Uitstapjes vlakbij Bunker Museum IJmuiden

Forteiland IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (1.09km)  -  Doe heel veel toffe (groeps)activiteiten op Forteiland IJmuiden in de monding van het Noordzeekanaal en volg een rondleiding. Een uniek stukje Nederland!

IJmuider Zee- en Havenmuseum

ijmuiden, Noord-Holland (1.78km)  -  In het IJmuider Zee- en Havenmuseum komt de historie van de visserij tot leven. Kijk binnen in een echte stuurhut met kompas en bewonder de andere attributen zoals een seinlamp en een visveilingklok.

Ozlines Surfschool

velsen-noord, Noord-Holland (2.1km)  -  Wijk aan Zee is één van de beste surfspots van Nederland. En bij Ozlines Surfschool vind je alles voor een dagje surfen. Neem surfles of huur alleen een surfboard en wetsuit.

Seaside Events

wijk aan zee, Noord-Holland (4.31km)  -  Evenementenbureau Seaside Events organiseert indoor- en outdooractiviteiten voor bedrijven en particulieren.

Sauna Ridderrode

santpoort-zuid, Noord-Holland (4.66km)  -  Geniet van de kruidengeuren in de kruidentempel. Neem plaats op het marmer van het Caldarium en kom verfrist uit de citroensauna. Bij Sauna Ridderrode hebben ze een sauna voor iedereen.

Ruïne van Brederode

santpoort-zuid, Noord-Holland (4.79km)  -  De Ruïne van Brederode is tegenwoordig een bijzondere plek voor feestjes en tentoonstellingen, maar vroeger was het dertiende-eeuwse Kasteel Brederode een levendige plek!

Speeltuin Santpoort

santpoort-noord, Noord-Holland (5.02km)  -  Speeltuin Santpoort bestaat al vele jaren en trekt nog steeds veel kinderen met hun ouders en grootouders. Een feest voor jong en oud!

Museumhuis Buitenplaats Beeckestijn

velsen-zuid, Noord-Holland (5.4km)  -  Amsterdamse regentenfamilies zochten regelmatig een toevlucht buiten de stad. Buitenplaats Beeckestijn is een van de weinige buitenplaatsen die in z'n geheel bewaard is gebleven - en die je kunt bezoeken!

Wandelpark Caprera

bloemendaal, Noord-Holland (5.52km)  -  Wandel aan de voet van de Bloemendaalse duinen door het gevarieerde landschap van Wandelpark Caprera. Geniet in de stilte van de bossen, vergezichten en maar liefst 181 verschillende bomen- en plantensoorten.

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland (6km)  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.

Feestlocatie Vanouds het Dorpshuys

bloemendaal, Noord-Holland (6.25km)  -  In het centrum van het Noord-Hollandse Bloemendaal ligt Vanouds het Dorpshuys. Het pand is in 1929 gebouwd en doet nu dienst als vergader- en feestlocatie. Maak gebruik van de sfeervolle zalen met opvallende lampen en glas-in-loodramen.

Woonboulevard Beverwijk

beverwijk, Noord-Holland (6.43km)  -  Uitgekeken op de meubels in de woonkamer? Of toe aan iets heel anders in de keuken? Breng dan een bezoek aan Woonboulevard Beverwijk. Gratis parkeren!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bunker Museum IJmuiden