Uitstapjes vlakbij Spa Sereen

De Pannekoekenbakker

maarssen, Utrecht (0.59km)  -  Aan het water van de mooie Maarssenveense Plassen ligt pannenkoekenrestaurant De Pannenkoeker. Een lekkere onderbreking van je wandel- of fietstocht.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Strandbad Maarsseveense Plassen

maarssen, Utrecht (0.94km)  -  Zwem op fietsafstand van de Utrechtse binnenstad in het water van deze natuurplas.

elke dag geopend 

De Ontdekhal

utrecht, Utrecht (2.16km)  -  Techniek is cool! Dat ontdek je allemaal in De Ontdekhal, in de Utrechtse wijk Overvecht. Ga aan de slag met workshops, activiteiten en allerlei technische snufjes.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Slot Zuylen

oud-zuilen, Utrecht (2.36km)  -  In Slot Zuylen, prachtig gelegen aan de Vecht, brengen concerten, evenementen en rondleidingen het verleden tot leven.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag 

Dutch DJ Academy

utrecht, Utrecht (2.57km)  -  Wat doet een DJ nou eigenlijk allemaal? Doe een workshop DJ waarmee je dat kunt ervaren. Heb je aspiraties om zelf DJ te worden, dan kun je op de Dutch DJ Academy een cursus volgen. In beide gevallen word je begeleid door professionals in het vak.

elke dag geopend 

Kinderboerderij De Vechtse Hoeve

maarssen, Utrecht (2.62km)  -  Midden in Park Vechtstein in Maarssen is kinderboerderij De Vechtse Hoeve een trekpleister voor jong en oud. Een hond, ganzen, konijnen, een pony: ze wonen allemaal op deze gezellige kinderboerderij.

elke dag geopend 

Vechtsebanen - schaatsen en evenementen

utrecht, Utrecht (2.63km)  -  Treed in de voetsporen van Olympische kampioen Ard Schenk tijdens een rondje schaatsen bij De Vechtsebanen in Utrecht!

geopend elke dag geopend 

Speelbos Gagelbos

utrecht, Utrecht (2.67km)  -  In de natuur is een hoop te beleven! Gebruik je fantasie en ga verstoppertje spelen tussen de struiken, bouw een hut of klieder met water en zand.

elke dag geopend 

Pygmalion Beeldende Kunst

maarssen, Utrecht (3.02km)  -  Pygmalion Beeldende Kunst is gevestigd in Maarssen, aan de romantische rivier de Vecht. Het museum is klein en daardoor erg intiem.

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Rondvaarten over de Vecht en Loosdrechtse Plassen

maarssen, Utrecht (3.1km)  -  Met je eigen gezelschap of tijdens een rondvaart, een dagje op het water is heerlijk! Rederij Stichtse Vecht zorgt met haar vloot voor een onvergetelijke ervaring op het water van de Vecht of de Loosdrechtse Plassen.

elke dag geopend 

Fort aan de Klop

utrecht, Utrecht (3.1km)  -  Bij Fort aan de Klop ben je in de stad, maar toch ook buiten! Op de wallen kan worden gekampeerd.

gesloten, open van  2 april t/m 31 november, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Race en speel stoere games bij de Kartfabrique

utrecht, Utrecht (3.16km)  -  Kom karten en lasergamen bij de Kartfabrique in Utrecht! Of ontsnap uit Prison Island, als je durft. De Kartfabrique staat garant voor een ultieme active game beleving.

elke dag geopend 

Vechtstreekmuseum

maarssen, Utrecht (3.54km)  -  Aan de rivier de Vecht in het park Goudenstein ligt het Vechtstreekmuseum, voorheen het Historisch Museum Maarssen. Verschillende tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio maken dit museum bijzonder.

geopend open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bezoek Fort Ruigenhoek en verken het eiland

groenekan, Utrecht (3.74km)  -  Fort Ruigenhoek ligt op een onbewoond eilandje. Struin door de Gagelbossen, terwijl de kinderen spelen in het speelbos. En neem de picknickmand mee naar deze prachtige, historische plek.

elke dag geopend 

Monkey Town Maarssen

maarssen, Utrecht (3.77km)  -  Indoorspeeltuin Monkey Town Maarssen is een walhalla voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar.

elke dag geopend 

Bison Bowling Maarssen

maarssen, Utrecht (3.84km)  -  Ga lekker bowlen met vrienden of familie bij Bison Bowling Maarssen.

's maandags gesloten 

Shoppingcenter Overvecht

utrecht, Utrecht (4.19km)  -  Shoppingcenter Overvecht is een prachtig winkelcentrum in de Utrechtse wijk Overvecht. Met meer dan honderd winkels is er genoeg te doen voor iedereen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

De Papierderij

utrecht, Utrecht (4.28km)  -  Papier hier! Leer alles over papier en maak zelf papier bij De Papierderij in Utrecht. Ook leuk voor een kinderfeestje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)30 69 595 85 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Spa Sereen