Uitstapjes vlakbij GlowGolf Apeldoorn - GESLOTEN

Winkelcentrum De Eglantier

apeldoorn, Gelderland (0.19km)  -  In het Apeldoornse winkelcentrum De Eglantier is alles te vinden! Parkeren is gemakkelijk onder of boven het winkelcentrum, veelal nog gratis ook!

Kinderboerderij De Maten

apeldoorn, Gelderland (0.64km)  -  Midden in de wijk De Maten en aan de grens van het Matenpark in Apeldoorn ligt Kinderboerderij De Maten. Kom hier knuffelen met dieren!

Waterspeelplaats in het Matenpark

apeldoorn, Gelderland (1.17km)  -  Als er water is, is er speelplezier! Kinderen van alle leeftijden leven zich uit op de waterspeelplaats in het Matenpark. Ga ook lekker kliederen!

Natuurgebied Woudhuizen

apeldoorn, Gelderland (1.41km)  -  Haal een frisse neus in het prachtige Natuurgebied Woudhuizen. Wandel of fiets door dit bos- en bloemrijke gebied vlak bij de A50.

Libéma Omnisport Apeldoorn Zakelijk

apeldoorn, Gelderland (1.88km)  -  Omnisport Apeldoorn is dé locatie waar je terecht kunt voor een zakelijk evenement met een sportief tintje. Het moderne complex biedt vele faciliteiten.

Intratuin Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (2.07km)  -  Voor een groen dagje weg ga je naar Intratuin Apeldoorn. Shop hier al je spullen voor huis en tuin en geniet van een kopje koffie of een luxe high tea in het restaurant!

't Pannekoekhuis Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (2.63km)  -  Maar liefst honderd soorten pannenkoeken serveert 't Pannekoekhuis in Apeldoorn. Dikke pannenkoeken, hartige pannenkoeken, simpele pannenkoeken of kinderpannenkoeken: er zit voor iedereen iets lekkers bij!

Aquacentrum Malkander

apeldoorn, Gelderland (2.67km)  -  Aquacentrum Malkander heeft verschillende banen, een vette glijbaan en stroomversnelling voor een heerlijk dagje zwemmen. In de zomer is het buitenbad ook geopend.

Futuristisch bowlen en e-karten bij ZERO55 Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (2.74km)  -  Elektrisch karten, lasergamen, futuristisch bowlen, avonturen beleven in VR: bij ZERO55 Apeldoorn kan het allemaal. In dit family entertainment center vind je allerlei leuke activiteiten voor alle leeftijden onder één dak.

Schuilt er een kunstenaar in jou? - Creatieve workshops

apeldoorn, Gelderland (2.87km)  -  Ontdek je creatieve talenten bij het Royal Talens Experience Centre in Apeldoorn! Doe mee aan workshops, leer alles over professionele producten en volg een rondleiding en ontdek hoe ambachtelijke verf wordt gemaakt.

Speel tussen de dieren in kinderparadijs Binky

apeldoorn, Gelderland (2.94km)  -  Bij speelboerderij Binky leven kinderen zich gerust de hele dag uit. Roetsjen van de kabelbaan, samen een potje midgetgolfen en dieren aaien en voeren. Ga ook op bezoek bij mascotte Binky, het vrolijkste varken van de kinderboerderij!

Kinderboerderij Laag Buurlo

apeldoorn, Gelderland (3.22km)  -  Spelen tussen de dieren, dat doe je bij Kinderboerderij Laag Buurlo in Apeldoorn. Er is een grote speeltuin en verschillende dierweides.

Zwembad De Sprenkelaar

apeldoorn, Gelderland (3.24km)  -  Zwembad De Sprenkelaar heeft veel verschillende soorten baden. Zo is er een diep bassin en een jetstreambad. Geniet tussendoor ook van de hotwhirlpools en stoombaden.

Winkelcentrum Oranjerie

apeldoorn, Gelderland (3.57km)  -  De Oranjerie is een prachtig winkelcentrum, midden in het centrum van Apeldoorn. Het hele winkelcentrum is overdekt en er is voldoende parkeergelegenheid.

Street Jump Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (3.63km)  -  Ga lekker springen bij indoor trampolinepark Street Jump Apeldoorn! Ga helemaal los in de tien verschillende jump gebieden. Trotseer obstakels, oefen salto's, spring van trampoline naar trampoline.

Brasserie tapas 't Zusje Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (3.71km)  -  Kom naar het gezellige uitgaansplein van Apeldoorn en smul onbeperkt van kleine tapasgerechtjes. Brasserie 't Zusje is gevestigd in het oude postkantoor. Een stijlvolle omgeving voor een avondje onbeperkt genieten.

Ford museum Tullekensmolen

beekbergen, Gelderland (3.83km)  -  Bij het Ford Museum Tullekensmolen in Beekbergen zie je de mooiste oldtimers. Vierdeurs, tweedeurs, cabrio's en een oude brandweerauto in originele staat. Bekijk ook een mooie fotocollectie en films uit de jaren dertig.

Restaurant Central Park Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (3.86km)  -  Voor een kop koffie bij Central Park hoef je niet naar het buitenland. Op een mooie locatie in Apeldoorn vind je een gezellig restaurantje, waar je je ogen uitkijkt!

Muziektent Apeldoorn in het Oranjepark

apeldoorn, Gelderland (3.87km)  -  Kom chillen in het Oranjepark in Apeldoorn. In de zomer is de muziektent het middelpunt van leuke concerten die je gratis kunt bezoeken.

Bowling Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (3.89km)  -  Heerlijk een middagje bowlen. Leuk voor het gezin, of met vrienden of collega's. Bij Bowling Apeldoorn staan de pins al klaar!

Escape Tours

Escape Tours

€ 2,50 korting op je Escape Tour Iedere stad heeft een geheime uitgang. Kun jij die vinden? Ga de uitdaging aan in een stad naar keuze met de Escape Tour! Een Escape Tour is een unieke en spannende manier om samen een stad te ontdekken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van GlowGolf Apeldoorn - GESLOTEN