Budgetproof dagjes uit in de herfstvakantie

Bekijk aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets | Nieuws door

Van een extra voordelige herfstvakantie worden we blij

26 september 2019 Toerisme Landelijk Low budget een dagje op stap deze herfstvakantie? Lekker de natuur in, creatieve ideeën waar je spaarvarken blij van wordt en fijne kortingen via DagjeWeg.NL Tickets. Wij zetten een paar goedkope dagjes weg en aanbiedingen voor je op een rij. Fijne vakantie!

Foto 1. Kom in de herfstvakantie gezellig genieten bij Kinderpretpark Julianatoren. Met korting! Foto: Kinderpretpark Julianatoren.

Piraat voor een dag

AMSTERDAM - Stap aan boord van het VOC-schip Amsterdam, wat bij Het Scheepvaartmuseum ligt. Vroeger voeren stoere Oost-Indiëvaarders naar het Verre Oosten, nu mogen bezoekers aan de slag. Kruip door het ruim, schiet een kanon af en beleef als matroos - of piraat - een werelds avontuur. In het museum kun je met het hele gezin spelletjes spelen en je laten schminken als prins of prinses. Ontmoet Rinus de Rat, de mascotte van Het Scheepvaartmuseum, en kom alles te weten over het grootste dier op aarde: de walvis. Bestel tickets via DagjeWeg.NL Tickets en ga met 20% korting naar het Scheepvaartmuseum!

VLISSINGEN - Een leven op zee, tussen griezelige piraten. Hoe zou dat zijn? Ontdek het in piratenpark en zeeaquarium Het Arsenaal! Hier kruip je zelf in de huid van een piraat, klim je in het kraaiennest en aai je haaien en pijlstaartroggen - als je durft. Bestel tickets via DagjeWeg.NL Tickets en krijg een gratis ooglapje en bandana.

Banjer door de herfstbladeren

LANDELIJK - Laarzen aan en paraplu mee: een wandeling in de buitenlucht is lekker gezond en altijd gratis. Bezoek een natuurpark en geniet van de mooie omgeving, de frisse lucht en elkaars gezelschap. In de bossen kun je nu heerlijk rondrennen en mooie bladeren en kastanjes zoeken. Of neem een tasje met zelfgemaakte snacks mee en ga voor een najaarspicknick in de natuur.

OTTERLO - Het wordt niet voor niets de groene schatkamer van Nederland genoemd: Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Hier wandel of fiets je ongestoord door bos, heide en vennen. Het is één van de meest geliefde natuurgebieden van ons land. Ook een bezoekje aan het beroemde Jachthuis Sint Hubertus en het Kröller-Müller Museum mogen niet ontbreken. Bestel tickets via DagjeWeg.NL Tickets en krijg een gratis consumptie in de Theekoepel.

Voordelig naar een pretpark

APELDOORN - Kinderpretpark Julianatoren is hét pretpark voor de hele familie! In oktober is het een klein beetje griezelig in dit gezellige kinderpretpark. Kom je ook griezelen in het Griezeldoolhof of bij de Spookshow? Er zijn zestig attracties en shows waar je samen van kunt genieten. Veel attracties zijn vooral leuk voor kinderen van twee tot tien jaar. Bestel tickets voor Julianatoren met € 2,- korting via DagjeWeg.NL Tickets!

VOLKEL - In BillyBird Park Hemelrijk ben je met gemak een hele dag zoet, en dat voor maar iets meer dan een tientje. Hier kun je binnen en buiten spelen, survivallen, achtbanen en andere attracties trotseren en nog veel meer. Leuk om samen te doen: bekogel elkaar in de Ballenfabriek met ballenkanonnen. Leuk: kom spelen in de Oervallei. Hier schommel je op een megaschommel van maar liefst elf meter (!) hoog en speur je naar goud en fossielen.

Gezellig naar de speeltuin

VEENWOUDEN - Genoeg van het thuis zitten? Bezoek een speeltuin! Er is binnen en buiten zat keus en stiekem is het nog leuk voor volwassenen ook. Pluspunt is dat je bij veel speeltuinen al voor een habbekrats naar binnen kunt. Skelteren, klimmen, schommelen, fietsen: er is lekker veel te doen. Zo kun je bij Sanjesfertier in Veenwouden binnen eindeloos klimmen, skelteren en spelen en is er buiten ook van alles te doen. Rijden in de verkeerstuin, dieren bekijken in de overdekte kinderboerderij, in de lucht fietsen op de monorail, midgetgolf spelen. Je bent zo een hele dag onder de pannen.

RAALTE - Kom boerenfratsen uithalen bij De Flierefluiter. Op deze speelboerderij zijn er springkussens en trampolines voor kidneren en is er zelfs een compleet avonturendorp waar ze mogen klimmen en klauteren. Race op skelters en crossfietsen of kom tot rust tussen de schapen, geiten, koeien, kippen en eenden op de kinderboerderij. Alles hier heeft een plattelands tintje. No worries: kinderen kunnen hier ook binnen spelen, dus regen mag de pret niet drukken. Bestel tickets voor De Flierefluiter via DagjeWeg.NL Tickets en krijg per ticket een gratis consumptie.

Meer voor in de herfstvakantie

Foto 2. Met de kinderen een herfstwandeling maken in een bos of park. Gezellig en budgetvriendelijk! Foto: Pexels.com

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2019-09-27 08:56:37 · Gepubliceerd: 2016-10-10 09:53:27 - 12901