Uitstapjes vlakbij Escaping

Beers & Barrels at the Harbour

utrecht, Utrecht (0.31km)  -  Borrel of dineer onder het genot van een biertje bij Beers & Barrels. De kaart staat vol speciale varianten. Van wit tot alcoholvrij en van tripel tot fruitbier.

elke dag geopend 

Rabo Museum

utrecht, Utrecht (0.69km)  -  Doorloop de geschiedenis en ontwikkeling van de Rabobank in het Rabo Museum. Het museum is gevestigd in de voormalige effectenkluis van de Rabobank.

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 722 6600 

Café Ledig Erf

utrecht, Utrecht (0.76km)  -  Aan een van de leukste pleinen van Utrecht vind je Café Ledig Erf.

elke dag geopend 

Brouwerij de Boog

utrecht, Utrecht (0.77km)  -  Vergeet tijdens je wandeling langs de Oudegracht ook het monumentale Brouwerij de Boog (1584) niet te bezichtigen.

elke dag geopend 

Lunchroom KEEK

utrecht, Utrecht (0.78km)  -  KEEK is een knus koffiehuis in het centrum van Utrecht. Alles bij KEEK is huisgemaakt en biologisch.

elke dag geopend 

De Inktpot

utrecht, Utrecht (0.79km)  -  De Inktpot: het grootste bakstenen gebouw van Nederland. Spot je de ufo op het dak?

elke dag geopend 

Louis Hartlooper Complex

utrecht, Utrecht (0.81km)  -  Filmpje pakken op een bijzondere locatie? Het Louis Hartlooper Complex draait oude klassiekers en filmhuisfilms in de voormalige politiepost in Utrecht.

elke dag geopend 

Bioscoop Kinepolis Jaarbeurs

utrecht, Utrecht (0.81km)  -  Een avondje genieten in een megabioscoop: dat kan bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. De ultieme bioscoopervaring!

elke dag geopend 

Gilde Utrecht - Rondleidingen

utrecht, Utrecht (0.88km)  -  Leer Utrecht op een bijzondere manier kennen met Gilde Utrecht. Er is hier heel veel te zien en de vrijwilligers van Gilde Utrecht weten precies waar je dit kunt vinden.

doordeweeks geopend 

Kinderboerderij Nieuw Rotsoord

utrecht, Utrecht (0.94km)  -  Durf jij de spannende klauterberg te beklimmen? Sluip door de geheime gangen in de heuvel of zwier een rondje aan de touwlianen!

elke dag geopend 

Jaarbeurs in Utrecht

utrecht, Utrecht (0.95km)  -  Jaarbeurs in Utrecht is de plek voor alle bekende beurzen en evenementen, zoals de vakantiebeurs en de Studie Beurs. Jaarbeurs ligt tegenover het Centraal Station aan het Jaarbeursplein, waar ook het Beatrix Theater is gelegen.

elke dag geopend 

nijntje museum - Tijdelijk gesloten

utrecht, Utrecht (0.97km)  -  Nederlands beroemdste konijntje, dat is nijntje! Sinds Dick Bruna haar in 1955 ontwierp, is het nijntje uitgegroeid tot een internationale ster. In het nijntje museum in Utrecht ontdekken kinderen samen met nijntje de wereld.

's maandags gesloten 

Centraal Museum Utrecht: klassiek naast modern

utrecht, Utrecht (0.99km)  -  Het oudste stedelijk museum van Nederland onthult al haar geheimen! Kom langs in het Centraal Museum, een open plek vol ontdekkingen in de kunstwereld.

's maandags gesloten 

Beatrix Theater Utrecht

utrecht, Utrecht (1km)  -  Het Beatrix Theater is een podium voor musicals, concerten en andere theatervoorstellingen. Beleef een cultureel avondje weg in Utrecht!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Restaurant Le Jardin

utrecht, Utrecht (1.01km)  -  Geniet van de Franse keuken bij Le Jardin, in de sfeer van een groene stadstuin.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Starbucks Utrecht CS

utrecht, Utrecht (1.04km)  -  's Ochtends vroeg staat de koffie al klaar bij Starbucks. Op Utrecht Centraal haal je verschillende soorten koffie van deze Amerikaanse keten. Met misschien een taartje, bagel of een muffin erbij?

elke dag geopend 

Kunstzinnig dineren bij De Vijgeton

utrecht, Utrecht (1.07km)  -  Kees Wennekendonk biedt een kunstzinnig diner in een warme, romantische veertiende-eeuwse werfkelder aan de Utrechtse Oudegracht.

geopend op afspraak of bel +31 (0)30 23 002 22 / +31 (0)6 53 76 16 32 

Museum Catharijneconvent

utrecht, Utrecht (1.08km)  -  Vier feest bij Museum Catharijneconvent en ontdek waar onze feestdagen zoals Pinksteren en Hemelvaart vandaan komen.

's maandags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escaping