1

De Ballebak Rotterdam Zuid


-advertentiepositie-Kinderspeelparadijs De Ballebak

Je hebt er echt geen kind aan bij De Ballebak in Rotterdam Zuid! Kinderen spelen ongestoord en veilig op de vier etages vol speeltoestellen. Trampolines, glijbanen en natuurlijk een ballenbak houden de kinderen uren zoet. Als het regent speelt iedereen binnen en als het zonnetje schijnt trekken de kinderen naar de buitenspeeltuin. De Ballebak is leuk voor kinderen tot en met twaalf jaar.

Voor groot en klein

Het overdekte speelparadijs heeft twee speelgedeeltes. Voor de kleintjes van tot en met vier jaar is er een kleiner gedeelte, waar zij rustig kunnen spelen zonder last te hebben van de grotere kinderen. Kinderen van vier tot en met twaalf jaar hebben de rest van De Ballebak tot hun beschikking! En de ouders? Die zitten rustig bij het restaurant te genieten van een kopje koffie of thee, terwijl ze zicht hebben op alle capriolen van hun kroost. Natuurlijk mogen ze ook meedoen en klimmen en klauteren op de verschillende toestellen.

Vier je kinderfeestje

Jarige jetjes en jobjes? Laad alle vriendjes en vriendinnetjes in de auto en kom naar De Ballebak! Daar kunnen ze de hele dag samen spelen! Een verjaardagsarrangement is inclusief een beker drinken, een portie patat, pannenkoeken of poffertjes en een cadeautje voor de jarige. Ook de andere kinderen krijgen een verrassing. Een feestje om nooit meer te vergeten! Thuis kan de jarige alle feestfoto's nog eens nakijken op een eigen online feestpagina.

De Ballebak Rotterdam Zuid in Rotterdam leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek www.deballebak.nl

De Ballebak Rotterdam Zuid
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.