Knuffelen met een slang

Dagje dierentuin in de sneeuw

DierenPark Amersfoort Nieuws door

archief oud artikel 16 januari 2013 Cultuur Amersfoort, Utrecht Ren je het liefste gillend weg als je een spin ziet, of pak je er juist meteen een vergrootglas bij om het beestje wat beter te bestuderen? Deze waaghalzen moeten vandaag naar DierenPark Amersfoort. Daar mag je vanmiddag knuffelen met slangen en vogelspinnen aaien.

Elke woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag organiseert DierenPark Amersfoort de Koele Knuffel-middagen. Je leert onder begeleiding van alles over insecten, spinnen en slangen. Met een beetje geluk mag je er zelfs een aaien of vasthouden. En het allerleukste is dat je met deze koele dieren op de foto kunt!

Koele Knuffels start om 13:00 uur en om 15:00 uur in Het Honderdduizend DierenHuis.

Dagje sneeuw

Ook DierenPark Amersfoort is bedolven onder een dikke laag sneeuw. Het is erg leuk om te zien hoe dieren op dat koude goedje reageren. IJsberen vinden sneeuw heerlijk, maar sommige dieren moeten er nog een beetje aan wennen. Elk uur kun je een dierenverzorger ontmoeten en vragen hoe de dierentuin bijvoorbeeld rekening houdt met de winter. Om 11:00 uur staat er een dierenverzorger bij de beren, om 12:00 uur bij de chimpansees, om 13:00 uur bij de giraffen en om 14:00 uur bij de olifanten.

Ook DierenPark Amersfoort is bedolven onder een dikke laag sneeuw

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 16 januari 2013 - 302