1

Uitstapjes vlakbij Adventure City Rotterdam

Kinderspeelparadijs De Ballebak

rotterdam, Zuid-Holland (1km)  -  De Ballebak is een paradijsje voor kinderen! In deze overdekte speeltuin raken ze niet snel uitgekeken, want ze hebben maar liefst vier etages om te verkennen. Voor kleintjes en grote kinderen echt een feest.

-in the spotlights-

Rotterdam Ahoy

rotterdam, Zuid-Holland (2.04km)  -  Samen naar een concert van jullie favoriete band. Op het puntje van je stoel zitten tijdens een tenniswedstrijd. Of met collega's drankjes drinken op een zakelijke beurs. Rotterdam Ahoy is een evenementenlocatie van formaat!

Theater Zuidplein

rotterdam, Zuid-Holland (2.59km)  -  Kom naar Theater Zuidplein voor een breed aanbod van voorstellingen. Dit volkstheater richt zich met name op alle Rotterdammers van nu.

Oudheidkamer Charlois

rotterdam, Zuid-Holland (2.79km)  -  Maak kennis met de rijke geschiedenis van Charlois in Rotterdam. De bezoeker krijgt een beeld van het oude Charlois door een kijkje te nemen in deze oudheidkamer.

-in the spotlights-

Spider City

rotterdam, Zuid-Holland (2.91km)  -  Voel je een ware Spiderman in Spider City! Met speciale handschoenen spring je in deze indoor klimhal van klimmuur naar klimmuur. Of, wacht, het zijn gebouwen!

Dagje uit op het ss Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.27km)  -  Stap aan boord van de ss Rotterdam, een oud vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ontdek haar prachtige geschiedenis. Ideaal voor een leuk dagje uit, een personeelsfeest of een stijlvolle bruiloft!

FunZone Barendrecht

barendrecht, Zuid-Holland (3.67km)  -  Avontura Barendrecht is het grootste indoor speelparadijs van Barendrecht. Er zijn spannende attracties voor jonge kinderen en rustige speelpleinen voor de allerkleinsten.

Tour door museumwoning de Kiefhoek

rotterdam, Zuid-Holland (3.78km)  -  Woonwijk de Kiefhoek, ontworpen door de architect J.J.P. Oud, is een architectonisch hoogstandje. In deze museummodelwoning kun je de oorspronkelijke inrichting van de Kiefhoekwoning bekijken. De museumwoning dateert uit 1930.

Dutch Pinball Museum

rotterdam, Zuid-Holland (3.88km)  -  Het Dutch Pinball Museum is een waar paradijs voor de echte flipperkast-fans, met modellen van begin 1900 tot nu. Vergaap je aan een collectie van zo'n honderd flipperkasten.

Splashtours - Varen door Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (4.1km)  -  Wat begint als een gewone rondrit in een bus eindigt bij Splashtours Rotterdam in het water. De bus duikt letterlijk de Maas in en blijkt opeens een echte boot. Een unieke en onvergetelijke manier om Rotterdam te verkennen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Adventure City Rotterdam


-advertentiepositie-