Uitstapjes vlakbij Escaping

Jaarbeurs in Utrecht

utrecht, Utrecht (0.95km)  -  Jaarbeurs in Utrecht is de plek voor alle bekende beurzen en evenementen, zoals de vakantiebeurs en de Studie Beurs. Jaarbeurs ligt tegenover het Centraal Station aan het Jaarbeursplein, waar ook het Beatrix Theater is gelegen.

nijntje museum

utrecht, Utrecht (0.97km)  -  Nederlands beroemdste konijntje, dat is nijntje! Sinds Dick Bruna haar in 1955 ontwierp, is het nijntje uitgegroeid tot een internationale ster. In het nijntje museum in Utrecht ontdekken kinderen samen met nijntje de wereld.

Starbucks Utrecht CS

utrecht, Utrecht (1.04km)  -  's Ochtends vroeg staat de koffie al klaar bij Starbucks. Op Utrecht Centraal haal je verschillende soorten koffie van deze Amerikaanse keten. Met misschien een taartje, bagel of een muffin erbij?

De Oude Hortus

utrecht, Utrecht (1.04km)  -  In de Oude Hortus, een botanische tuin in de binnenstad van het bruisende Utrecht genieten bezoekers van de natuur en de rust. En van lunch en koffie!

Hoog Catharijne

utrecht, Utrecht (1.08km)  -  Om te winkelen in Hoog Catharijne in Utrecht hoef je het station niet eens te verlaten. Vanuit de trein stap je zo een van de tientallen winkels in.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escaping