schepje bovenop en geven het seizoen jeu met nieuwe attracties!

Nu nog lekkerder dan ooit: win 2 tickets voor het Bakkerijmuseum in Medemblik

prijsvraag In het Bakkerijmuseum in Medemblik zijn vrijwilligers elke dag bezig de geschiedenis van de oude bakkerij levendig te presenteren. Niet alleen brood en koek, ook marsepein, chocolade, suikersierwerk en ijs worden regelmatig gedemonstreerd. Dit doen we al bijna 40 jaar! De afgelopen maanden heeft...