Uitstapjes vlakbij Partycentrum De Franse School

Aan het werk met de bakker in het Nederlands Bakkerijmuseum

hattem, Gelderland (0.05km)  -  Hmm, de geur van vers brood komt je tegemoet. Stap binnen het nostalgische Nederlandse Bakkerijmuseum en in de mooie poffertjessalon. Kijk mee over de schouder van de bakker en ga zelf aan de slag!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Grote of Andreaskerk

hattem, Gelderland (0.08km)  -  In het plaatsje Hattem staat de Grote of Andreaskerk. Dit artistieke gebouw is in het bezit van twee unieke orgels. De orgels worden regelmatig gebruikt voor orgelconcerten.

geopend, 's zondags gesloten 

Hattem Stedentrip

hattem, Gelderland (0.08km)  -  Hattem, een prachtig stadje aan de IJssel, is een bezoek meer dan waard. Maak een mooie stedentrip!

elke dag geopend 

Restaurant De Voorburcht

hattem, Gelderland (0.11km)  -  Grillen kan in dit laatste gedeelte van een voormalige middeleeuwse burcht. Restaurant De Voorburcht is een sfeervolle gelegenheid!

's maandags gesloten 

Panorama Paviljoen: feestelijke arrangementen aan de IJssel

hattem, Gelderland (0.11km)  -  Iets te vieren? In het pittoreske Hattem met een weids uitzicht over het Apeldoorns kanaal en groene weilanden staat de koffie altijd klaar. Het Panorama Paviljoen onthaalt iedereen met iets lekkers en verzorgt graag feesten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 444 54 28 

Restaurant Banka

hattem, Gelderland (0.11km)  -  Gevestigd in een oud herenhuis geniet je bij Banka in het historische Hattem van een kop koffie, lunch, high tea of diner.

elke dag geopend 

Bonbonatelier A3

hattem, Gelderland (0.16km)  -  Chocolatier en patissier Jeroen Kikkert brengt zijn liefde voor chocolade en patisserie over in Bonbonatelier A3. Tijdens de demonstratie is te zien hoe al die lekkere bonbons gemaakt worden en in de workshops kun je het zelf proberen!

's zondags gesloten 

Dijkpoort Hattem

hattem, Gelderland (0.18km)  -  De middeleeuwse Dijkpoort met zijn blauwwitte luikjes en vier kleine torens is een plaatje. En de toegangspoort naar vestingstadje Hattem.

geopend, open op vrijdag en zaterdag 

De romantische wereld van Anton Pieck

hattem, Gelderland (0.29km)  -  De wereld van Anton Pieck herleeft in het Hanzestadje Hattem. Het museum laat met vaste en tijdelijke exposites het werk van deze bijzondere en geliefde kunstenaar zien.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Molen De Fortuin

hattem, Gelderland (0.33km)  -  Molen De Fortuin is gelegen aan de fraaie stadswallen van de binnenstad van Hattem. De molen is enkele keren grondig opgeknapt en is nu elke zaterdag te bezoeken. In de molenwinkel worden meel en diverse bakmixen verkocht.

open op zaterdag 

Haven IJsseldelta Marina Hattem

hattem, Gelderland (0.44km)  -  Ontdek de Veluwe vanaf de bruisende jachthaven IJsseldelta Marina Hattem en ontspan bij dit rustpunt voor de recreatievaart.

elke dag geopend 

Zwembad De Marke

hattem, Gelderland (0.67km)  -  Bij zwembad De Marke vermaken jong en oud zich in het water. Spring in het bad en neem een frisse duik!

elke dag geopend 

Bowling en partycentrum 't Heem

hattem, Gelderland (0.96km)  -  Partycentrum 't Heem heeft mogelijkheden voor een feestje in combinatie met bowlen. Daag je vrienden of collega's eerst uit voor de wedstrijd en sluit af met een barbecue of steengrill.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Speelparadijs Ballorig Hattem

hattem, Gelderland (0.97km)  -  Het overdekte kinderspeelparadijs Ballorig Hattem is de ideale uitvalsbasis voor kinderen om een dagje te klauteren, springen, klimmen en glijden.

's maandags gesloten 

Landgoed Molecaten

hattem, Gelderland (1.3km)  -  Kamperen tussen beuken en eiken op een gezellige kleine camping. Landgoed Molecaten is voor iedereen die zoekt naar rust en privacy, in combinatie met gezelligheid!

geopend, elke dag geopend 

Herberg Molecaten

hattem, Gelderland (1.45km)  -  Verscholen in de bossen ligt Herberg Molecaten, een sfeervolle plek voor een lekkere lunch, een heerlijk diner of een wijntje. Het restaurant leent zich uitstekend voor een rustmoment tijdens een boswandeling, maar ook voor een high tea of een...

's maandags gesloten 

Molen Molecaten

hattem, Gelderland (1.64km)  -  De witte watermolen in Hattem functioneerde vroeger als korenmolen en later om elektriciteit mee op te wekken. Hij verkeert in goede staat. Ontdek het molenaarsleven hier!

open op woensdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Partycentrum De Franse School