Leuke ideeën voor een geslaagd bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes in Nederland

Bedrijfsuitjes Redactioneel door

archief oud artikel 13 december 2011 Toerisme Even weg van die computer, een andere omgeving en lekker de benen strekken. Een bedrijfsuitje is niet alleen gezellig, je leert je collega's zo ook op een andere manier kennen en dat biedt nieuwe inzichten voor het bedrijf. Ga buggyrijden in Arcen, maak een mooie tocht over het water van Giethoorn of schiet er op los tijdens een middagje paintballen.

Sportief

Meestal zit je met je collega's de hele dag in dezelfde ruimte en allemaal acht uur lang achter een computer. De enige keer dat je je benen kan strekken is tijdens een plaspauze of een koffiemomentje. Een bedrijfsuitje is daarom dé mogelijkheid om met het team eens sportief bezig te zijn. Stap eens met je baas in een buggy. Racen over bospaden tijdens een tocht van veertig kilometer. Avontuur in Arcen maakt het mogelijk. Wedden dat de band tussen werkgever en werknemer meteen versterkt wordt? Is dit nog niet spannend genoeg? Ga dan een paintballen! Bij evenementenlocatie All in Echt vliegen de balletjes met verf met een enorme snelheid door de lucht. Leuk om die vervelende collega dan eens flink onder handen te nemen. Chique sporten doe je bij Dutch Golf. Hier maak je ook als leek kennis met de golfsport. Binnen een paar uur sla jij een balletje zo de andere kant van het veld over.

Nog meer sportieve bedrijfsuitjes

Stedentrip

Wat is nou een mooiere locatie voor een bedrijfsuitje dan één van onze prachtigste Nederlandse steden? Van Groningen tot Maastricht en van Den Haag tot Arnhem: elke stad heeft zo zijn eigen kwaliteiten om jou en je collega's een dagje uit die bureaustoel te trekken. Ontdek Einhoven met een stedentrip. Onder leiding van een gids maak je verschillende wandelingen rond thema's als Design, Kunst en Architectuur. Zo ontdek je delen van de stad die je anders nooit zou zien. Een beetje slenteren door een stad niks voor je collega's? Beleef dan een crimineel spannend bedrijfsuitje met De Gestolen Rembrandt. Samen met je team ga je op zoek naar een gestolen schilderij van Rembrandt. Klusjes in de binnenstad zouden het schilderij weer terug moeten krijgen. 's Avonds is het in Amsterdam heerlijk genieten tijdens een Oud Hollandse avond. Karaoke en spelletjes maken van de avond één groot feest!

Nog meer bedrijfsuitjes in de stad

Natuur

Een werkdag is vaak al hectisch genoeg. Geniet daarom tijdens een bedrijfsuitje van rust, ruimte en natuur. De natuurlijke bedrijfsuitjes van DagjeWeg.NL maken je hoofd even helemaal leeg. Zo kun je er weer tegenaan! Maak een heerlijke tocht over het water van Giethoorn met een punter van De Rietstulp. Met een goedgevulde knapzak vaar je door Giethoorn en over het meer 't Bovenwijde. Een heerlijke vaartocht door de Biesbosch beleef je met Bootje Gezond. De geruisloze sloepen trekken vanaf Geertruidenberg de natuur in, een onvergetelijk natuur. Restaurant In 't Wapen van Ameide heeft zoveel keus dat je bijna niet kan kiezen uit de 125 dagtochtarrangementen. Kies bijvoobeeld voor een demonstratie met uilen. Maar wat je ook kiest, in de Alblasserwaard, ben je even helemaal weg bij van de snelweg!

Nog meer natuurlijke bedrijfsuitjes

Creatief

Niet elke baan is even uitdagend. Kies eens een keer voor en creatief bedrijfsuitje. Zo gebruik je je hersens eens op andere manier en ontdek je de creabea in jezelf. Erg leuk is een workshop schilderen in Overijssel. Groepen tot en met 25 personen kunnen terecht in het eigen atelier, maar Art-in-tact kan ook op locatie workshops geven in combinatie met een lekker hapje of drankje. Werk aan de Winkel maakt het nog bijzonderder. Pimp je fiets of ga naar huis met je eigen parfum! Ook leuk is een TV workshop. Je staat een dag zelf achter de camera, in de regisseurstoel of als acteur op een set. Ideaal als bedrijfsuitje, want een groep mensen maakt samen iets unieks. Het filmpje is na de workshop te downloaden of op dvd te bekijken.

Nog meer creatieve bedrijfsuitjes

Nog meer ideeën voor een leuk bedrijfsuitje vind je op DagjeWeg.NL/bedrijfsuitje.

Laatst gewijzigd: 2022-03-28 10:01:53 · Gepubliceerd: 13 december 2011 - 4690