1

Uitstapjes vlakbij Klim, klauter en suis door...

Kinderspeelparadijs De Ballebak

rotterdam, Zuid-Holland (1km)  -  De Ballebak is een paradijsje voor kinderen! In deze overdekte speeltuin raken ze niet snel uitgekeken, want ze hebben maar liefst vier etages om te verkennen. Voor kleintjes en grote kinderen echt een feest.

-aanbevolen door adverteerder-

Rotterdam Ahoy

rotterdam, Zuid-Holland (2.04km)  -  Samen naar een concert van jullie favoriete band. Op het puntje van je stoel zitten tijdens een tenniswedstrijd. Of met collega's drankjes drinken op een zakelijke beurs. Rotterdam Ahoy is een evenementenlocatie van formaat!

Zwemcentrum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.47km)  -  Zwemcentrum Rotterdam heeft als enige zwembad in Rotterdam een 50-meterbad. Kom lekker lange baantjes trekken!

Theater Zuidplein

rotterdam, Zuid-Holland (2.59km)  -  Kom naar Theater Zuidplein voor een breed aanbod van voorstellingen. Dit volkstheater richt zich met name op alle Rotterdammers van nu.

Islam Experience Center

rotterdam, Zuid-Holland (2.74km)  -  Je stapt in een echte futuristische wereld in dit museum. Door o.a. virtual reality, augmented reality en hologrammen leer je van alles over de islam!

Oudheidkamer Charlois

rotterdam, Zuid-Holland (2.79km)  -  Maak kennis met de rijke geschiedenis van Charlois in Rotterdam. De bezoeker krijgt een beeld van het oude Charlois door een kijkje te nemen in deze oudheidkamer.

Intratuin Rhoon

rhoon, Zuid-Holland (2.83km)  -  Kom eens langs bij de Intratuin in Rhoon! Voor alle benodigdheden voor de tuin en nog veel meer.

Spider City

rotterdam, Zuid-Holland (2.91km)  -  Voel je een ware Spiderman in Spider City! Met speciale handschoenen spring je in deze indoor klimhal van klimmuur naar klimmuur. Of, wacht, het zijn gebouwen!

Dagje uit op het ss Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.27km)  -  Stap aan boord van de ss Rotterdam, een oud vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ontdek haar prachtige geschiedenis. Ideaal voor een leuk dagje uit, een personeelsfeest of een stijlvolle bruiloft!

Inge de Bruijn Sportfondsenbad

barendrecht, Zuid-Holland (3.3km)  -  Inge de Bruijn zelf kom je er waarschijnlijk niet vaak tegen, maar wel heel veel blije zwemmers. Het Inge de Bruijn Sportfondsenbad in Barendrecht is een compleet en prachtig zwembad.

Museum Vreewijk

rotterdam, Zuid-Holland (3.63km)  -  Bezoek Museumwoning Tuindorp Vreewijk en ontdekt hoe de heer Arends hier 100 jaar geleden heeft geleefd.

FunZone Barendrecht

barendrecht, Zuid-Holland (3.67km)  -  Avontura Barendrecht is het grootste indoor speelparadijs van Barendrecht. Er zijn spannende attracties voor jonge kinderen en rustige speelpleinen voor de allerkleinsten.

Tour door museumwoning de Kiefhoek

rotterdam, Zuid-Holland (3.78km)  -  Woonwijk de Kiefhoek, ontworpen door de architect J.J.P. Oud, is een architectonisch hoogstandje. In deze museummodelwoning kun je de oorspronkelijke inrichting van de Kiefhoekwoning bekijken. De museumwoning dateert uit 1930.

Versmarkt Fenix Food Factory

rotterdam, Zuid-Holland (3.86km)  -  Verser dan dit krijg je het niet: in het hippe Fenix Food Factory worden de producten voor je neus bereid. Neem ze mee naar huis of schuif aan en smul mee!

Dutch Pinball Museum

rotterdam, Zuid-Holland (3.88km)  -  Het Dutch Pinball Museum is een waar paradijs voor de echte flipperkast-fans, met modellen van begin 1900 tot nu. Vergaap je aan een collectie van zo'n honderd flipperkasten.

Ontsnap bij Escaping Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.97km)  -  Zin in spanning en avontuur? Laat je dan opsluiten in een echt schip voor een bijzondere escape experience. Los samen met je team de bloedstollende puzzels op en ontsnap!

Vaar langs de skyline van Rotterdam met River Cruise

rotterdam, Zuid-Holland (4.03km)  -  Prachtig om de fenomenale skyline van Rotterdam vanaf het water te zien. En steeds dichter bij de bijzondere gebouwen te komen die er onderdeel van uitmaken. Met een rondvaart van River Cruise Rotterdam ontdek je alle hoogtepunten van onze havenstad.

Splashtours - Varen door Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (4.1km)  -  Wat begint als een gewone rondrit in een bus eindigt bij Splashtours Rotterdam in het water. De bus duikt letterlijk de Maas in en blijkt opeens een echte boot. Een unieke en onvergetelijke manier om Rotterdam te verkennen!

Euromast Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (4.11km)  -  De Euromast is met haar 185 meter het hoogste punt van Rotterdam. Bezoek de toren en geniet van het adembenemende uitzicht over de stad!

Watertaxi Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (4.12km)  -  Niet lopend of met de fiets of de bus, maar met een watertaxi door Rotterdam! Stap op verschillende plaatsen in de stad op.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Klim, klauter en suis door de buitenlucht