Top 10 uitstapjes voor de zomermaanden

Pannenkoekhuis Hans & Grietje |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Bezoek een van deze favoriete dagjes weg

9 juni 2019 Toerisme Landelijk De zomermaanden zijn perfect voor een dagje weg! Heb je inspiratie nodig, kijk dan naar de populairste uitjes. En ga eropuit, met hopelijk een zonnetje of op een stralende zomerse dag.

Foto 1. Het populairste uitje van mei 2019! Foto: Pannenkoekhuis Hans & Grietje.

1. Pannenkoekhuis Hans & Grietje

Zeewolde, Flevoland - Het populairste uitje in mei was Pannenkoekhuis Hans & Grietje in Zeewolde. Geen wonder, want dit pannenkoekhuis is ook een echte attractie. In sommige kamers staat alles ondersteboven en bewegen de vloeren. Pas op waar je gaat zitten, want er zijn tafels die opeens scheef gaan staan. In deze sprookjesachtige wereld kun je lekker eten, maar ook eindeloos spelen en ontdekken.

2. 't Veluws Zandsculpturenfestijn

Garderen, Barneveld, Gelderland - Bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen nemen schitterende kunstwerken van zand je mee op wereldreis! Het thema van 2019 is 'Reis om de wereld'. Bewonder een skyline met 's werelds beroemdste gebouwen en sta oog in oog met wereldleiders. Via DagjeWeg.NL Tickets bestel je tickets met korting voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn!

3. De Happyfarm

Terschuur, Barneveld, Gelderland - Pony rijden, konijntjes aaien, racen met een skelter of van de kabelbaan? Kom gezellig spelen bij De Happyfarm: speelplezier binnen en buiten!

4. Nederlands Openluchtmuseum

Arnhem, Gelderland - Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem neemt je mee op reis door het verleden. Ga mee naar het Nederland van vroeger, vol mooie verhalen, nostalgische ambachten en gezellige oud-Hollandse spellen!

5. VR4play

Rotterdam, Zuid-Holland - Duiken met walvissen, vechten als een ninja of toch liever racen door kastelen en steden? Beleef samen een totaal nieuwe wereld met virtual reality van VR4play. Je hebt keuze uit vijftig virtual reality games!

6. Historische vaartocht Den Bosch

Den Bosch, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant - Maak een rondvaart op de betoverende Binnendieze en ontdek de mooiste plekjes van Den Bosch. Vaar onder gebouwen door en passeer de smalle Kruisbroedershekel. Pas op dat je je hoofd niet stoot! Maak ook een historische vaartocht door de grachten van Den Bosch.

7. BillyBird Park Hemelrijk

Volkel, Uden, Noord-Brabant - Mooi weer of niet, bij BillyBird Park Hemelrijk is een dagje uit altijd geslaagd. Een groot strandbad, twee speeltuinen en een survivalgebied behoren tot de binnen- en buitenattracties van het pretpark.

8. Maak een autospeurtocht langs verrassende plekjes

Loon op Zand, Noord-Brabant - Ontdek de mooiste plekjes van heel Nederland op een (ont)spannende manier: doe met je eigen auto een speurtocht door het prachtige landschap. Volg de route en kraak de geheime code! Lees meer over deze autospeurtocht langs verrassende plekken.

9. Duinoord

Helvoirt, Haaren, Noord-Brabant - Duinoord is een fantastisch oord voor kinderen én ouders! In deze binnen- en buitenspeeltuin staan de gaafste speeltoestellen, is er ruimte voor de kleintjes en kunnen ouders relaxen. Met klimbos en onbeperkt eten en drinken! Bezoek Duinoord: all-inclusive binnen- en buitenspeeltuin met klimbos.

10. De Bazaar Beverwijk

Beverwijk, Noord-Holland - Stap in de wereld van De Bazaar Beverwijk en shop in een smeltkroes van meer dan vijftig culturen. In de ruim duizend winkeltjes en kramen vind je zoveel spullen en diensten dat je altijd wel iets vindt wat je zoekt.

Meer inspiratie voor een dagje weg

Foto 2. Ga op reis en dwaal door de jungle! Foto: 't Veluws Zandsculpturenfestijn Garderen

Laatst gewijzigd: 2019-08-12 10:53:32 · Gepubliceerd: 9 juni 2019 - 104146