1

De gezelligste paasaanbiedingen!

Inspiratie en tickets voor de paasdagen bij DagjeWeg.NL Tickets

Paasvoordeel op DagjeWeg.NL Tickets Redactioneel door
Foto 1. Genieten van de wind door je haren in de zweefmolen bij Phantasialand.

archief oud artikel 24 maart 2016 Toerisme Landelijk Heb je nog geen plannen voor het paasweekend? Bekijk dan de mooie aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets en laat je inspireren door de leukste uitjes. Stap een dag in het leven van opa en oma bij het Nederlands Openluchtmuseum, ontdek de zes themawerelden bij Phantasialand of word verliefd op Amsterdam in Museum Het Grachtenhuis.

Spectaculaire attracties en shows

BRÜHL - Ga op avontuur in de zes themawerelden van Phantasialand. In Berlin, China Town, Mexico, Deep in Africa, Fantasy en Mystery is van alles te beleven! Wie van een flinke dosis spanning houdt, zal zich Deep in Africa zeker thuis voelen. Daar kun je namelijk een rit maken in de supersnelle achtbaan Black Mamba. Of race in Mexico in een op hol geslagen mijntrein langs rotsen en ravijnen. Bestel nu een volwassenenticket met € 6,- korting. Maar er is meer! Als je voor 1 mei 2016 Phantasialand bezoekt, ontvang je in het park een gratis ticket voor je tweede bezoek!

Het geheim voor geluk

AMSTERDAM - Ga op een unieke ontdekkingstocht door het menselijk lichaam bij BODY WORLDS: The Happiness Project. De spraakmakende anatomietentoonstelling is wereldberoemd en ook in hartje Amsterdam te bewonderen. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen staan opgesteld en laten ons zien welke invloed geluk heeft op onze gezondheid. Bestel je tickets en ontvang tot €13,25 korting!

Spelen in vroegere tijden

ARNHEM - Maak een reis door de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum. Ervaar hoe de mensen vroeger leefden door een kijkje te nemen in de authentieke boerderijen, molens en andere gebouwen. Ontmoet de vriendelijke boerin, de schepenbouwer, de molenaar en de smid. Ze vertellen je alles over hun dagelijkse leven. Voor kids er van alles te beleven. Ze kunnen spelen op het Zaanse plein, dieren knuffelen in de knuffelwei, en ravotten in de speeltuin. Bekijk de exclusieve aanbieding van 25% korting op DagjeWeg.NL Tickets!

Liefde voor Amsterdam

AMSTERDAM - Hoe zijn de Amsterdamse grachten ontstaan en wat maakt ze nou zo speciaal? Ontdek het in Museum Het Grachtenhuis. In de grachten wordt al eeuwen handel gedreven, feest gevierd en gevaren. Ontdek deze avonturen en nog veel meer van de grachtengordel in Het Grachtenhuis. In een levensgroot poppenhuis zie je met eigen ogen hoe mensen door de eeuwen heen woonden en werkten aan de grachten. Bekijk de mooie aanbieding!

Op zoek naar meer mooie ticketaanbiedingen voor het paasweekend? Op DagjeWeg.NL Tickets vind je nog veel meer attractieparken, musea en andere leuke uitjes.
Foto 2. De scheepswerf bij het Nederlands Openluchtmuseum.
Foto 3. Kinderen bewonderen Amsterdam in het klein bij Museum Het Grachtenhuis.
Foto 4. Tentoongesteld lichaam met saxofoon bij BODY WORLDS.

Laatst gewijzigd: 2016-03-25 09:10:15 · Gepubliceerd: 24 maart 2016 - 1330