Uitstapjes vlakbij Adventure City Rotterdam

Op naar de top! Klimavontuur voor de hele familie

rotterdam, Zuid-Holland  -  Steeds een beetje hoger, steeds wat meer uitdaging. Bij Adventure City Rotterdam klimt jong en oud de hoogte in op vier verschillende indoor klimparcoursen en rotswanden. En gaat razendsnel omlaag in de Free Fall.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Kinderspeelparadijs De Ballebak

rotterdam, Zuid-Holland (1km)  -  De Ballebak is een paradijsje voor kinderen! In deze overdekte speeltuin raken ze niet snel uitgekeken, want ze hebben maar liefst vier etages om te verkennen. Voor kleintjes en grote kinderen echt een feest.

elke dag geopend 

Rotterdam Ahoy

rotterdam, Zuid-Holland (2.04km)  -  Samen naar een concert van jullie favoriete band. Op het puntje van je stoel zitten tijdens een tenniswedstrijd. Of met collega's drankjes drinken op een zakelijke beurs. Rotterdam Ahoy is een evenementenlocatie van formaat!

elke dag geopend 

Zwemcentrum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.47km)  -  Zwemcentrum Rotterdam heeft als enige zwembad in Rotterdam een 50-meterbad. Kom lekker lange baantjes trekken!

elke dag geopend 

Theater Zuidplein

rotterdam, Zuid-Holland (2.59km)  -  Kom naar Theater Zuidplein voor een breed aanbod van voorstellingen. Dit volkstheater richt zich met name op alle Rotterdammers van nu.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Workshop voor groepen - CD opnemen bij ZAP!

rotterdam, Zuid-Holland (2.6km)  -  Samen met vrienden of collega's een CD opnemen? ZAP! Studio bezorgt iedereen een gouden keeltje.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 14 49 32 11 

Oudheidkamer Charlois

rotterdam, Zuid-Holland (2.79km)  -  Maak kennis met de rijke geschiedenis van Charlois in Rotterdam. De bezoeker krijgt een beeld van het oude Charlois door een kijkje te nemen in deze oudheidkamer.

in het weekend geopend 

Intratuin Rhoon

rhoon, Zuid-Holland (2.83km)  -  Kom eens langs bij de Intratuin in Rhoon! Voor alle benodigdheden voor de tuin en nog veel meer.

elke dag geopend 

Dagje uit op het ss Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.27km)  -  Stap aan boord van de ss Rotterdam, een oud vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ontdek haar prachtige geschiedenis. Ideaal voor een leuk dagje uit, een personeelsfeest of een stijlvolle bruiloft!

elke dag geopend 

Inge de Bruijn Sportfondsenbad

barendrecht, Zuid-Holland (3.3km)  -  Inge de Bruijn zelf kom je er waarschijnlijk niet vaak tegen, maar wel heel veel blije zwemmers. Het Inge de Bruijn Sportfondsenbad in Barendrecht is een compleet en prachtig zwembad.

elke dag geopend 

Museum Vreewijk

rotterdam, Zuid-Holland (3.63km)  -  Bezoek Museumwoning Tuindorp Vreewijk en ontdekt hoe de heer Arends hier 100 jaar geleden heeft geleefd!

open op woensdag - soms geopend op zaterdag 

FunZone Barendrecht

barendrecht (3.67km)  -  Avontura Barendrecht is het grootste indoor speelparadijs van Barendrecht. Er zijn spannende attracties voor jonge kinderen en rustige speelpleinen voor de allerkleinsten.

elke dag geopend 

De Maassilo Dance Events

rotterdam, Zuid-Holland (3.72km)  -  In een oude graansilo met authentieke en karakteristieke uitstraling organiseert Maassilo dancefeesten.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Maassilo Beurs Congres Zakelijke Events

rotterdam, Zuid-Holland (3.72km)  -  De Maassilo, een honderd jaar oude graansilo, is dé plek voor elk evenement. Een unieke evenementenlocatie met vijftien verschillende zalen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)10 47 62 452 

Galerie Müllerpier

rotterdam, Zuid-Holland (3.73km)  -  Galerie Müllerpier bestaat sinds 2005 en is gevestigd in de wijk Lloydkwartier. De nadruk ligt op schilderkunst, maar naast schilderijen zijn er ook kleine andere objecten te vinden.

open op donderdag en zaterdag 

Tour door museumwoning de Kiefhoek

rotterdam, Zuid-Holland (3.78km)  -  Woonwijk de Kiefhoek, ontworpen door de architect J.J.P. Oud, is een architectonisch hoogstandje. In deze museummodelwoning kun je de oorspronkelijke inrichting van de Kiefhoekwoning bekijken. De museumwoning dateert uit 1930.

doordeweeks geopend 

Interieur & Fine Art Robert van Oosterom

rotterdam, Zuid-Holland (3.86km)  -  Van Oosterom is een galerie voor interieur, architectuur en fine art in Rotterdam. Diverse meubels zijn in de showroom van Van Oosterom te bewonderen.

doordeweeks geopend 

Versmarkt Fenix Food Factory

rotterdam, Zuid-Holland (3.86km)  -  Verser dan dit krijg je het niet: in het hippe Fenix Food Factory worden de producten voor je neus bereid. Neem ze mee naar huis of schuif aan en smul mee!

's maandags gesloten 

Dutch Pinball Museum

rotterdam, Zuid-Holland (3.88km)  -  Het Dutch Pinball Museum is een waar paradijs voor de echte flipperkast-fans, met modellen van begin 1900 tot nu. Vergaap je aan een collectie van zo'n honderd flipperkasten.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Midgetgolf op een bruisende locatie in Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.93km)  -  Midget Golfbaan Parkhaven ligt vlakbij de Euromast. Midden in de stad, en toch verscholen tussen het groen. Speel een potje midgetgolf op een unieke locatie in Rotterdam!

geopend, open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag