Zwembad De Crommenije

krommenie, Noord-Holland (0.55km)  -  In zwembad De Crommenije kun je niet alleen baantjes trekken, maar ook heel wat andere activiteiten doen zoals zeemeerminzwemmen en bootcamp!

Bezoekerscentrum de Poelboerderij

wormer, Noord-Holland (1.88km)  -  De Poelboerderij toont met exposities wat er in de natuurlijke omgeving speelt. Vervolgens gaat de bezoeker zelf op ontdekkingstocht met een vaarexcursie.

Welkom op Fort K'IJK!

uitgeest, Noord-Holland (2.18km)  -  Geniet op Fort K'IJK van het geweldig uitzicht over het stille polderlandschap vol weidevogels. Kom binnen en leer meer over de geschiedenis van de beroemde Stelling van Amsterdam en drink een kopje koffie in het fort.

Fort aan den Ham

uitgeest, Noord-Holland (2.47km)  -  Het Fort aan den Ham is onderdeel van 'De Stelling van Amsterdam'. Het was bedoeld als schuilplaats bij een oorlog en is nu toegankelijk voor bezoekers.

Escape Room Wormerveer

wormerveer, Noord-Holland (2.68km)  -  In de gevangenis van Escape Room Wormerveer ontsnap je uit een isoleercel, medische cel, verhoorkamer en zelfs een mortuarium! Lukt het jou op tijd?

Kinderboerderij 't Weidje

wormer, Noord-Holland (2.71km)  -  Kinderboerderij 't Weidje in Wormer bestaat al sinds 1973. Kinderen genieten hier van allerlei soorten dieren, zoals schapen, geiten, kippen en eenden.

Openluchtzwembad Het Zwet

wormer, Noord-Holland (3.09km)  -  Geniet van een prachtig uitzicht over de watervennen van Wormer in openluchtzwembad Het Zwet. Sjees van de glijbaan of neem een verkoelende duik in het water!

Kinderboerderij Rooswijk

zaandijk, Noord-Holland (4.4km)  -  Een konijn adopteren, kinderfeestjes vieren of dieren bekijken? Bij Kinderboerderij Rooswijk in Zaandijk kan het allemaal!

Luchtoorlogsmuseum Fort bij Veldhuis

heemskerk, Noord-Holland (4.46km)  -  Fort bij Veldhuis is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en is nu in gebruik als museum. Allerlei voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog zijn hier te vinden. Neem ook een kijkje in de radiokamer!

Speeltuin Kindervreugd Uitgeest

uitgeest, Noord-Holland (4.56km)  -  Klauter over het klimhek en glijd van de glijbaan: speeltuin Kindervreugd in Uitgeest bestaat al sinds 1953 en is nog steeds een super dagje weg!

Monkey Town Uitgeest

uitgeest, Noord-Holland (4.62km)  -  Kinderen hebben de tijd van hun leven in deze overdekte speeltuin. Aan alles is gedacht. En het mooie is, dat begeleiders helemaal niets hoeven te betalen.

Verfmolen 'De Kat'

zaandam, Noord-Holland (4.8km)  -  Ontdek de rijke geschiedenis van de Verfmolen 'De Kat'. Molenaar Piet Kempenaar laat je graag alles zien!

Museumwinkel Albert Heijn

zaandijk, Noord-Holland (4.95km)  -  Boodschappen doen bij Albert Heijn, maar dan anders. Hoe begon de supermarktketen eigenlijk? Dat kun je zien in de Museumwinkel.

Museum Zaanse Tijd

zaandam, Noord-Holland (4.96km)  -  In het Museum van het Nederlandse uurwerk komt men nooit te laat. Van torenuurwerken tot staande horloges: alle klokken zijn te vinden in Zaandam!

Openluchtzwembad De Zien

uitgeest, Noord-Holland (4.98km)  -  Zoek in de zomer heerlijk verkoeling bij in het water van openluchtzwembad De Zien in Uitgeest of kom lekker zonnen en bruin worden op de ligweide.

Molenmuseum - De Zaansche Molen

koog aan de zaan, Noord-Holland (5.02km)  -  In het Molenmuseum doorloop je de eeuwenlange molengeschiedenis van Nederland in een interactieve expo. Vanaf de bovenste verdieping heb je een prachtig uitzicht over de polder en de Zaanstreek.

Uitkijktoren Kalverpolder

zaandam, Noord-Holland (5.13km)  -  Ontdek niet alleen het prachtige veenweidegebied in Zaandam, maar ook de wereldberoemde en historische Zaanse Schans tijdens het beklimmen van uitkijktoren Kalverpolder.

Workshop Art Clay Silver bij AB Jewels

heemskerk, Noord-Holland (5.16km)  -  Maak onder leiding van een professionele edelsmid een heel persoonlijk zilveren sieraad, samen met vriendinnen of collega's. Een gezellige middag met een prachtig eindresultaat!

Slot Assumburg

heemskerk, Noord-Holland (5.82km)  -  Logeer in een eeuwenoud kasteel! Slot Assumburg is nu een jeugdherberg. Een kasteel met wifi!

Fort bij Spijkerboor

westbeemster, Noord-Holland (5.85km)  -  Maak een rondleiding met een gids door Fort bij Spijkerboor en ontdek de geschiedenis van dit oude fort.

Darteldome Zaandam

zaandam, Noord-Holland (6.13km)  -  In deze binnenspeeltuin is het lekker klimmen, klauteren en glijden. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven omdat alles zacht is uitgevoerd.

Dierentuin Animal Farm

beverwijk, Noord-Holland (6.83km)  -  Maak kennis met vreemde diersoorten op een eiland in het water. Dierentuin Animal Farm is gratis toegankelijk!

Avonturenlandschap Meerestein

beverwijk, Noord-Holland (7.23km)  -  Wel eens een insectenhotel gezien? Nee? Ga dan snel kijken bij Avonturenlandschap Meerestein. Heb je het niet zo op die kleine beestjes? Ga dan lekker klimmen en klauteren!

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van 't Stormt: evenementen en groepsuitjes