Vakantiebestemmingen in Nederland die je niet wilt missen

Boek je droomvakantie in eigen land

Vakantietips in Nederland Nieuws door
Foto 1. Comfortabel kamperen doe je bij Vrijetijdspark Beerze Bulten. Foto: Beerze Bulten.

archief oud artikel 23 juli 2020 Toerisme Landelijk Psst.. Heb jij al vakantieplannen? Of je nu wilt kamperen op een luxe camping met alles erop en eraan of liever een all-inclusive vakantie boekt, ons land biedt genoeg mogelijkheden! Deze vakantiebestemmingen in Nederland moet je een keer geprobeerd hebben.

Kamperen op z'n best

BEERZE - Zet je tent op in het Overijsselse Vechtdalgebied en geniet tussen de fluitende vogels van het buitenleven. Kampeerliefhebbers vinden in Vrijetijdspark Beerze Bulten alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Neem een duik in het binnen- en buitenzwembad, kom spelen in het overdekte speelparadijs Giga Konijnenhol of ontspan in de sauna. Deze camping biedt jong en oud de ultieme kampeerervaring.

Op vakantie naar sprookjesland

KAATSHEUVEL - Kom slapen als een echte prins of prinses in het Efteling Hotel. Wie dacht dat sprookjes niet bestonden, komt hier bedrogen uit. Maak kennis met reus Langnek, Holle Bolle Gijs, Roodkapje, de boze wolf en andere sprookjesachtige figuren à la Anton Pieck in attractiepark de Efteling. Ontdek zelf waarom de Efteling zo geliefd is. Tussen de sprookjes logeren, kan ook in een vakantiewoning. Zo slaap je bij Vakantiepark Efteling Bosrijk in een prachtig sprookjesbos.

All-inclusive vakantie

ALMELO - Een subtropisch zwemparadijs, bioscoop, overdekte kermis en hotel in één. Als je in het Preston Palace verblijft, hoef je het terrein niet af. Alles wat je je maar wenst, is hier namelijk binnen handbereik! Bowlen, midgetgolfen, uitgaan, uit eten of even ontspannen onder de zonnehemel. En dat alles all-inclusive is, maakt het nog leuker. Je mag hier namelijk zoveel eten en drinken als je wilt.

Foto 2. Incheckbalie van het Efteling Hotel. Foto: De Efteling.

Laatst gewijzigd: 2021-05-31 15:43:38 · Gepubliceerd: 2017-01-13 14:51:53 - 1974