1

Uitstapjes vlakbij Spa Sereen

De Pannekoekenbakker

maarssen, Utrecht (0.59km)  -  Geniet van het uitzicht terwijl je op het terras zit van pannenkoekenrestaurant De Pannekoekenbakker. Er zijn wel 250 verschillende soorten pannenkoeken om hier te proeven!

-in the spotlights-

Streekmuseum Vredegoed

tienhoven, Utrecht (1.29km)  -  Bezoek Streekmuseum Vredegoed en duik in het verleden van het veengebied. Ga 100 jaar terug in de tijd en ontdek het unieke veengebied te voet, per fiets of fluisterboot.

De Ontdekhal

utrecht, Utrecht (2.16km)  -  Techniek is cool! Dat ontdek je allemaal in De Ontdekhal, in de Utrechtse wijk Overvecht. Ga aan de slag met workshops, activiteiten en allerlei technische snufjes.

Slot Zuylen

oud-zuilen, Utrecht (2.36km)  -  In Slot Zuylen, prachtig gelegen aan de Vecht, brengen concerten, evenementen en rondleidingen het verleden tot leven.

Dutch DJ Academy

utrecht, Utrecht (2.57km)  -  Wat doet een DJ nou eigenlijk allemaal? Doe een workshop DJ waarmee je dat kunt ervaren. Heb je aspiraties om zelf DJ te worden, dan kun je op de Dutch DJ Academy een cursus volgen. In beide gevallen word je begeleid door professionals in het vak.

Speelbos Gagelbos

utrecht, Utrecht (2.67km)  -  In de natuur is een hoop te beleven! Gebruik je fantasie en ga verstoppertje spelen tussen de struiken, bouw een hut of klieder met water en zand.

-in the spotlights-

Vechtstreekmuseum

maarssen, Utrecht (3.54km)  -  Aan de rivier de Vecht in het park Goudenstein ligt het Vechtstreekmuseum, voorheen het Historisch Museum Maarssen. Verschillende tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio maken dit museum bijzonder.

Julianapark Utrecht

utrecht, Utrecht (4.4km)  -  Het Utrechtse Julianapark is een heerlijke bestemming voor een dagje natuur. Neem een boek mee, wat te drinken en een kleed en je bent er een paar uur zoet!

Indoor attractiestad KidZcity

utrecht, Utrecht (4.74km)  -  KidZcity is het grootste overdekte speelparadijs in de Randstad met spannende attracties. Klauter op het reusachtige klimkasteel, vuur kanonnen af in de Timekeeper en geniet van een ritje in de klassieke draaimolen!

Kinderboerderij Otterspoor

maarssenbroek, Utrecht (5.13km)  -  Ontmoet allerlei dieren op Kinderboerderij Otterspoor. Van een pauw tot een pony en van konijnen tot kippen, allemaal wonen op deze plek waar vroeger koeien liepen te grazen in de polder.

Boulderhal Energiehaven

utrecht, Utrecht (5.31km)  -  Ga ook boulderen bij Boulderhal Energiehaven in Utrecht. Hier kun je meteen klimmen op de spectaculaire boulderwanden. Daarna is het heerlijk bijkomen op het terras aan het water.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Spa Sereen


-advertentiepositie-