Uitstapjes vlakbij Klim, klauter en suis door...

Kinderspeelparadijs De Ballebak

rotterdam, Zuid-Holland (1km)  -  De Ballebak is een paradijsje voor kinderen! In deze overdekte speeltuin raken ze niet snel uitgekeken, want ze hebben maar liefst vier etages om te verkennen. Voor kleintjes en grote kinderen echt een feest.

Rotterdam Ahoy

rotterdam, Zuid-Holland (2.04km)  -  Samen naar een concert van jullie favoriete band. Op het puntje van je stoel zitten tijdens een tenniswedstrijd. Of met collega's drankjes drinken op een zakelijke beurs. Rotterdam Ahoy is een evenementenlocatie van formaat!

Theater Zuidplein

rotterdam, Zuid-Holland (2.59km)  -  Kom naar Theater Zuidplein voor een breed aanbod van voorstellingen. Dit volkstheater richt zich met name op alle Rotterdammers van nu.

Islam Experience Center

rotterdam, Zuid-Holland (2.74km)  -  Je stapt in een echte futuristische wereld in dit museum. Door o.a. virtual reality, augmented reality en hologrammen leer je van alles over de islam!

Oudheidkamer Charlois

rotterdam, Zuid-Holland (2.79km)  -  Maak kennis met de rijke geschiedenis van Charlois in Rotterdam. De bezoeker krijgt een beeld van het oude Charlois door een kijkje te nemen in deze oudheidkamer.

Spider City

rotterdam, Zuid-Holland (2.91km)  -  Voel je een ware Spiderman in Spider City! Met speciale handschoenen spring je in deze indoor klimhal van klimmuur naar klimmuur. Of, wacht, het zijn gebouwen!

Dagje uit op het ss Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.27km)  -  Stap aan boord van de ss Rotterdam, een oud vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Ontdek haar prachtige geschiedenis. Ideaal voor een leuk dagje uit, een personeelsfeest of een stijlvolle bruiloft!

Inge de Bruijn Sportfondsenbad

barendrecht, Zuid-Holland (3.3km)  -  Inge de Bruijn zelf kom je er waarschijnlijk niet vaak tegen, maar wel heel veel blije zwemmers. Het Inge de Bruijn Sportfondsenbad in Barendrecht is een compleet en prachtig zwembad.

FunZone Barendrecht

barendrecht, Zuid-Holland (3.67km)  -  Avontura Barendrecht is het grootste indoor speelparadijs van Barendrecht. Er zijn spannende attracties voor jonge kinderen en rustige speelpleinen voor de allerkleinsten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Klim, klauter en suis door de buitenlucht