Uitstapjes vlakbij Bunker Museum IJmuiden

Strandtent Zilt aan Zee

ijmuiden, Noord-Holland (0.95km)  -  Zilt aan Zee is een trendy beach club, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Lekker chillen op de brede banken op het terras of binnen genieten van een heerlijke maaltijd. De kinderen kun je hier zonder zorgen laten spelen.

elke dag geopend 

IJmuidense Rondvaart

ijmuiden, Noord-Holland (1.07km)  -  Ontdek de haven van IJmuiden tijdens een rondvaart met de IJmuidense Rondvaart Maatschappij.

elke dag geopend 

Forteiland IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (1.09km)  -  Doe heel veel toffe (groeps)activiteiten op Forteiland IJmuiden in de monding van het Noordzeekanaal en volg een rondleiding. Een uniek stukje Nederland!

geopend, soms geopend op zondag, woensdag 

Flyboarden en powerkiten in IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (1.19km)  -  Geen lui dagje zonnen, maar stevige actie op het strand! Vlieg mee op de wind tijdens een lesje flyboarden of houd de touwtjes stevig in handen met powerkiten.

elke dag geopend 

SeaSide sports: Stranduitjes aan het IJmuiderstrand

ijmuiden, Noord-Holland (1.19km)  -  De leukste stranduitjes organiseer je met AeroZone events. Wat dacht je van blokarten en een barbecue aan zee? Geniet van de zee en de wind in je haren!

elke dag geopend 

Strandpaviljoen Aloha

velsen-noord, Noord-Holland (1.45km)  -  Beleef het ultieme vakantiegevoel aan het strand bij paviljoen Aloha. Neem plaats op het met kussens overladen terras en geniet van een mooi uitzicht op het strand en zee.

elke dag geopend 

IJmuider Zee- en Havenmuseum

ijmuiden, Noord-Holland (1.78km)  -  In het IJmuider Zee- en Havenmuseum komt de historie van de visserij tot leven. Kijk binnen in een echte stuurhut met kompas en bewonder de andere attributen zoals een seinlamp en een visveilingklok.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag 

Ozlines Surfschool

velsen-noord, Noord-Holland (2.1km)  -  Wijk aan Zee is één van de beste surfspots van Nederland. En bij Ozlines Surfschool vind je alles voor een dagje surfen. Neem surfles of huur alleen een surfboard en wetsuit.

in het weekend geopend 

Zwembad De Heerenduinen

ijmuiden, Noord-Holland (3.35km)  -  In zwembad De Heerenduinen in IJmuiden geniet jong en oud van spetterend water. Glij van de glijbaan en bubbel op de bruisbanken!

elke dag geopend 

Duinpark Paasdal - restaurant en midgetgolf

wijk aan zee, Noord-Holland (4.06km)  -  Duinpark Paasdal in Wijk aan Zee heeft een prachtige midgetgolfbaan met een gezellig restaurant. De baan ligt onderaan de Paasduin, een bekende duintop in Wijk aan Zee.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Hotel Mare Sanat

wijk aan zee, Noord-Holland (4.23km)  -  Op zoek naar een romantisch gelegen hotel? Komt tot rust in hotel Mare Sanat, met sauna en vlakbij het strand.

elke dag geopend 

Summit Sports

wijk aan zee, Noord-Holland (4.31km)  -  Evenementenbureau Summit Sports organiseert indoor- en outdooractiviteiten voor bedrijven en particulieren.

elke dag geopend 

Landgoed Duin & Kruidberg

santpoort-noord, Noord-Holland (4.34km)  -  Gasten worden in stijl ontvangen op Landgoed Duin & Kruidberg. Voor een ontspannen diner, een overnachting of een andere gelegenheid. Ook voor bruiloften of vergaderingen een locatie met allure.

elke dag geopend 

Pieter Vermeulen Museum

driehuis, Noord-Holland (4.44km)  -  In het Pieter Vermeulen Museum maken bezoekers kennis met de natuur en het milieu in IJmuiden. Doe mee met de leuke kinderactiviteiten!

open op zondag, woensdag - soms geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag 

Sauna Ridderrode

santpoort-zuid, Noord-Holland (4.66km)  -  Geniet van de kruidengeuren in de kruidentempel. Neem plaats op het marmer van het Caldarium en kom verfrist uit de citroensauna. Bij Sauna Ridderrode hebben ze een sauna voor iedereen.

elke dag geopend 

Ruïne van Brederode

santpoort-zuid, Noord-Holland (4.79km)  -  De Ruïne van Brederode is tegenwoordig een bijzondere plek voor feestjes en tentoonstellingen, maar vroeger was het dertiende-eeuwse Kasteel Brederode een levendige plek!

geopend, open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Speeltuin Santpoort

santpoort-noord, Noord-Holland (5.02km)  -  Speeltuin Santpoort bestaat al vele jaren en trekt nog steeds veel kinderen met hun ouders en grootouders. Een feest voor jong en oud!

elke dag geopend 

Museumhuis Buitenplaats Beeckestijn

velsen-zuid, Noord-Holland (5.4km)  -  Amsterdamse regentenfamilies zochten regelmatig een toevlucht buiten de stad. Buitenplaats Beeckestijn is een van de weinige buitenplaatsen die in z'n geheel bewaard is gebleven - en die je kunt bezoeken!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Camping de Lakens

bloemendaal aan zee, Noord-Holland (5.41km)  -  Kennemer Duincamping De Lakens ligt in het glooiende duinlandschap van natuurgebied Zuid-Kennemerland. De tenten waar de vakantieganger in bivakkeert hebben dezelfde 'look & feel' als een kleine bungalow.

geopend, elke dag geopend 

Zomerse concerten in de natuur bij openluchttheater Caprera

bloemendaal, Noord-Holland (5.52km)  -  Openluchttheater Caprera is een smeltkroes van cultuur en natuur. Het openluchttheater bevindt zich in Bloemendaal, omringd door duinen en bos. Een magische plek om zomerse concerten en voorstellingen te bezoeken!

geopend, elke dag geopend 

Verhaalvontuur.nl

Verhaalvontuur.nl

Ga op pad met een fijne korting! Met de familiespeurtochten van Verhaalvontuur ontdek je de mooiste steden van Nederland met het hele gezin. Voer spannende missies uit om zo de code te kraken. Pas wel op voor de boef, want die ligt steeds op de loer!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bunker Museum IJmuiden