Een dagje uit voor nop? Doe mee met deze winacties!

Alle prijsvragen en winacties | Redactioneel door Hanneke van Olst

Doe mee met deze DagjeWeg.NL-prijsvragen en win vrijkaartjes

6 november 2017 Toerisme Landelijk Met de hand op de knip een dagje uit, dat willen we toch allemaal? Zeker voor gezinnen met veel kinderen kan een dagje weg namelijk aardig in de kosten lopen. Daarom biedt DagjeWeg.NL vrijkaartjes aan voor verschillende musea in Nederland! Doe mee en misschien win jij een dagje weg naar kinderspeeltuin Megapret of de Star Wars Identities Expo!

Maak kennis met echte Stormtroopers bij de expositie Star Wars Identities. Foto: Redactie DagjeWeg.NL © Hanneke van Olst.
Foto 1. Maak kennis met echte Stormtroopers bij de expositie Star Wars Identities. Foto: Redactie DagjeWeg.NL © Hanneke van Olst.

Gratis naar Naturalis

LEIDEN - In de nieuwe tentoonstelling GIF! in Naturalis neemt Freek Vonk je in filmpjes - en even enthousiast als altijd - mee in de wereld van giftige planten en dieren. Ontdek wat gif nuttig maakt, voor welke giftige beesten je moet oppassen en hoe je zelf een antigif maakt. In de tentoonstellingen zijn echte giftige dieren te zien. Je mag ook meekijken met de dierenverzorger die de giftige dieren dagelijks voert. Doe tot en met 8 februari mee en win vrijkaartjes voor Naturalis!

Ravotten in Megapret

LIEVELDE - Kinderen rennen heen en weer in deze grote binnen- en buitenspeeltuin in Gelderland. Deze speeltuin is leuk voor kinderen van alle leeftijden. Ren van binnen naar buiten, spring op de speeltoestellen en waag je op de balken en in de nauwe gangetjes. Je eindigt met een plof in de ballenbak! Er is ook een kinderdisco en een rodelbaan. Als je zin hebt in wat frisse lucht ga je snel naar buiten. Vertoon je rijkunsten in het verkeerspark met stoplichten of sla een balletje op de Adventure midgetgolfbaan. Win nog tot en met 31 januari vrijkaartjes voor Megapret!

Beleef de ondergrondse Airborne Experience

OOSTERBEEK - In Airborne Museum 'Hartenstein' beleef je de Slag om Arnhem alsof je er zelf in zit! Tijdens de ondergrondse Airborne Experience sta je in de Arnhemse straten waar een felle strijd woedt. Je dwaalt door het oorlogsdecor waar schoten, inslagen en Duitse bevelen klinken. Deze ervaring is uniek in Europa! In Villa Hartenstein, het monumentale pand waar het museum gevestigd is, was tijdens de Slag om Arnhem het Britse hoofdkwartier. Hier ontdek je door filmbeelden, documenten en persoonlijke verhalen van veteranen en burgers nóg meer over de Slag van Arnhem. Tijdens de Tom & Katje route gaan kinderen zelf op onderzoek uit en beleven ze spannende avonturen. Win nog tot en met 31 januari vrijkaartjes voor Airborne Museum 'Hartenstein'!

Star Wars Identities Expo

UTRECHT Ewoks, Wookiees en Bith's opgelet! De leukste expositie uit een galaxy far, far away is neergestreken in ons kleine kikkerlandje en jij kunt kaarten winnen! Wij, de redactie van DagjeWeg.NL, brachten vlak voor de opening van de populaire expo alvast een bezoekje aan de Star Wars Identities Expo in Pathé Cinemec Utrecht en konden wel duizend redenen bedenken waarom jij ook moet gaan. Alles uit de tentoonstelling is echt gebruikt in de films, de tentoonstelling is interactief en je krijgt een uniek kijkje achter de schermen. Je ontdekt hier de kostuums en rekwisieten uit Star Wars films en kunt de eerste tekeningen bekijken. Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op twee gratis kaarten inclusief een Star Wars collectors catalogus! Win nog tot en met 31 januari vrijkaartjes voor de Star Wars Identities Expo inclusief een Star Wars collectors catalogus!

Meer goedkope dagjes uit

Beleef de Slag om Arnhem in Airborne Museum 'Hartenstein'. Foto: Airborne Museum © Jimmy Israël.
Foto 2. Beleef de Slag om Arnhem in Airborne Museum 'Hartenstein'. Foto: Airborne Museum © Jimmy Israël.
Win kaartjes voor kinderspeeltuin Megapret. Foto: Megapret.
Foto 3. Win kaartjes voor kinderspeeltuin Megapret. Foto: Megapret.
Laatst gewijzigd: 2018-01-15 15:15:16 · Gepubliceerd: 2017-11-02 17:30:22 - 1129