Een dagje uit voor nop? Doe mee met deze winacties!

Alle prijsvragen en winacties | Redactioneel door Hanneke van Olst

Doe mee met deze DagjeWeg.NL-prijsvragen en win vrijkaartjes

9 februari 2018 Toerisme Landelijk Met de hand op de knip een dagje uit, dat willen we toch allemaal? Zeker voor gezinnen met veel kinderen kan een dagje weg namelijk aardig in de kosten lopen. Daarom biedt DagjeWeg.NL vrijkaartjes aan voor verschillende uitjes in Nederland! Doe mee en misschien win jij een dagje weg naar The Maxx in Veenendaal of de Euromast in Rotterdam!

Voel je een echte zeeheld. Foto: Reddingsmuseum Dorus Rijkers
Foto 1. Voel je een echte zeeheld. Foto: Reddingsmuseum Dorus Rijkers

Jumpen of glowgolfen bij The Maxx

VEENENDAAL - Bij het multifunctionele indoor recreatiecentrum The Maxx ben je aan het goede adres voor een compleet dagje uit. Er zijn maar liefst twee winacties waar je aan mee kunt doen: voor een ontspannen potje glowgolfen of een uurtje jumpen in het trampolinepark. Waar ga jij voor, hole-in-one's scoren op de glow-in-the-dark minigolfbaan of toch vette sprongen en salto's proberen in het tramplinepark? Doe tot en met 31 maart mee en win vrijkaartjes voor glowgolfen bij The Maxx of win vrijkaartjes voor jumpen in het trampolinepark bij The Maxx!

Rotterdam van boven ontdekken in de Euromast

ROTTERDAM - Heb je ooit Rotterdam bewonderd van boven? Wel als je op de top van de 185 meter hoge Euromast Rotterdam staat, die hoog boven de stad uit torent. Stap in de roterende lift en zoef naar boven. Daar wacht je een fenomenaal uitzicht over de stad en de haven. Bij helder weer zie je misschien zelf Antwerpen liggen! Of stop even op het Euroscoop Platform op 112 meter, vanwaar je ook een fantastische blik over de stad kunt werpen. Doe tot en met 31 maart mee en win entreekaartjes voor Euromast Rotterdam!

Wees een redder bij Reddingsmuseum Dorus Rijkers

DEN HELDER - Weet jij hoe het voelt als een wind met windkracht tien door je haren woelt? Wel als je een bezoekje brengt aan Reddingsmuseum Dorus Rijkers. Hier ontdek je hoe het is om een held op zee te zijn. Test je vaarskills in de vaarsimulator, dein mee op de woeste golven en leer hoe je een SOS-bericht verstuurt. Het museum is vernoemd naar zeeheld Dorus Rijkers, die vroeger tientallen schipbreukelingen redde tijdens zware stormen. Dat ging toen met roeibootjes, maar hoe worden mensen tegenwoordig gered? Doe tot en met 1 april mee en win vrijkaartjes voor Reddingsmuseum Dorus Rijkers!

Meer goedkope dagjes uit

Ontdek Rotterdam van boven in de Euromast! Foto: Euromast Rotterdam
Foto 2. Ontdek Rotterdam van boven in de Euromast! Foto: Euromast Rotterdam
Laatst gewijzigd: 2018-02-28 16:15:21 · Gepubliceerd: 2017-11-02 17:30:22 - 2188