Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen

rijen, Noord-Brabant (1.07km)  -  Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen heeft alles in huis over luchtvaarhistorisch cultuurgoed. In meerdere deelcollecties wordt de geschiedenis en de rol van de vliegbasis duidelijk in samenhang met de ontwikkeling van de Nederlandse civiele en...

Buitenspeeltuin D'n Boom

rijen, Noord-Brabant (1.15km)  -  Lekker op avontuur in deze unieke natuurspeeltuin, waar meer te doen is dan rond hossen in de bekende gekleurde speeltoestellen. Samen met de drie dieren Dora Das, Victor de Vos en Evert de Eekhoorn beleven kinderen spannende klauteravonturen.

Recreatiepark d'n Mastendol

rijen, Noord-Brabant (1.15km)  -  Tussen Breda, Tilburg en Oosterhout ligt de viersterren boscamping D'n Mastendol. Hier beleef je nog de echte Brabantse Gezelligheid!

Kids-indoor Haasje Over

dorst, Noord-Brabant (3.73km)  -  Kinderen ravotten naar hartenlust bij speeltuin Haasje Over. De kinderen roetsjen van één van de vijf glijbanen of springen op de trampoline. De boerderij is een terugkerend thema in veel speeltoestellen.

Indoor speelparadijs Kabonk

breda, Noord-Brabant (4.14km)  -  Springen, klimmen en glijden tot je niet meer kunt! Indoor speelparadijs Kabonk heeft wel zeven verdiepingen vol speeltoestellen en 200 meter aan glijbanen.

Kinepolis Breda

breda, Noord-Brabant (4.14km)  -  De stoelen en leuningen van Kinepolis Breda zijn extra breed. Zo wordt een avondje filmkijken in de bioscoop wel heel ontspannend.

Den Overkaent

gilze, Noord-Brabant (4.16km)  -  Den Overkaent is een voormalig maïsveld omgetoverd in een oase met wel 3000 verschillende soorten planten. Geniet hier van de rust en de natuur.

Jumpsquare Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (5.58km)  -  Kom springen bij Jumpsquare Tilburg, een indoor trampolinepark met veel verschillende attracties. Ontdek de Waterfall trampoline, waar je extra hoog op kunt springen, of ren en spring over de hindernissen op de Ninja Course.

Speelboerderij De Vossenberg

gilze, Noord-Brabant (6.08km)  -  Speelboerderij De Vossenberg zet kinderen in beweging. Op deze verbouwde boerderij kunnen kinderen binnen en buiten klauteren, schommelen, springen of glijden. Sportieve kinderen vermaken zich op de fietscrossbaan of in de voetbalkooi.

Zwembad De Vennen

dongen, Noord-Brabant (6.17km)  -  Laat je meevoeren met de stroomversnelling of ga de uitdaging aan met de lange glijbaan. De Vennen is een leuk zwembad voor het hele gezin!

Natuurspeelplek Chaam

chaam, Noord-Brabant (6.58km)  -  Kabouter Pimmetje Puntmuts woont in speelbos Chaam. Ga samen met hem op avontuur op het speciale kabouterpad. Of klim in bomen en spring slootje op de natuurspeelplek.

Brabants Museum Oud Oosterhout en Miniatuurpark

oosterhout, Noord-Brabant (7.13km)  -  Stap zo'n honderd jaar terug in de tijd in Brabants Museum Oud Oosterhout. Loop door compleet ingerichte kamers, een schooltje en een authentieke drukkerij. In de schuur vind je nog meer oude ambachten en er is een miniatuurpark.

High in the sky met Sky ballonvaarten

tilburg, Noord-Brabant (7.29km)  -  Sky Ballonvaarten neemt haar gasten mee aan boord en laat ze genieten op grote hoogte. Laat de drukke aarde even voor wat het is en ervaar de rust in hoge sferen. Voel je vrij als een vogel, zwevend op de wind, naar een nog onbekende bestemming.

Concerten Sacramentskerk

breda, Noord-Brabant (7.33km)  -  De Sacramentskerk is een centrum voor podiumkunsten en spiritualiteit. Iedere zondag komt de Rooms-katholieke samen, maar de kerk is ook een vaste repetitie- en concertruimte voor verschillende koren.

Familierestaurant Huis ten Bosch Chaam

chaam, Noord-Brabant (7.35km)  -  Gezelligheid voor jong en oud, daar draait het om bij familierestaurant Huis ten Bosch Chaam. Neem plaats op het grote terras of smikkel binnen van een heerlijke pannenkoek. Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Bowling en Partycentrum Breda

breda, Noord-Brabant (7.52km)  -  Probeer een strike te gooien op de bowlingbanen van Bowling Breda. Ga daarna onbeperkt steengrillen. Bowlen op de maat van de muziek? Kom dan discobowlen. Het bowling en partycentrum is al vijftig jaar een begrip in de Brabantse stad. Gegarandeerd...

Speelgoedmuseum Op Stelten

oosterhout, Noord-Brabant (7.59km)  -  Van poppenhuizen en trapauto's tot kermisattracties en Vliegende Hollanders. Speelgoedmuseum Op Stelten beschikt over een ruime collectie oud speelgoed. Ga terug in de tijd!

Ontsnap uit een virtueel labyrint vol raadsels in VR World

breda, Noord-Brabant (7.66km)  -  Zet een virtual reality bril op bij VR World in Breda en beleef avonturen waar je eerder alleen maar van droomde... Probeer te ontsnappen uit een van de super spannende VR escaperooms of vlieg als een vogel en race als een echte Formule 1 coureur.

Pathé Breda

breda, Noord-Brabant (7.68km)  -  Pathé Breda is de plek in Breda voor een avondje naar de film. Bekijk de nieuwste films in één van de zeven zalen.

Natuurgebied Baronie van Breda

breda, Noord-Brabant (7.7km)  -  De Baronie van Breda is een uitgestrekt natuurgebied rondom Breda. Wandel in een gevarieerd landschap of ga spelen in één van de natuurspeeltuinen.

Prison Escape Breda

breda, Noord-Brabant (7.74km)  -  Ontsnap uit de gevangenis! Prison Escape is niet zomaar een escape room, maar een bloedstollend spel vol professionele acteurs waardoor het lijkt alsof je in een levensechte gevangenisfilm zit.

de Belhamel

de Belhamel

Tot €4,70 korting op je tickets! Bij De Belhamel vervelen kinderen zich geen moment. In het indoorspeelparadijs spelen de kleine avonturiertjes lekker droog, bij mooi weer kunnen ze los in de buitenspeeltuin en er is een prachtige vaarvijver waar je met een roeibootje op mag. Gaaf!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kids Wonderland