Wat te doen volwassenen in Twente

9 artikelen en reportages volwassenen in twente

Grolsch, het klinkt al lekkerder

enschede, Overijssel  -  De bekende beugeldop, wie kent hem niet! Bij de Grolsch Bierbrouwerij ontdek je alles over de markante geschiedenis van dit bier.

Hengelo herdenkt bierhistorie

archief hengelo, Overijssel  -  Ondernemer Herbert Capelle gaf begin december Hengelo zijn bier terug: Hengelo Bier. Het Historisch Museum Hengelo kijkt terug.

Driehonderd brouwers openen Grolsch Brouwerijtour

archief enschede, Overijssel  -  Driehonderd vaders en zonen, allen brouwers, hebben woensdagmiddag samen met brouwer Henry Janssen en zoon Marc de vernieuwde Brouwerijtour in Enschede geopend. Grolsch-fans kunnen via de attractie alles te weten komen over hun favoriete biermerk.

Art Twente is terug

archief hengelo, Overijssel  -  Even leek het erop dat Art Twente vorig jaar haar laatste editie had gevierd, maar het kunstevenement is terug. Van 30 september tot en met 3 oktober wordt Art Twente voor het eerst gehouden in het Hart van Zuid in Hengelo. Bij een nieuwe locatie...

Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Delft

prijsvraag Wat als er nou eens een speelparadijs was met een unieke peuterzone, een gratis rolschaatsbaan, een Lasergame (gratis bij een regulier ticket), comfortabele stoelen en een rolschaatsbaan? Dat klinkt als lekker veel actie voor de kinderen, zodat je als ouder geen omkijken naar ze hebt en zelf kunt...