Uitstapjes vlakbij Kids Wonderland Molenschot

Vaartochten door de prachtige Biesbosch

DRIMMELEN, NOORD-BRABANT - Nationaal Park de Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied waar de Zilvermeeuw je graag mee naar toe neemt! Vaar mee over smalle kreekjes, geniet van de natuur en spot misschien wel een bever.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Kinderboerderij MEK

OOSTERHOUT, NOORD-BRABANT - Bij Kinderboerderij MEK in het Brabantse Oosterhout genieten kinderen niet alleen van het contact met de dieren, maar ook van de geuren in de kruidentuin, het kabouterbos en het doolhof.

's maandags gesloten

gratis toegang

Van Iersel Wellness & Beauty

OOSTERHOUT, NOORD-BRABANT - Laat je gezicht of je hele lichaam onder handen nemen bij Van Iersel Wellness & Beauty. Dieptereiniging of peeling; je komt met een stralende huid naar buiten. Kies voor een gehele ontspanning met een hotstonemassage of een scrub-behandeling.

open op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 35,00

Privé Sauna Veronique

OOSTERHOUT, NOORD-BRABANT - Eerst naar Beauty Relax Spa Savannah en daarna naar privé sauna Veronique, dat klinkt toch goed? Geniet met volle teugen zonder onbekenden tegen het lijf te lopen.

's maandags gesloten

entree vanaf € 125,00

TextielMuseum

TILBURG, NOORD-BRABANT - Textiel, textiel en nog eens textiel. In het TextielMuseum in Tilburg komen allerlei bijzondere technieken en ontwerpen met textiel aan bod.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 12,00

kinderen vanaf € 3,50

peuters gratis

Kasteel Dussen

DUSSEN, NOORD-BRABANT - Ervaar de romantiek van de Middeleeuwen en bezoek een rondleiding in Kasteel Dussen. Voor kinderen zijn er in dit kleine kasteeltje uit 1331 speciale rondleidingen.

open op zondag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 3,00

kinderen vanaf € 2,00

peuters gratis

Camping 't Zand

ALPHEN, NOORD-BRABANT - Camping 't Zand ligt midden tussen de bossen van Alphen. Deze viersterrencamping ligt aan een recreatieplas en heeft een eigen strandje.

elke dag geopend

entree vanaf € 9,00

Theater de Avenue

BREDA, NOORD-BRABANT - Een avondje uit in theaterrestaurant De Avenue is een complete beleving: lekker eten en een dinnershow op niveau.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 46,40

kinderen vanaf € 26,45

RCN de Flaasbloem

CHAAM, NOORD-BRABANT - Op RCN de Flaasbloem in het Brabantse Chaam kunnen gasten in een prachtige omgeving zowel luxe als eenvoudig kamperen. De Flaasbloem verhuurt ook bungalows.

elke dag geopend

entree vanaf € 19,00