Uitstapjes vlakbij Natuurspeelplek Chaam

RCN de Flaasbloem

chaam, Noord-Brabant (3.03km)  -  Op RCN de Flaasbloem in het mooie Brabantse Chaam kunnen gasten in een prachtige omgeving zowel luxe als eenvoudig kamperen. De Flaasbloem verhuurt ook bungalows.

Familierestaurant Huis ten Bosch Chaam

chaam, Noord-Brabant (3.39km)  -  Gezelligheid voor jong en oud, daar draait het om bij familierestaurant Huis ten Bosch Chaam. Neem plaats op het grote terras of smikkel binnen van een heerlijke pannenkoek. Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Recreatiepark Ponderosa

ulicoten, Noord-Brabant (5.17km)  -  Op recreatiepark Ponderosa geniet je van een heerlijk ontspannen vakantie met z'n tweeën of met het hele gezin. Kleine kinderen, tieners en zelfs opa en oma kunnen hier genieten van een heerlijke vakantie.

Speelboerderij De Vossenberg

gilze, Noord-Brabant (6.57km)  -  Speelboerderij De Vossenberg zet kinderen in beweging. Op deze verbouwde boerderij kunnen kinderen, weer of geen weer, lekker klauteren, schommelen, springen dansen of glijden. Met bijzondere speeltoestellen als trampolines, een voetbalkooi en een...

Natuurgebied het Markdal

strijbeek, Noord-Brabant (6.89km)  -  Natuurgebied het Markdal is een heerlijke rustige plek voor een wandeling of fietstocht. Het gebied strekt uit van Breda tot de grens met België.

Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen

rijen, Noord-Brabant (7.11km)  -  Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen heeft alles in huis over luchtvaarthistorisch cultuurgoed. De spullen in de collecties vertellen het verhaal van de vliegbasis en hoe dit past binnen de ontwikkeling van de Nederlandse civiele en militaire...

Buitenspeeltuin D'n Boom

rijen, Noord-Brabant (7.45km)  -  Lekker op avontuur in deze unieke natuurspeeltuin, waar meer te doen is dan rond hossen in de bekende gekleurde speeltoestellen. Samen met de drie dieren Dora Das, Victor de Vos en Evert de Eekhoorn beleven kinderen spannende klauteravonturen.

Kinepolis Breda

breda, Noord-Brabant (7.74km)  -  De stoelen en leuningen van Kinepolis Breda zijn extra breed. Zo wordt een avondje filmkijken in de bioscoop wel heel ontspannend.

High in the sky met Sky ballonvaarten

tilburg, Noord-Brabant (8.2km)  -  Sky Ballonvaarten neemt haar gasten mee aan boord en laat ze genieten op grote hoogte. Laat de drukke aarde even voor wat het is en ervaar de rust in hoge sferen. Voel je vrij als een vogel, zwevend op de wind, naar een nog onbekende bestemming.

Landgoed Bouvigne Breda

breda, Noord-Brabant (8.56km)  -  Landgoed Bouvigne is een sprookje in hartje Breda. Het landgoed bestaat uit een kasteel omgeven door drie tuinen en een boomgaard, waar je heerlijk kunt wandelen.

Speelbos Boeverijen

breda, Noord-Brabant (8.66km)  -  Kliederen in de kliederpoel met een waterpomp, verstoppertje spelen of naar het openluchttheater. Speelbos Boeverijen heeft voor iedereen wat!

Het Boshuis

breda, Noord-Brabant (9.25km)  -  In het Boshuis kun je in een prachtige omgeving een ruimte afhuren om een cursus, workshop of training te geven of om te vergaderen.

Concerten Sacramentskerk

breda, Noord-Brabant (9.49km)  -  De Sacramentskerk is een centrum voor podiumkunsten en spiritualiteit. Iedere zondag komt de Rooms-katholieke samen, maar de kerk is ook een vaste repetitie- en concertruimte voor verschillende koren.

Poppodium Mezz in Breda

breda, Noord-Brabant (10.34km)  -  Poppodium Mezz Concerts & Dance is het hart van de popmuziek in Breda. Swing mee met hits uit de seventies of ga los tijdens een rockconcert.

Bowling en Partycentrum Breda

breda, Noord-Brabant (10.38km)  -  Probeer een strike te gooien op de bowlingbanen van Bowling Breda. Ga daarna onbeperkt steengrillen. Bowlen op de maat van de muziek? Kom dan discobowlen. Het bowling en partycentrum is al vijftig jaar een begrip in de Brabantse stad. Gegarandeerd...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Natuurspeelplek Chaam