Aan de slag met een thuisworkshop

Werk aan de Winkel |  
Redactioneel door
Foto 1. Ga thuis aan de slag met een online workshop. Foto: Pexels.com

Ga thuis creatief aan de slag, dans, lach en schrijf!

23 januari 2021 Trends Landelijk Nieuwe vaardigheden: nieuwe energie! Doe mee aan een online workshop en leer iets nieuws zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Dus, ben je klaar met opruimen, Netflixen en alle online games? Ga dan lekker actief en creatief aan de slag met deze workshops.

Werk aan de Winkel: creatieve workshops

Het gezellige Werk aan de Winkel in hartje Den Bosch houdt de moed erin met creatieve workshops. Schrijf je in voor een online workshop en je krijgt een pakket met alle benodigdheden opgestuurd. Daarmee ga je tijdens de live workshop op een vastgesteld tijdstip aan de slag. Je krijgt dus meteen instructies en kunt vragen stellen. Nog veel gemakkelijker dan een video met instructie. Let op: om de materialen op tijd in huis te hebben, moet je de workshop ruim van tevoren reserveren. Je hebt keuze uit workshop droogbloemenkrans maken, servies decoreren, een moswandje maken of een workshop Eco-systeem - een klein tuintje in een pot. Het resultaat ziet er prachtig uit!

Lekker lachen voor nieuwe energie

Wat positieve energie kunnen we in deze tijd wel gebruiken! Zit je in een dipje of heb je een break nodig van al dat thuiswerken? Doe dan mee aan de gratis online lachenenergizers van GetTheLaughFlow. Op verschillende tijdstippen kun je via Zoom meedoen en jezelf opladen door lekker te lachen. En bovendien werkt lachen helend en krijg je immuunsysteem een boost van een fijne lachbui. Bekijk hier de tijden van de online lachenergizer van GetTheLaughFlow en doe gezellig mee.

Wil je een lachenergizer met je bedrijf, voor de verbinding, een break en het boosten van je energielevel? Dan kun je ook een privé online lachenergizer boeken - met tot wel 100 personen! Neem voor de mogelijkheden contact op met GetTheLaughFlow voor een vrolijk moment in de quarantaine.

Quarantainekunst

Kunstencentrum SKVR in Rotterdam laat zich in deze tijd van thuis blijven en social distancing niet uit het veld slaan. Muziek, dans, beeldende kunst en theater vinden hun weg online! Al in de eerste lockdown deelden de docenten in Quarantainekunst een korte, gratis workshop voor kinderen en volwassenen. Gewoon vanuit hun woonkamer leren ze je dansen, illustreren en schrijven. Pak er een paar kwasten bij en maak een leuk budget schilderijtje of doe met hele gezin mee aan een leuke oefening van een theaterdocent.

Knutselen met Intratuin of Dille & Kamille

Bij verschillende Intratuin-vestigingen kun je normaal gesproken groene workshops volgen. En die zijn regelmatig ook voor thuis beschikbaar! Een mooie krans maken of een voederhuisje: check je vestiging voor het actuele aanbod. (Let op: dit is op moment van schrijven beperkt) Daarnaast staan er veel leuke DIY ideeën online voor in huis of de tuin.

Ook Dille & Kamille biedt volop inspiratie voor thuis met allerlei online workshops. Vogels spotten, haken, vilten bloemen maken: genoeg potentiële nieuwe hobby's om uit te kiezen!

Meer leuke activiteiten voor thuis

Thuis blijven is geen probleem met al deze leuke activiteiten:
Foto 2. Maak een eenvoudig schilderijtje. Foto: Pexels.com
Foto 3. Krijg nieuwe energie door de online lachenergizer. Foto: GetTheLaughFlow
Foto 4. Ga aan de slag met een online workshop van Werk aan de Winkel. Foto: Werk aan de Winkel
Foto 5. En maak bijvoorbeeld een krans van droogbloemen. Foto: Werk aan de Winkel

Laatst gewijzigd: 2021-05-03 15:30:58 · Gepubliceerd: 2020-04-09 10:46:17 - 2019