Uitstapjes vlakbij Actieve groepsuitjes van...

Zorgboerderij Aan 't Zandeinde

lemele, Overijssel (2.36km)  -  Aan 't Zandeinde is een echte kijk-, doe- en zorgboerderij. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de stal en de kleine biggetjes te knuffelen,

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 22 68 47 34 / +31 (0)6 13 60 89 64 

Discotheek Zaal Dijk

lemele, Overijssel (2.63km)  -  Beleef een ultieme verjaardag of maak een spectaculaire verfpartij mee in discotheek Zaal Dijk.

open op zaterdag - soms geopend op zondag 

Pitch & Putt Golf Lemele

lemele, Overijssel (2.93km)  -  Een prachtige locatie aan de voet van de Lemelerberg, een Ierse pub, een ruim terras: Pitch&Putt golfbaan Lemele in Overijssel is een droom voor iedere golfer.

open op zondag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Pannenkoekenhuus en Nationaal Blikkenmuseum Marle

marle, Overijssel (3.21km)  -  Geniet van een unieke ervaring bij Pannenkoekenhuus Marle. Naast het eten van een heerlijke pannenkoek valt de bijzondere collectie van meer dan 10.000 blikken te bewonderen. Het Nationaal Blikkenmuseum is geïntegreerd in het restaurant. Je vindt...

in het weekend geopend 

Landgoed Schuilenburg

hellendoorn, Overijssel (3.53km)  -  Vier je feest op het voormalige kasteelterrein van Landgoed Schuilenburg. De Sagenschuur midden op het terrein wordt gebruikt voor feesten en partijen. Hier is ook een overzicht in woord en beeld van de roemruchte geschiedenis van het landgoed.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Natuurspeelplek In het hol van de leeuw

lemele, Overijssel (4km)  -  Stap binnen in het hol van de leeuw! Een echt leeuwenhol? Nee, een natuurspeeltuin! Maar wel één vol met spannende avonturen.

elke dag geopend 

Avonturenpark Hellendoorn

hellendoorn, Overijssel (4.87km)  -  Tientallen spannende attracties en shows zorgen voor een avontuurlijk dagje uit voor jong en oud in Avonturenpark Hellendoorn.

gesloten, open van  9 april t/m 1 november, 10:00 uur 

Aquaventura Slidepark

hellendoorn, Overijssel (4.87km)  -  Kriskras lopen ze door elkaar, die glijbanen in Aquaventura Slidepark! Waag je op één van de spectaculaire banen en zoef naar beneden!

gesloten, open van  9 april t/m 30 oktober, 13:00 uur 

Bakkerij- en IJsmuseum

hellendoorn, Overijssel (4.92km)  -  Na het overlijden van bakker en ijscoman Gerrit Valk, werd zijn bakkerij omgebouwd tot museum. In het museum staan prachtige attributen die het verhaal van veel bakkerijen uit de vorige eeuw vertellen.

gesloten, open van  5 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

IJsboerderij De Meulenhorst

ommen, Overijssel (5.49km)  -  Geniet van heerlijk zelfgemaakt ambachtelijk ijs bij De Meulenhorst en neem Het Koepad om alle interessante plekjes van de boerderij te zien.

elke dag geopend 

Klompenatelier Dijkman

luttenberg, Overijssel (5.69km)  -  Martin Dijkman is een vakbekwame klompenmaker, die wel van een grapje houdt. De meest bijzondere klompen door hem vervaardigd, zijn hier te bewonderen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Landgoed Eerde

ommen, Overijssel (5.83km)  -  Geniet op landgoed Eerde van het parkbos, de mooie kasteeltuinen en de rest van de prachtige natuur.

elke dag geopend 

Luttenberg Belevingsroute

luttenberg, Overijssel (5.86km)  -  Lekker de natuur in met het hele gezin? Maak er een belevenis van met de Luttenberg Belevingsroute. Speelpret gegarandeerd met alle speeltoestellen die je onderweg tegenkomt!

elke dag geopend 

Landbouwmuseum De Laarman

luttenberg, Overijssel (5.89km)  -  Bewonder de oude mengvoederinstallatie in de voormalige veevoedersilo. Dit pand is omgebouwd tot landbouwmuseum De Laarman. Geniet hier van nog veel meer oude werktuigen, tractoren en machines uit de landbouwhistorie van Salland.

's maandags gesloten 

Klimmen, spelen en zwemmen in Natuurlijk Heidepark!

lemelerveld, Overijssel (6.07km)  -  Spring in het natuurzwembad, speel in de kabouterspeeltuin, volg het kabouterpad en klim hoog tussen de bomen in Natuurlijk Heidepark. Of ontspan je op het grote terras bij het water. Hier is voor alle leeftijden iets te doen!

elke dag geopend 

Outdoor Ommen

ommen, Overijssel (6.29km)  -  Outdoor Ommen organiseert leuke actieve wateractiviteiten, zoals vlotvaren. Op het terrein is ook een klimpark te vinden en een crossfietsbaan.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 58 96 99 10 

Groot Sallands Maisdoolhof

lemelerveld, Overijssel (6.47km)  -  Ga je mee verdwalen? In het Groot Sallands Maisdoolhof duurt het wel even voor je de uitgang gevonden hebt.

gesloten, open van  9 juli t/m 25 september, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Alpaca Tea Time

lemelerveld, Overijssel (6.85km)  -  Voor velen een dream come true: genieten van thee met zoetigheid tussen de alpaca's! Leuk als vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag - met een extra hoog knuffelgehalte.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 41 84 85 79 

Escape Room Overijssel

nijverdal, Overijssel (7.05km)  -  Bij De Wilgenweard vind je Escape Room Overijssel, met twee zenuwslopende kamers. Helemaal bijzonder: de spectaculaire ontsnappingstocht in het bos.

elke dag geopend 

De Wilgenweard, voor sportieve groepsuitjes

nijverdal, Overijssel (7.05km)  -  De Wilgenweard is het centrum voor sportieve groepen. Wie durft er af te dalen in het ondergrondse gangenstelsel of de vijftien meter hoge klimtoren te bedwingen? Een super accommodatie ook voor familieweekenden want je kunt er overnachten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)548 68 13 38 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Actieve groepsuitjes van Aktief Overijssel