Slapen tussen de dino's

DierenPark Amersfoort | Nieuws door

Stoere vaders en kids kamperen in DierenPark Amersfoort

7 mei 2018 Opmerkelijk Amersfoort, Utrecht Kamperen is al een avontuur op zich, maar voor echt stoere vaders is een gewone campingplaats niet spannend genoeg. Wie durft een tent op te zetten tussen grommende dino's? Tijdens de Vadernacht in DierenPark Amersfoort mogen dappere papa's samen met hun kinderen een nachtje in het DinoPark slapen!

Foto 1. Stoere vaders zetten hun tentje op in het DinoPark. Foto: DierenPark Amersfoort

In het DinoPark is plaats voor zo'n honderd tentjes, waar vaders samen met hun kinderen de nacht doorbrengen, omringd door heel veel dino's... De gelukkigen die een plekje op dit bijzondere kampeerveld in DierenPark Amersfoort hebben gevonden, doen vanaf 18:00 uur mee aan een spannend avondprogramma. En daar hoort ook een gezellige barbecue bij. Na alle activiteiten duiken vader en kind(eren) de tent in en weten hopelijk ook nog echt wat te slapen. De volgende ochtend kunnen de moeders met eventueel broertjes en zusjes aanschuiven voor het ontbijt. Tijd om alle sterke verhalen te delen! Deelnemers aan de Vadernacht hebben de hele dag nog de tijd om de rest van DierenPark Amersfoort te verkennen.

Data Vadernacht in DierenPark Amersfoort

Dit zijn de data waarop je een nachtje in het DinoPark kunt slapen.
  • 15 - 16 juni
  • 16 - 17 juni
  • 22 - 23 juni - wanneer de overige avonden zijn uitverkocht wordt deze extra toegevoegd
  • 23 - 24 juni

Vaderdag vieren in de dierentuin

De Vadernacht is inmiddels bijna traditie in DierenPark Amersfoort. Ieder jaar rond Vaderdag krijgen vaders hier de gelegenheid om een bijzonder ervaring met hun kind te delen. Op dinsdag 8 mei start de kaartverkoop en het park raadt aan om dan om 13:00 uur klaar te zitten om te boeken. De ervaring leert dat de tickets snel weg zijn....

Foto 2. Durf jij hier te slapen? Foto: DierenPark Amersfoort
Laatst gewijzigd: 2018-05-18 16:21:39 · Gepubliceerd: 2018-05-07 12:23:51 - 1479