Een dagje uit voor nop? Doe mee met deze winacties!

Alle prijsvragen en winacties | Redactioneel door

Doe mee met deze DagjeWeg.NL-prijsvragen en win vrijkaartjes

3 april 2018 Toerisme Landelijk Met de hand op de knip een dagje uit, dat willen we toch allemaal? Zeker voor gezinnen met veel kinderen kan een dagje weg namelijk aardig in de kosten lopen. Daarom biedt DagjeWeg.NL vrijkaartjes aan voor verschillende uitjes in Nederland! Doe mee en misschien win jij een dagje weg naar een theatervoorstelling of Avonturenboerderij Molenwaard!

Foto 1. Maak een ritje op de pony's van Avonturenboerderij Molenwaard. Foto: Avonturenboerderij Molenwaard

Op avontuur met De Kleine Zeemeermin

OVERLOON - Theatervoorstelling De Kleine Zeemeermin gaat over een zeemeermin die heel diep in de zee leeft. Dieper dan waar de allerbeste onderzeeër kan komen en waar het water zo blauw is als de blauwste lucht op een prachtige zomerdag. Op de bodem van de zee groeien prachtige bloemen en planten. Gaan jij en je ouders mee op avontuur met de zeemeermin? De voorstelling vindt plaats op 11 juli. Doe tot en met 30 juni mee en win twee vrijkaartjes voor Theatervoorstelling De Kleine Zeemeermin!

Feest met Meziekmeneer Ronald

ROOSENDAAL - Op 11 juli is het feest bij Theater De Kring in Roosendaal. Er zijn toeters, bellen, ballonnen en zelfs taart! Meziekmeneer Ronald komt namelijk langs met confetti, slingers, trompetten en fluit en als hij komt is het altijd een feestje. Kom ook knallen op dit mooie muziekfeest en geniet van een vrolijke theatervoorstelling! Doe tot en met 30 juni mee en win twee vrijkaartjes voor theatervoorstelling Meziekmeneer Ronald!

Pracht en praal bij Corso Zundert

ZUNDERT - Al in de vroege ochtend is het feest op 2 september 2018 in het Brabantse Zundert. Wagenbouwers zijn wekenlang bezig geweest om van ruim zes miljoen bloemen de mooiste praalwagens te maken voor Corso Zundert. De praalwagens trekken in een mooie stoet door het dorp. Zorg dat je op tijd een plekje bemant langs de route! Zundert staat bol van de activiteiten op 2 september. Leuke activiteiten, straattheater en optredens, en dat natuurlijk allemaal langs de route. Vanaf 10:00 uur is er een jaarmarkt en een kermis voor de kleintjes. Doe tot en met 31 juli mee en win twee vrijkaartjes voor Corso Zundert!

Vier de vrijheid in Zeeland

NIEUWDORP - De Tweede Wereldoorlog was een spannende tijd in Zeeland. De geallieerden probeerden via de Schelde bij Antwerpen te komen om de haven van deze stad te gebruiken als aanvoerhaven. De Slag om de Schelde duurde meer dan vijf weken en kostte duizenden soldaten het leven. Toch is het een vergeten slag. In het Bevrijdingsmuseum Zeeland staat de Slag om de Schelde in de spotlights. Bij het museum hoort een Bevrijdingspark van maar liefst drie hectare groot. Als je door het park wandelt, waan je je terug in het Zeeland van de oorlog. Om je heen zie je bunkers, een brug en zelfs een noodkerkje. Doe tot en met 31 juli mee en win twee vrijkaartjes voor Bevrijdingsmuseum Zeeland!

Met Fien & Teun het boerenleven ontdekken

GROOT-AMMERS - De pas geopende Avonturenboerderij Molenwaard is leuk voor kinderen van twee tot tien jaar. Zij gaan hier op interactieve reis door het boerderijleven samen met tv-helden Fien & Teun. Maak een ritje op de pony, aai het hangbuikzwijntje en knuffel met wollige schapen. Er is een blotevoetenpad, bootje waarin je kunt varen, molen die je kunt bekijken en speelplein. Fien & Teun en anderen geven shows in het Boerentheater. Tussen het spelen door leren de kids een heleboel over het boerenleven. Doe tot en met 31 juli mee en win twee vrijkaartjes voor Avonturenboerderij Molenwaard!

Ziggy Stardust en Let's Dance: dans op David Bowie

Gendringen - Van Ziggy Stardust tot Rebel Rebel en van Let’s Dance tot I’m Afraid Of Americans. De muziek van David Bowie moet je live horen en dat is aan StarMen wel toevertrouwd. Deze groep muzikanten brengen de hoogtepunten uit het oeuvre van David Bowie ten gehore met een heleboel passie. Op 8 september staan ze in Openluchttheater Engbergen in Gendringen in de Achterhoek tijdens een heus David Bowie tribute. Kom dansen en geniet! Doe tot en met 10 augustus mee en win twee vrijkaartjes voor het David Bowie tribute van StarMen!

Het verhaal van Rémi in het theater

AMERSFOORT - Het verhaal uit het klassieke kinderboek 'Alleen op de wereld' kent iedereen. Het vertelt over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt. Theater Van Santen heeft het verhaal in een sprankelend nieuw jasje gestoken in een jeugdvoorstelling. Geniet van een tijdloos verhaal over veerkracht, moed en het verlangen ergens bij te horen. Droom weg tijdens deze meeslepende voorstelling vol mooie liedjes en livemuziek! De voorstelling is op 26 augustus 2018 om 10:30 uur in Openluchttheater033 in Amersfoort. Leuk voor kinderen vanaf zes jaar! Doe tot en met 10 augustus mee en win twee vrijkaartjes voor theatervoorstelling 'Alleen op de wereld'!

Help, mijn man bouwt een heelal!

ROTTERDAM - Theatervoorstelling 'Help, mijn man bouwt een heelal' is het best te zien als een opera over geloof, wetenschap en nepnieuws. Deze intieme voorstelling gaat over de geschiedenis van Eise Eisinga en zijn zelfgebouwde planetarium. Niet Eise staat centraal, maar zijn vrouw Pietje. Wat betekent de bouw van het planetarium voor haar? Haar huis langzaam verandert in een heelal. En wat doet het wetenschappelijke experiment van haar man met haar plek in de geloofsgemeenschap? Door middel van een interview en wordt het publiek langzaam getuige van de strijd tussen man en vrouw en tussen geloof en wetenschap. De voorstelling is op zaterdag 8 september 15:00 uur of zondag 9 september 15:00 uur te zien in Openluchttheater De Fighter in Rotterdam. Doe tot en met 10 augustus mee en win twee vrijkaartjes voor theatervoorstelling 'Help, mijn man bouwt een heelal'!

Meer goedkope dagjes uit

Foto 2. Spectaculair: Corso Zundert! Foto: Corso Zundert © Erwin Martins
Laatst gewijzigd: 2018-06-01 10:45:24 · Gepubliceerd: 2017-11-02 17:30:22 - 3333